Çok fena kavga ettik belki de bitti ...

Özür dilemek erdemdir.Heleki yuvanız için eşiniz içinse dahada önemlidir hatalısınız.Her zaman özur erkeklerden beklenmemeli.Bence siz bu akşam güzel bir masa hazırlsyın eşinizide arayın evde bir kaç parça şeyin kalmış gel al deyin.yada gel konuşalım deyin çağın süpriz yapın özür dileyin .

Adımı atarsam bu sefer farklı olacak normal.olmayacak zaten suçlu psikolojiye girip normal unutup devam edemicwz ve her şeyde özür dileme pozisyonuna giricwm
İyi o zaman özür dileme hatani da kabul etme boşanma kağıdı eline geçtiğinde anlarsın hatani inadinla başbaşa kalırsın o zaman. Bu kadar büyüyecek bisey göremedim ben siz herşeyi fazlasıyla abatmissiniz önceki şaka konusu da gereksiz yere uzamış erkek muhabbeti iste klasik hep yaptıkları bisey ne vardı bu kadar uzatacak. Kusura bakma da eğer evliliğinin devam etmesini istiyorsan paşa paşa geri adım atacaksın çünkü sen hatalisin. Haa bu kadar saçma sebeplerden dolayı boşanmayı kabul ediyorsan orasını bilemem ama insan gerektiğinde özür dilemesini bilmeli
Eşinin yaptığı tek hata sana el kaldırması ki o konuda haklisin sadece ona bisey diyemem keşke biraz daha sakin olsaydın evlilik cüzdani yırtmak adamı kapıya koymak kıyafetlerini atmak falan ne kadar ağır şeyler bi erkek bunları kolay kolay kaldiramaz.

dileme biter bu evlilik tamam yanlis yapmis ama bi erkegin onutunun kirilmasi var olayda.sende hata yaptigini kabul editosun bir kalemde silmis gibi evlilik cuzdanini yirtmissin erkklerin boyle seyler cok zorlarina gider
Bitebilir baya kırdık rezillik yaptık yani en başında sakın ne olursa olsun ne için kavga edersek ağır kelimeler kullanmayalım demistim

Gereğini yaparsın diyince yani boşanma davası açarsın diyince al sana dedim ona üzüldüm ben de yapmamaliydim sonrası kriz oldu

Sonrasının kriz olması çok doğal.
Ben de çok inatçıydım ama bu inadım genelde bana zarar verdi.
İnadınızı törpülemeye çalışın.
Onun özür dilemesi de lazım ama sizin daha büyük özür dilemeniz lazım.

Bakalım o özür dilerse ben de dilerim barisabilirim ama asla adım atmam

Ya canım bu inat sana yalnızlıktan tek kalmak dan yuvani yıkılmasından başka birşey getirmez. Saki les durgunluk sana iyi gelir özür dile diyemem ama sen orta yolu bulmak için bi ortam yap bence evliliğini pişman olacağın hareketleri yüzünden riske atma en azından yarın birgün benim yüzümden bitti dememek için.

Tahammül olayın kesinlikle katılıyorum .ama iki taraflı sanırım bu durum.

Bencede orta yolu bulmalı yuvası için bosan demek bize kolay gelir umurumuzda olup canımız yanmaz ona göre degerlendir herşeyi çocuğunuz varmı bilmiyorum ama iki kere dusun canim.
Eşinin y aptiklarinida senin verdiğin tepkilerinde oynaylamiyorum bi yanlış var iki taraflı sen bu yanlışları bul bence canim etkiye tepki doğuran şeyler neler onları kaldır ortadan.

Ben seni haksız bulmadım, ki o öyle anlamış olsun bu kadar abartıcak ne var. Söylüyosun o şekilde mesaj atmadım sana diyosun ama kavga çıkarmaya yer arar gibi abartmış büyümüş.

Rezillik çıkaran o..
Rezil olan o..
Siz de onun seviyesine inmişsiniz..
İş bu raddeye geldikten sonra özür dileyip barışsanız nolacak ki..
Bu kadar yüz göz olduktan sonra devam etmek çok zor..
Özür de dilense..

Ya adamı gibi oturup ciddi ciddi konuşup yaptıklarınızı telafi etmek için birlikte çabalayacaksınız..
Bunun son şansınız olduğunu bilerek..
Ya da bitireceksiniz..
Ailelerinizi de karıştırmadan..

ondan sonra diyorlar kadına şiddet bacım sen kendin yazıyorsun...bende bağırdım diklendim vırvır konuştum diye...hayırlı olsun inşallahh..gelsin yenileri demi o eskimişti zaten

dileme biter bu evlilik tamam yanlis yapmis ama bi erkegin onutunun kirilmasi var olayda.sende hata yaptigini kabul editosun bir kalemde silmis gibi evlilik cuzdanini yirtmissin erkklerin boyle seyler cok zorlarina gider

erkeğin onuru kırılır
erkeklerin böyle şeyler zorunda gider
erkekler bunları kaldiramaz
ee peki kadinlar
amannn onlarin cani cehenneme....
Valla bıktım bu tarz yorumları görmekten
Kendinizi ikinci sınıf görmekten vazgeçin artık yaa

Katılıyorum ama ikinci sınıf olmamak için de böyle carlayıp, sinir krizleri geçirip saçmalamayacak da kadın..
Aile cüzdanı yırtmak ne demektir?
Alyans kadar kutsaldır o..
Herkeshem haddini bilecek, hem saygınlığını koruyacak..
Ne o öyle mahallevari kavgalar?
Ben şiddet gördüm eşimden..
Bir kez elim kalkmadı ona..
Bir kez kırıp dökmedim..
Ayrıldım..
Arkama da bakmadım sonrasında..

Üzgünüm ama,eğer kendi annen baban bile damadı haklı buluyorsa,aynaya bir dönüp bakmalısın.Kıyafetleri kapı önüne atmak,resmi evrakı (aile cüzdanı) yırtmak.Yani istersen baştan sona kadar haklı ol,bunlar yapılacak hareketler mi?Kapı önüne eşya koymak ne.Karşındaki insan.Eşin.O ev sana ait değil.İkinizin ortak alanı.Kedi yavrusunu sokağa atar gibi eşya koymak.
Şakaydı şuydu buydu bunlar problem mi?Eşinle ilgili şikayetlerin varsa oturur konuşursun.İlgilenmediği şeyleri birlikte yapmayı önerirsin.Trip atmalar kovmalar.Sürekli beklenti içerisine girmeler.Yani bir erkeği ağlama noktasına getirmek,ciddi psikolojik ykım yaşatmaktır.Kendine de yazık ona da.

Ben asla kendimi ikinci sınıf erkeği birinci sınıf ya da kendimi birinci onu ikinci..kısacası sınıflandırmam.Ben bir hareket yaparken önce kendime yakışıp yakışmadığına bakarım.Herkesin öfke hali olur.Ama erkekle kadının duygusal ve sosyal tepkileri farklıdır.Fakat ben bir kadın olarak,bir erkek eşyalarımı kapının önüne koysa o insanı hayatımın içinde dışarı çıkarırım dönüp insan yerine koyup bakmam bile.Bunun erkeği kadını yok.Bu yaptığın yanlış demekte,kendimizi 2.sınıf yerine koymak değildir.

Ben sizi haklı buldum. Sadece biraz fazla tepki vermissiniz diyecektim ama oda size el kaldırmış. Aile sorunlarını hemen ona buna anlatan erkek benim gözümde erkek bile değildir. Olay toparlanabilecek boyutlardayken ailenin işin içine girmesi dahada büyütüyor olayları. Sizinkide tıpkı öyle. Çıksaydı evden biraz dolaşssaydı belki siz bir adım atardınız. Ama hepsi birlikte sizi dahada çıldırtmışlar

kendi annem babam hayatım boyunva hp böyleydi hep ezdirirdi asla arkamda ailem olmadı doğrumda dahi ... onların öyle olması benim hatam değil yapılarından kaynaklı

aynen şuan gene üstüme gelecekler akşam hep beraber toplanacakmışız dün akşam annem babam üstüme geldi çldırdım gözüm görmez sizi de görmez bir beni sorun diyip ben de yıprandım çünkü baktılar tehtitle seni re4dderimle iş çözülmeyecek yumuşak davranıyorlar ama içlerini bviliyorum sanıyorlar ki iyi yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…