Çok fena taktım kafama:(

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
mrb kızlar
ben 2 haftadır burada değildim dün geldim bugün sevgilimle görüştük,konuşuyoduk işte öylesine başka ne var ne yok diye sordum,unuttum söylemeyi beni 2 tane kız öğrenci aradı yaz okuluyla ilgili dedi.notlarına itiraz etmişler v.s..
normalde arayanları haber veriyo bana böyle,tanımadığı numaralarıda açmıyodu ama teline format attığımızda tüm numaralar gidiyo,yine format atmış numaralar gitmiş,yani arayan bi tanıdık da olabilir diye cvp vermiş,ama belkide yalan söylüyo belki de kzlar aradığında numaralar gitmemişti.
neyse işte ben eve geldiğimden beri mideme ateş düşmüş gibi hissediyorum ona bşy demiyorum uzun zamandır tartışmıyoruz benim kıskançlıklarım yüzünden çünkü ona yansıtmıyorum ama bu olayıda içime attım ve şu an çok kötüyüm(ne diye cevap vermiş ya

bu çok normal. sen fazla kıskançsın. sanki eski yazılarını okumuştum ordan hatırladım. aş artık bu problemi arkadaşım

Lorenacığım bu telefon konusunda fazla sorun yaşamıyor musunuz?
İsimler gidiyor, format atılıyor hep bişeyler oluyor.. Bence yeni bir telefon almalısınız.. Kaçıncı okuyorum canım senden yine isimler gitmiş falan diye..

içiniz ferah olsun öyle kötü niyeti olan birisi olsa en azından size söylemezdi , siz öğrendiğinizde çok geç olurdu artık, ayrıca benim size bi arkadaş tavsiyem olacak, erkeği bu kadar sıkmaya gelmez, kendi kendinizi yiyin ama belli etmeyin tabiri caizse , çünkü adam aaa ben de demekki bişyler var ki bu kadar esirgiyor kısknıyor diyor ve afedersiniz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüyor, bende eşimi ilk evlendiğim aylarda çok kıskanıyordum zamanla dedim ki kendime , bi kendine gel yani ne yapıosn neyini kıskanıosun dedim ve artık o kadar kıskanmıyorum, burdaki kızları da görseniz, oooo ,çok mini elbise giyip altına tnga giyerek önünüze gelip eğilen kızlar yani , alenen ortada teşhirci gibi giyinen ve bi erkek bakışı içi yapmayacağı olmayan kadınlar dolu, göz önünde neler yapıyorlar , resmen organlarını gördüğüm bile oldu, ama umursamadım , ciddi ciddi bakışmalar görüşmeler bişyler olsa tmm parçalayın derim kim olsa yapar ben dahi, ama bunları böyle sıkarsanız artık çekinir yada sıkılır bu kez söylememeye başlar hiç bişyden haberiniz olmaz, sakince dinleyin yaa ölemi aşkım felan die bırakın o çözülsün , sizde konuya hakim olursunuz,

adamın öğrencis yah ne var bunda?
hem bak sen eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürsün bu gidişle bu kadar kıskanma..
eğer kıskanıyosanda belli etme bir süre sonra bırakıp gider bak bu kadar kıskanmanın sonu hayır değil..
ayrıca tanımadıpı numaraları açmasın ne demek?
ya önemli bişeyse olur mu öyle şey..
yapma böyle kendine yaparsın.

Son düzenleme:
Bence de telefonu değiştirin bi bahaneyle. Kıskançlık zor aşılıyor biliyorum birşey olacak olsa arayan numaraları siler hepsini birden silmez gerçi ama yine de içinizin rahat etmesi için teli değiştirin. Ben birşey olduğunu sanmıyorum olsa söylemez ne olsa gitmiş numaralar bu olayda çok yıpratmamaya olumlu düşünmeye çalış derim ben. Kıskançlığın ne kadar zor olduğunu kendimden biliyorum Allah yardımcın olsun.

Ah lorena ah merak icindeyim bende nerelerdesin diye..
Su yazdiklarini bir baskasi yazmis gibi bir okusana ?
Sacmaligin daniskasi degil mi,
ögrenciler aramis notlara itiraz etmis sen bunun neresini kiskandin simdi,
valla sevgiline sasiyorum nasil sabrediyor sana peygamber sabri olsa gerek..

tanınmadık numara olması da doğal. insanlar işi düştükçe arayabilirler, sonuçta öğrencileri bunlar, önemsememiş kaydetmemiştir

yok öğrenciler kayıtlı değil kaydetmez de ztn ama cevap vermemeliydi içimde bi ateş yanıyo sanki

amin . cok saol

bilmiyorum ki başka ne konuştular ,bin kere dedim cvp verme diye oda diyoki ya arayan hocaysa diye açtım numaralar kayıtlı olsa açmazdım. şu an telefonunda hiç numara yok hepsi yeniden kaydedilcek

yok öğrenciler kayıtlı değil kaydetmez de ztn ama cevap vermemeliydi içimde bi ateş yanıyo sanki

Sürekli cevap vermemeliydi diyorsunuz. Neden cevap vermemeli?
Sanırım öğrencilerini kaydetmiş olsa da bu aranızda sorun olacak. E kaydedilmemiş numaraya cevap vermesini de istemiyorsunuz (!) Öyleyse nasıl iletişim kurabilir öğrenciler?

aşırı abartmışsın...okadar da değil...ben olsam tahammül edemem bu kadar kıskançlığa...
bir telefona cevap verdi diye içine ateş düşmüş gibi oluyorsan, gerisini düşünemiyorum...
çok aşırı kıskançsın, böyle hayat geçmez...psikolojik hastalıklara yakalnırsın...biraz itidal olmaya çalış...

sevgilin araştırma görevlisi sanırım.
bence numarasını öğrencilere vermesin.
ama bir şekilde ulaşıyorlarsa okul işleriyle ilgili olduğu için sorun göremedim ben.
bunu ben olsam sevgilime söylemeye gerek bile görecek kadar umursamazdım
iş sonuçta.

güvenmediğin bu adamla neden birliktesin madem? Ayrıl, uğraşma o zaman.
böyle kıskançlıkla, şüpheyle hayat mı geçer?

seni diğer konularından tanıyorum, ve Allah sevgiline sabır versin diyorum.

çok haklısınız bazen bende kendime diyorum ki neyini kıskanıyosun niye bu kdr abartıyosun ama ertesi gün yine aynı oluyorum,siz nasıl aştınız bunu keske bende aşabilsem,şu bahsettiğiniz kızlardan bizim okulda o kadar çok var ki

yok ztn belli etmiyorum ama boğazıma bşy tıkandı sanki yemek bile yiyemedim

keske hiç iletişim kuramasalar...
yaz okulu bitmiş notlar ilan edilmiş hala arayıp itiraz ediyolar belkide niyetleri kötübide numarasını değiştirmiştik ama buluyolar işte
aramızda anlaştık biz oda bende tanımadığımz numaraları açmıyoruz,ama şimdi telinden numaraların silinmesini bahane etti o

lorena bence sen abartıyorsun.
kayıtlı olmayan numaralara cevap vermesi seni neden bu kadar üzüyor ?
kıskançlığında bi dozu var canım.böyle her şeyi kafana takarak ancak
kendini üzersin

Son düzenleme:
Anlaşmışsınız peki ama sebebiniz nedir? Onu merak ettim açıkçası.
Bir sebep sundunuz herhalde bu anlaşma için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…