Çok fena kavga ettik belki de bitti ...

Karşınızdaki naparsa yapsın bu kadar çirkinleşmenize lüzum var mıydı?
O adam bir daha dönmemeli..
Zaten adamsa dönmez bir daha..
Pardon da tek başıma cirkinlesmedim ben oda bağırdı çağırdı el kaldırdı kapıyı yumrukladı kapıya çıkıp elaleme rezil etti bak kapıda bağırma işin dönüşü olmaz dediğim halde sonra A gereğini yaparsın dedi ben de öyle mi yaparım dedim bana de adamsam dönmem özür dilemeden

Aynen ciddi ise yapacak birşey yok .. ben zaten yaptığımın farkındayım hata yaptım ama oda boş değildi kendi kendime delirmedim

Aynen ciddi ise yapacak birşey yok .. ben zaten yaptığımın farkındayım hata yaptım ama oda boş değildi kendi kendime delirmedim

Tabi canım ya ezdirmemişsin işte kendini.
Aman dur yapma gitme ühüüü
diye meydanı boş bırakmamışsın.
O kadar erkek olsaydı aglaya aglaya babasını aramazdı.

Böyle tipler zaten senin gibi kadınların eline düşse
öyle denk gelse
mutsuz bir tane kadın kalmazdı piyasa da :)

bu mesajınla birleştirince sen geçmişin intikamını alıyor gibisin. farkındasın veya değilsin eşine tahammülün yok. aslında bakınca ortada ciddi kavga meselesi de yok. 6 yıllık evlilik ve beklentiler yormuş. ailen ve eşin senin bu yüzden abartılı ve şımarık olduğunu düşünüyor. karar senin ya eşine tahammüllü ve affedici olacaksın ya da daha fazla çirkinleşmeden bitecek.

Bu ne boyle. Evlat olsanız sevilmezsiniz yani. Iyi olmus pireyi deve yapmaniz. Neyse bitsin zaten de adam kurtulsun.

Evet tepki vermeliydin sana el kaldirana sende yanak uzatacak degilsin. Ama sen asiri derecede tepki vermissin bu durumda sinirlerinizin bozuk oldugu anlaşılıyor esinizlr birlikte bir terapiste gitmenizi oneririm sorununuz esinizle cunku belliki. Saka meselenizi bilmiyorum ama esiniz ilk konuda hakli siz birbirinizdrn sorumlusunuz o imzalar atildiktan sonra tabiki nerede oldugunuzu bilmesi gerek sizinde onun nerede oldgnu bilmeniz. Bakin esiniz agladigina göre belliki yumuşak yapida bi adam ama el kaldirmak siddet uygulayacagi anlamina gelmez siz ondan daha sinirli sert yapiniz ve tavriniz var adamin esyalarini kapi onune koymak ne demek? Hadi onuda anladik evlilik cuzdanini yirtmak? Eğer pismansaniz bu durumdan ilk adim falan beklemeyin esinizle konusun dedigim gibi terapiste gidin onarin aranizdaki tum baglari cunku ikinizde sarsildiniz bu olaydan sonra

e tabi bu güven eşin ağladığını duymaktan geliyor yarın öbür gün barışmazsanız da mahkeme kağıdı gelirse yorumlarınızı merak ediyorum.

Bence sıkıntı adamda onun dediği şekilde mesaj atmamışsın ve takmış buna yani. Napcaksın çocuk gibi izin mi alcakmışsın ya. Gitmeni istemiyorsa söyler sende gitmezsin zaten olur biter. El kaldırmak nedir kırarlar o eli valla. O hareket herkesi çileden çıkartır. Bence iyi yapmışsın haksız bulmadım ben seni. Evet daha ılımlı sakin olunabilirdi ama karşındada pek öyle bi insan yok anlaşılan.
Ben olsam geri adım atmam. Babasını arama kısmı çok komik ya. Sakinleşince gelirsin evine konuşulur. Bu çocuk gibi.

e tabi bu güven eşin ağladığını duymaktan geliyor yarın öbür gün barışmazsanız da mahkeme kağıdı gelirse yorumlarınızı merak ediyorum.
Hayır güven filan yok anladım ne demek istediğini de öyle bir durum olursa çok zor bir süreç olur ben de ağlıyorum akşamdan beri ise geldim ama baş ağrısından ölüyorum kalbime oturdu birşey kalkmıyor sanki o kağıtla gelirse ne olur tahmin edemiyorum

Aslında bizim ilk olayımız değil bunun bu kadar büyük olmasının sebebi birikim işin içine aileler giderli biz çıkmaza girdik sanki ne zaman ki ailemizin yanına taşındık ondan beridir pek yüzümüz gülmüyor ben bizimkilerden hirslaniyorum onun ailesinden dolayı da gıcık oluyorum en ufak şeyde yabancı yaptılar sadece oğullarını dinleyip olmuyorsa ayrılın dediler kaç kez farkında olduğu halde gaza geldiğini söylediği halde aile işte gene onlara kostu

Daha genç olduğunuz belli eşiniz hatalı fakat olayı büyüten sizsiniz özür dilemek size bir şey kaybettirmez eşinizi kaybedeceğinizi düşünüyorsanız ilk adımı siz atın...

Canım izin alma konusu değil de zaten kızlar plan yaptı daha birşey demedim dedim yabi ne diyorsun demek istedin o da bana uyar dedi sana uyar derken kız kıza dedim arkadaş arkadaş da çıkıyoruz onu anladı sanırım şimdi ben burda sadece bil diye mi mesaj atmış oluyrum

Daha genç olduğunuz belli eşiniz hatalı fakat olayı büyüten sizsiniz özür dilemek size bir şey kaybettirmez eşinizi kaybedeceğinizi düşünüyorsanız ilk adımı siz atın...
Adımı atarsam bu sefer farklı olacak normal.olmayacak zaten suçlu psikolojiye girip normal unutup devam edemicwz ve her şeyde özür dileme pozisyonuna giricwm

Eşin hatalı, kapı onunde bagirmalar(uyarmana ragmen), etrafa rezil etmeye calismalar, el kaldirmak felan olacak iş degil. Artislik yapip geregini yaparsin dedikten sonra da babasini arayip ilkokul cocugu gibi aglamasi komik olmus. Beslenme cantasi da hazirliyor mu ailesi esine?
Eşin rest çekmiş sen de restini görmüşsün.

dileme biter bu evlilik tamam yanlis yapmis ama bi erkegin onutunun kirilmasi var olayda.sende hata yaptigini kabul editosun bir kalemde silmis gibi evlilik cuzdanini yirtmissin erkklerin boyle seyler cok zorlarina gider

Durduk yere yapmadım da gene de yapmamaliydim yapmasaydım şimdi gelir.ozur dilerdim şimdi oda dik tutuyor

Eşim tutacak evlilik cüzdanımızı bile yırtacak bir de benden özür bekleyecek öyle mi?
Haksızsınız, fazlaca abartmışsınız.

Not: Önceki konunuzu bilmiyorum.

Eşim tutacak evlilik cüzdanımızı bile yırtacak bir de benden özür bekleyecek öyle mi?
Haksızsınız, fazlaca abartmışsınız.

Not: Önceki konunuzu bilmiyorum.
Gereğini yaparsın diyince yani boşanma davası açarsın diyince al sana dedim ona üzüldüm ben de yapmamaliydim sonrası kriz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…