- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
İyi o zaman özür dileme hatani da kabul etme boşanma kağıdı eline geçtiğinde anlarsın hatani inadinla başbaşa kalırsın o zaman. Bu kadar büyüyecek bisey göremedim ben siz herşeyi fazlasıyla abatmissiniz önceki şaka konusu da gereksiz yere uzamış erkek muhabbeti iste klasik hep yaptıkları bisey ne vardı bu kadar uzatacak. Kusura bakma da eğer evliliğinin devam etmesini istiyorsan paşa paşa geri adım atacaksın çünkü sen hatalisin. Haa bu kadar saçma sebeplerden dolayı boşanmayı kabul ediyorsan orasını bilemem ama insan gerektiğinde özür dilemesini bilmeliAdımı atarsam bu sefer farklı olacak normal.olmayacak zaten suçlu psikolojiye girip normal unutup devam edemicwz ve her şeyde özür dileme pozisyonuna giricwm
Bitebilir baya kırdık rezillik yaptık yani en başında sakın ne olursa olsun ne için kavga edersek ağır kelimeler kullanmayalım demistimdileme biter bu evlilik tamam yanlis yapmis ama bi erkegin onutunun kirilmasi var olayda.sende hata yaptigini kabul editosun bir kalemde silmis gibi evlilik cuzdanini yirtmissin erkklerin boyle seyler cok zorlarina gider
Gereğini yaparsın diyince yani boşanma davası açarsın diyince al sana dedim ona üzüldüm ben de yapmamaliydim sonrası kriz oldu
Bakalım o özür dilerse ben de dilerim barisabilirim ama asla adım atmam
bu mesajınla birleştirince sen geçmişin intikamını alıyor gibisin. farkındasın veya değilsin eşine tahammülün yok. aslında bakınca ortada ciddi kavga meselesi de yok. 6 yıllık evlilik ve beklentiler yormuş. ailen ve eşin senin bu yüzden abartılı ve şımarık olduğunu düşünüyor. karar senin ya eşine tahammüllü ve affedici olacaksın ya da daha fazla çirkinleşmeden bitecek.
Özür dilemek erdemdir.Heleki yuvanız için eşiniz içinse dahada önemlidir hatalısınız.Her zaman özur erkeklerden beklenmemeli.Bence siz bu akşam güzel bir masa hazırlsyın eşinizide arayın evde bir kaç parça şeyin kalmış gel al deyin.yada gel konuşalım deyin çağın süpriz yapın özür dileyin .
Ben seni haksız bulmadım, ki o öyle anlamış olsun bu kadar abartıcak ne var. Söylüyosun o şekilde mesaj atmadım sana diyosun ama kavga çıkarmaya yer arar gibi abartmış büyümüş.Canım izin alma konusu değil de zaten kızlar plan yaptı daha birşey demedim dedim yabi ne diyorsun demek istedin o da bana uyar dedi sana uyar derken kız kıza dedim arkadaş arkadaş da çıkıyoruz onu anladı sanırım şimdi ben burda sadece bil diye mi mesaj atmış oluyrum
Pardon da tek başıma cirkinlesmedim ben oda bağırdı çağırdı el kaldırdı kapıyı yumrukladı kapıya çıkıp elaleme rezil etti bak kapıda bağırma işin dönüşü olmaz dediğim halde sonra A gereğini yaparsın dedi ben de öyle mi yaparım dedim bana de adamsam dönmem özür dilemeden
dileme biter bu evlilik tamam yanlis yapmis ama bi erkegin onutunun kirilmasi var olayda.sende hata yaptigini kabul editosun bir kalemde silmis gibi evlilik cuzdanini yirtmissin erkklerin boyle seyler cok zorlarina gider
erkeğin onuru kırılır
erkeklerin böyle şeyler zorunda gider
erkekler bunları kaldiramaz
ee peki kadinlar
amannn onlarin cani cehenneme....
Valla bıktım bu tarz yorumları görmekten
Kendinizi ikinci sınıf görmekten vazgeçin artık yaa
Üzgünüm ama,eğer kendi annen baban bile damadı haklı buluyorsa,aynaya bir dönüp bakmalısın.Kıyafetleri kapı önüne atmak,resmi evrakı (aile cüzdanı) yırtmak.Yani istersen baştan sona kadar haklı ol,bunlar yapılacak hareketler mi?Kapı önüne eşya koymak ne.Karşındaki insan.Eşin.O ev sana ait değil.İkinizin ortak alanı.Kedi yavrusunu sokağa atar gibi eşya koymak.Kafam karaman çorman onu baştan soyliyim. ... bir önceki konumu bilenler vardir şaka muhabbeti... ben ondan tripliydim zaten... alınmıştım yani. gün içinde arkadaşlar plan yapınca eşime dedim böyle böyle diyor kızlar ne yapayım diye ordan konu nasıl olduysa ben karar verdim sadece bil demişim ona geldi oysaki sordum neyse eve geldim sadece mrb dedim azıcık simartsa yumusayacaktim ''arkadasmiyiz biz mrb ne dedi yoo deidm ' neyse zaten gun icindeki o muhabetten kizmis bana ''sen bana sadece bil diye mesaj atıyorsun'' filan dedi ben de sen ne diyorsun aç oku bir daha sinirlendi elini vuracakmış gibi havaya kaldırdı öyle görünce hemen ayağa kalkıp diklendim o eli niçin kaldirdiysan vuracaksin o zaman dedim baya yuz yuze diklendik derken ben sesimi yükselttim o yükseltti bir an gözüm döndü defol bu evden dedim kıyafetlerini kapının önüne attım evlilik cüzdanını yırttım falan filan( bu çok büyük bir hata oldu) o ise gitti giderken agliyormis babasını aramış ben de evde ağlıyorum tabi...babası babamı aramış oglum ağlayarak ise gitti demiş (canları ogullari asla kızları olamadım en ufak şeyde oğulları haksız dahi olsa canları oğulları oldu ah oğlum vah oğlum üzülme oğlum durumlari) neyse babam beni aradı annene ne oldu anlat dedi beniyemin ettirme dedi hemen bir tehtit neyse annem de damadının sever bunlar küçük şeyler çabuk ara özür dile o çocuk ağlamış diyor eeeeee ben ne yapıyorum destek olmayacaksınız beni arayıp sormayin. anlaşamıyoruz bitti dedim babam bak yemin ederim buralara uğrayamazsın filan dedi artık yeminlerden korkmuyorum arkamda olmayan bana köstek olmasın dedim onlarda gerdi snki ben çok eğleniyorum şu durumda babamda konuşmuş eşimle ağlıyormuş ben de burda ğlıyorum ddim sinirlendim ama siz benim ne hissettiğimi sormayın bile gerek yok biricik damadınız ve oğlunbuız dedim. neyse eşim sabah geldi valizini aldı vee gitti sanırım burda bitti evet doğru inadım oda inat bazen sebebsiz bitebiliyor bazı şeyler üzücü elbet de olan oldu oda eşyalarından bir kaçını aldı ve gitti .özür dilerim kıyafetleri sattığım için ancak oda özür dilemeli yani o dilemeden asla dilemicem sanırım oda dilemeyeck
Ben asla kendimi ikinci sınıf erkeği birinci sınıf ya da kendimi birinci onu ikinci..kısacası sınıflandırmam.Ben bir hareket yaparken önce kendime yakışıp yakışmadığına bakarım.Herkesin öfke hali olur.Ama erkekle kadının duygusal ve sosyal tepkileri farklıdır.Fakat ben bir kadın olarak,bir erkek eşyalarımı kapının önüne koysa o insanı hayatımın içinde dışarı çıkarırım dönüp insan yerine koyup bakmam bile.Bunun erkeği kadını yok.Bu yaptığın yanlış demekte,kendimizi 2.sınıf yerine koymak değildir.erkeğin onuru kırılır
erkeklerin böyle şeyler zorunda gider
erkekler bunları kaldiramaz
ee peki kadinlar
amannn onlarin cani cehenneme....
Valla bıktım bu tarz yorumları görmekten
Kendinizi ikinci sınıf görmekten vazgeçin artık yaa
gelsin yenileri ney yaaondan sonra diyorlar kadına şiddet bacım sen kendin yazıyorsun...bende bağırdım diklendim vırvır konuştum diye...hayırlı olsun inşallahh..gelsin yenileri demi o eskimişti zaten
kendi annem babam hayatım boyunva hp böyleydi hep ezdirirdi asla arkamda ailem olmadı doğrumda dahi ... onların öyle olması benim hatam değil yapılarından kaynaklıÜzgünüm ama,eğer kendi annen baban bile damadı haklı buluyorsa,aynaya bir dönüp bakmalısın.Kıyafetleri kapı önüne atmak,resmi evrakı (aile cüzdanı) yırtmak.Yani istersen baştan sona kadar haklı ol,bunlar yapılacak hareketler mi?Kapı önüne eşya koymak ne.Karşındaki insan.Eşin.O ev sana ait değil.İkinizin ortak alanı.Kedi yavrusunu sokağa atar gibi eşya koymak.
Şakaydı şuydu buydu bunlar problem mi?Eşinle ilgili şikayetlerin varsa oturur konuşursun.İlgilenmediği şeyleri birlikte yapmayı önerirsin.Trip atmalar kovmalar.Sürekli beklenti içerisine girmeler.Yani bir erkeği ağlama noktasına getirmek,ciddi psikolojik ykım yaşatmaktır.Kendine de yazık ona da.
aynen şuan gene üstüme gelecekler akşam hep beraber toplanacakmışız dün akşam annem babam üstüme geldi çldırdım gözüm görmez sizi de görmez bir beni sorun diyip ben de yıprandım çünkü baktılar tehtitle seni re4dderimle iş çözülmeyecek yumuşak davranıyorlar ama içlerini bviliyorum sanıyorlar ki iyi yapıyorlarBen sizi haklı buldum. Sadece biraz fazla tepki vermissiniz diyecektim ama oda size el kaldırmış. Aile sorunlarını hemen ona buna anlatan erkek benim gözümde erkek bile değildir. Olay toparlanabilecek boyutlardayken ailenin işin içine girmesi dahada büyütüyor olayları. Sizinkide tıpkı öyle. Çıksaydı evden biraz dolaşssaydı belki siz bir adım atardınız. Ama hepsi birlikte sizi dahada çıldırtmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?