Bebişim özel mesaj kutun dolu. sana bi email ve şifre versem girer misin, konuşalım fb da. sadece ben ekliyim hesapta.arasınlar onlarda bi sorun yok ztn numaraları farklı oluyo onların benim derdim kız öğrencilerin araması
amin . cok saol
bilmiyorum ki başka ne konuştular ,bin kere dedim cvp verme diye oda diyoki ya arayan hocaysa diye açtım numaralar kayıtlı olsa açmazdım. şu an telefonunda hiç numara yok hepsi yeniden kaydedilcek
Sonra ne oldu da değiştiniz peki?
Bebişim özel mesaj kutun dolu. sana bi email ve şifre versem girer misin, konuşalım fb da. sadece ben ekliyim hesapta.
ayrıca diğer konularnda da 10 kez falan yazmıştım sevgilin bunu özellikle yapıyor senin dişi sineği bile kıskanıp olay çıkardığını bilen bir adam beni de 2 kız öğrencim aradı diye laf atmaz ortaya..sen onu kıskanıp olay çıkardıkça o bundan acayip bi zevk alıyor mutlu oluyor bence.ciddiyim,dalga geçmiyorum..
sen devam et ona istediğini ver ki daha da çıldırtmaya çalışsın seni.
dedim nerelerde bu Leonela, hiç mi sevgilisi derslere girmiyor? hiç mi yanından bir bağyan geçmiyor? hiç mi reklamlarda kız görmüyor? yoksa kör falan mı oldu da Leonela böyle rahatbak meğer 2 dene kız aramamış mı
yavrum seninle dalga geçiyor sevgilin.. kadesaya katılıyorum, sen olay çıkart diye yapıyor.. ne güzel adamın egosunu yastık gibin kabartıyorsun, o da seni sinirlendirip sen hazır küsmüşken keyfine bakıyordemedi deme kesin biri var başka
ya düşünsene normal olan belirli bir olgunlukta,yaşta ve eğitim seviyesinde olan bir adam bu derece kıskanç olan bir kadına anlatır mı bu tip şeyleri? kaç kere anlatmışsa balşına gelenler malum..lorena kendine de yapıyor sadece sevgilisine değil,kendinide mahvediyor..seven adam hiç değilse sevgilim üzülür diye susar..ama beyimiz maaşallah durmaksızın lorenayı çıldırtma yolları buluyor.bu adam bu kızla dalga geçiyor bence.
arasınlar onlarda bi sorun yok ztn numaraları farklı oluyo onların benim derdim kız öğrencilerin araması
ben istiyorum anlatmasını ama,bide anlattığında tepki vermedim tmam diyip geçtim
ya düşünsene normal olan belirli bir olgunlukta,yaşta ve eğitim seviyesinde olan bir adam bu derece kıskanç olan bir kadına anlatır mı bu tip şeyleri? kaç kere anlatmışsa balşına gelenler malum..lorena kendine de yapıyor sadece sevgilisine değil,kendinide mahvediyor..seven adam hiç değilse sevgilim üzülür diye susar..ama beyimiz maaşallah durmaksızın lorenayı çıldırtma yolları buluyor.bu adam bu kızla dalga geçiyor bence.
ben istiyorum anlatmasını ama,bide anlattığında tepki vermedim tmam diyip geçtim
mrb kızlar
ben 2 haftadır burada değildim dün geldim bugün sevgilimle görüştük,konuşuyoduk işte öylesine başka ne var ne yok diye sordum,unuttum söylemeyi beni 2 tane kız öğrenci aradı yaz okuluyla ilgili dedi.notlarına itiraz etmişler v.s..
normalde arayanları haber veriyo bana böyle,tanımadığı numaralarıda açmıyodu ama teline format attığımızda tüm numaralar gidiyo,yine format atmış numaralar gitmiş,yani arayan bi tanıdık da olabilir diye cvp vermiş,ama belkide yalan söylüyo belki de kzlar aradığında numaralar gitmemişti.
neyse işte ben eve geldiğimden beri mideme ateş düşmüş gibi hissediyorum ona bşy demiyorum uzun zamandır tartışmıyoruz benim kıskançlıklarım yüzünden çünkü ona yansıtmıyorum ama bu olayıda içime attım ve şu an çok kötüyüm(ne diye cevap vermiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?