yok artık
bu adam size nasıl dayanıyor
çok şaşırdım
ama tanımadığı numaralara cevap vermemeli vermesi doğru değil bence hem başka ne konuştular bilmiyorum
ama tanımadığı numaralara cevap vermemeli vermesi doğru değil bence hem başka ne konuştular bilmiyorum
tanınmadık numara olması da doğal. insanlar işi düştükçe arayabilirler, sonuçta öğrencileri bunlar, önemsememiş kaydetmemiştir
Bence de telefonu değiştirin bi bahaneyle. Kıskançlık zor aşılıyor biliyorum birşey olacak olsa arayan numaraları siler hepsini birden silmez gerçi ama yine de içinizin rahat etmesi için teli değiştirin. Ben birşey olduğunu sanmıyorum olsa söylemez ne olsa gitmiş numaralar bu olayda çok yıpratmamaya olumlu düşünmeye çalış derim ben. Kıskançlığın ne kadar zor olduğunu kendimden biliyorum Allah yardımcın olsun.
Ah lorena ah merak icindeyim bende nerelerdesin diye..
Su yazdiklarini bir baskasi yazmis gibi bir okusana ?
Sacmaligin daniskasi degil mi,
ögrenciler aramis notlara itiraz etmis sen bunun neresini kiskandin simdi,
valla sevgiline sasiyorum nasil sabrediyor sana peygamber sabri olsa gerek..
yok öğrenciler kayıtlı değil kaydetmez de ztn ama cevap vermemeliydi içimde bi ateş yanıyo sanki
içiniz ferah olsun öyle kötü niyeti olan birisi olsa en azından size söylemezdi , siz öğrendiğinizde çok geç olurdu artık, ayrıca benim size bi arkadaş tavsiyem olacak, erkeği bu kadar sıkmaya gelmez, kendi kendinizi yiyin ama belli etmeyin tabiri caizse , çünkü adam aaa ben de demekki bişyler var ki bu kadar esirgiyor kısknıyor diyor ve afedersiniz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüyor, bende eşimi ilk evlendiğim aylarda çok kıskanıyordum zamanla dedim ki kendime , bi kendine gel yani ne yapıosn neyini kıskanıosun dedim ve artık o kadar kıskanmıyorum, burdaki kızları da görseniz, oooo ,çok mini elbise giyip altına tnga giyerek önünüze gelip eğilen kızlar yani , alenen ortada teşhirci gibi giyinen ve bi erkek bakışı içi yapmayacağı olmayan kadınlar dolu, göz önünde neler yapıyorlar , resmen organlarını gördüğüm bile oldu, ama umursamadım , ciddi ciddi bakışmalar görüşmeler bişyler olsa tmm parçalayın derimkim olsa yapar ben dahi, ama bunları böyle sıkarsanız artık çekinir yada sıkılır bu kez söylememeye başlar hiç bişyden haberiniz olmaz, sakince dinleyin yaa ölemi aşkım felan die bırakın o çözülsün , sizde konuya hakim olursunuz,
adamın öğrencis yah ne var bunda?
hem bak sen eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürsün bu gidişle bu kadar kıskanma..
eğer kıskanıyosanda belli etme bir süre sonra bırakıp gider bak bu kadar kıskanmanın sonu hayır değil..
ayrıca tanımadıpı numaraları açmasın ne demek?
ya önemli bişeyse olur mu öyle şey..
yapma böyle kendine yaparsın.
Sürekli cevap vermemeliydi diyorsunuz. Neden cevap vermemeli?
Sanırım öğrencilerini kaydetmiş olsa da bu aranızda sorun olacak. E kaydedilmemiş numaraya cevap vermesini de istemiyorsunuz (!) Öyleyse nasıl iletişim kurabilir öğrenciler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?