Canim bence cok haklisin ne demek tanimadigi numaraya cevap vermek hele ki bayansa sesini duydugu an suratina kapatmaliydi! Allah korusun kizlarin sesine falan asik olur en iyisi sen onun telefonundan annesi babasi kardesleri haric tum numaralardan gelen aramalari engelle. Bankalari falan da engelle Allah muhafaza bayan musteri temsilcileriyle konusursa naparsin? Al bir de tasma tak benimkine oyle yaptim cok rahatim kafeste besliyorum ben nisanlimi.
ya bide şöyle bşy var dersin asıl hocası başka bi hoca sevgilimn danışmanı yani,ama sevgilimde girdi bazen derslere niye o adama ulaşmıyolarda bunu arıyolar ben anlamıyorum gerçekten,not ilan edildikten sonra değişmiyo bunu bilmiyolar mı?benmde kaldığım dersler oldu notumu beğenmediğim oldu ama not ilan edildikten sonra kimseyi aramadım çünkü biliyorum değişmeyeceğini bunlar neye güvenip te arıyolar ya
ya bide şöyle bşy var dersin asıl hocası başka bi hoca sevgilimn danışmanı yani,ama sevgilimde girdi bazen derslere niye o adama ulaşmıyolarda bunu arıyolar ben anlamıyorum gerçekten,not ilan edildikten sonra değişmiyo bunu bilmiyolar mı?benmde kaldığım dersler oldu notumu beğenmediğim oldu ama not ilan edildikten sonra kimseyi aramadım çünkü biliyorum değişmeyeceğini bunlar neye güvenip te arıyolar ya
lorena,
burada yazılan mesajlar sana bişey ifade etmiyor mu cok merak ettim.
hani hepimize çok anormal gelen bu tutumun hakkında kafanda bi soru işareti oluşmadı mı.
lorena,
burada yazılan mesajlar sana bişey ifade etmiyor mu cok merak ettim.
hani hepimize çok anormal gelen bu tutumun hakkında kafanda bi soru işareti oluşmadı mı.
tabikide hocayı değil asistanı arar öğrenciler. hocadan zaten korkar insan bide not istemek biraz cesaret ister bence. hoca terslerse okul hayatı boyunca mimlenecektir o hoca tarafından(örneğin ben birinci sınıfta bi hocama bi kelime kullanmıştım şuan 4.sınıftayım hala o kelimeyle ilgili şakayla karışık şeyler söyler). tamamen haksızsın yani. eğer sevgilinin numarasını bi öğrencisine vermesinden rahatsız olmadıysan şuan itiraz etme hakkın yok.
kıskançlıklarına bişe demiyorum artık hemen hemen her konunu okumuştum. kendini haklı çıkarmak için yardım isteyen öğrencileri suçlama diye cevap yazdım.