- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
o kapı mevzusunda baya abarttım evet elini kaldırdığını görünce gözüm döndü..... şaka mevzusunda küslük yapmıyordum trip atıyordum da abartarak değil arada laf dokunduruyordumo şaka mevzusunda da abartmıştınız, şimdi de abartmışsınız. adamı kapıya koyan sizsiniz.
evet sınırlar aşıldı ... hiç olmaması gereken şeyler oldu .Eski şaka konusunu bilmiyorum da eşyalar kapıya konmuşsa,evlilik cüzdanı yırtılmışsa evet bitmiş.
Hem de çok çirkin bitmiş...
Hayırlı olsun inşallah.
Ben olsam tüm bu hareketleri yaptığım adamla bir daha karşılaşmak istemezdim.
Kimin haklı ya da haksız önemli değil,artık sınırlar çok aşılmış bence.
o kapı mevzusunda baya abarttım evet elini kaldırdığını görünce gözüm döndü..... şaka mevzusunda küslük yapmıyordum trip atıyordum da abartarak değil arada laf dokunduruyordum
Kafam karaman çorman onu baştan soyliyim. ... bir önceki konumu bilenler vardir şaka muhabbeti... ben ondan tripliydim zaten... alınmıştım yani. gün içinde arkadaşlar plan yapınca eşime dedim böyle böyle diyor kızlar ne yapayım diye ordan konu nasıl olduysa ben karar verdim sadece bil demişim ona geldi oysaki sordum neyse eve geldim sadece mrb dedim azıcık simartsa yumusayacaktim ''arkadasmiyiz biz mrb ne dedi yoo deidm ' neyse zaten gun icindeki o muhabetten kizmis bana ''sen bana sadece bil diye mesaj atıyorsun'' filan dedi ben de sen ne diyorsun aç oku bir daha sinirlendi elini vuracakmış gibi havaya kaldırdı öyle görünce hemen ayağa kalkıp diklendim o eli niçin kaldirdiysan vuracaksin o zaman dedim baya yuz yuze diklendik derken ben sesimi yükselttim o yükseltti bir an gözüm döndü defol bu evden dedim kıyafetlerini kapının önüne attım evlilik cüzdanını yırttım falan filan( bu çok büyük bir hata oldu) o ise gitti giderken agliyormis babasını aramış ben de evde ağlıyorum tabi...babası babamı aramış oglum ağlayarak ise gitti demiş (canları ogullari asla kızları olamadım en ufak şeyde oğulları haksız dahi olsa canları oğulları oldu ah oğlum vah oğlum üzülme oğlum durumlari) neyse babam beni aradı annene ne oldu anlat dedi beniyemin ettirme dedi hemen bir tehtit neyse annem de damadının sever bunlar küçük şeyler çabuk ara özür dile o çocuk ağlamış diyor eeeeee ben ne yapıyorum destek olmayacaksınız beni arayıp sormayin. anlaşamıyoruz bitti dedim babam bak yemin ederim buralara uğrayamazsın filan dedi artık yeminlerden korkmuyorum arkamda olmayan bana köstek olmasın dedim onlarda gerdi snki ben çok eğleniyorum şu durumda babamda konuşmuş eşimle ağlıyormuş ben de burda ğlıyorum ddim sinirlendim ama siz benim ne hissettiğimi sormayın bile gerek yok biricik damadınız ve oğlunbuız dedim. neyse eşim sabah geldi valizini aldı vee gitti sanırım burda bitti evet doğru inadım oda inat bazen sebebsiz bitebiliyor bazı şeyler üzücü elbet de olan oldu oda eşyalarından bir kaçını aldı ve gitti .özür dilerim kıyafetleri sattığım için ancak oda özür dilemeli yani o dilemeden asla dilemicem sanırım oda dilemeyeck
Canım ailemin genel yapısı bu.. evet son zamanlarda sinirlerime hakim olamıyorum ama oda neyin nerde koptuğunu bana hak verdiğini söylüyordu o zaman ben bazı şeyleri unutana kadar... ben de direk böyle olmadım yaniÇok öfkelisiniz gibi geldi bana..Biraz öfkenizi kontrol edin derim.
Anne ve babanızın damatlarını çok sevmesini,size bağladım ben.
Çünkü kızlarını biliyorlar.Bana öyle geldi.
Evlilikler kolay kurulmuyor, neden çabucak yıkılmasına müsade ediyorsun?
Diyelim boşandın,sonra yeniden evlendin.Herşey yolunda mı olacak ?Hayır.
Sen değişmedikçe,hiçbirşey değişmeyecek ki.
Sana tepksiz kal,herşeye göz yum demiyorum; ama herşeyin bir yolu var.
Tepkini bile gösterirken,saygını koru.Karşında ki el değil ki,eşin nihayetinde.
Sana tavsiyem, kendine çeki düzen vermen yolunda.
Aynen sizin düşündüğünüzü düşündüm onun ailesi asla yapıcı değil bizimkilerde bunu biliyor kendisi de anlaşamıyor ama böyle durumlarda can ciğer oluyorlar ama kaç ay dayanacak birbirlerine 10 gün tahammül edemiyorlar... el.kaldirmasi gereğini yaparsın demesi beni çıldırttı madem öyle gereğini yapıyorum dedim ben deBasit bir tartışmada el kaldırmış sana
kapıya koyulmayı haketmiş buraya kadar hak verdim sana.
İşe giderken ağlayarak babasını araması
yanlış anlama ama bana komik geldi biraz :)
Kavga ettik biz,uf yaptı bana ühüüüü.
Babası babanı arıyor
Kızınız oğlumu ağlattı falan :/
Baban da ne yapsın karşı tarafın çocuğuna
uf yapmışsın o da haklı abgcsha
Biraz sakinleşin barışırsınız.
Bakalım o özür dilerse ben de dilerim barisabilirim ama asla adım atmamYani bu kadar olaydan sonra geri dönmez gibi.
Ben anlamadım neden kavga ettiğinizi ??
dışarı çıkarken izin almadiniz diye sizi dövmeye mi kalktı
bir de üstüne herkesi arayip mağdur rolü mü oynamış
evlilik cüzdanını yirtmaniz fazla ve gereksiz olmuş
aileniz de çok yanlış yapıyor ne olursa olsun sizi desteklemelilerdi
herkes onun arkasında olursa tabi adam simarir
Bu kadar olay olduktan sonra bir daha yüz yüze bakilmaz bana göre
Hiç uzatmadan boşanmak en iyisi[/QUOTE
O onu biliyor o yüzden durumu kullanıyor . Bana gereğini yaparsın. O zaman dedi guya boşanma davası açarsın dedi öyle ki bende e gereğini aynen yapıyorum dedim
Aynen sizin düşündüğünüzü düşündüm onun ailesi asla yapıcı değil bizimkilerde bunu biliyor kendisi de anlaşamıyor ama böyle durumlarda can ciğer oluyorlar ama kaç ay dayanacak birbirlerine 10 gün tahammül edemiyorlar... el.kaldirmasi gereğini yaparsın demesi beni çıldırttı madem öyle gereğini yapıyorum dedim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?