Çok garip bi şeymiş :)

lazybones

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
19
0
36
İstanbul
Arkadaşlar bugün doktora gittim ve 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim kendimi çok garip hissediyorum.eşimle aram biraz bozuktu çok sinirliydim sanırım bu yüzdenmiş.daha ona söylemedim bakalım ne tepki vericekkk

hayırlı uğurlu olsun canım
oh ne güzel eşine de sürpriz yapmış olursun aranız da düzelmiş olur

hayırlı uğurlu olsun canım
oh ne güzel eşine de sürpriz yapmış olursun aranız da düzelmiş olur

hayırlı olsun canım mart hepimize uğurlu geldi bol bebişli olacak kasım ayı
çok sevineceğine eminim eşinin ama o şaşkınlığı insan üzerinden atamıyor saka gibi geliyor sanki herşey

hayırlı olsun ne güzel bi süpriz olacak eşine...ne zamandır istiyodunuz bebek, belirtin falan varmıydı......

Hayırlı ve bayırsız olsun:)(Kolay bir hamilelik geçirin inş. anlamında)

trbikler ALLAH isteyen herkese nasip etsin bende dun ogrendim hamile oldugumu ama nekadarlik bilmiyorum doktor 2 hafta sonra gel dedi :S

Eşine söyleyince tepkilerini merak ettim bide ne kadar mutlu olacak kimbilir:)

arkadaşlar eşime söyledim.ilk önce bugün doktara gittim hamileymişim dedim gayet normal bir ses tonuyla oda ne oldu ya geçmiş olsun dedi anlamadı sonra 1-2 saniye sonra birden döndü bana ne dedin demin dedi hamileyimmm dedim ve birden kendimi havada buldum çok şaşırdı canım ya aramızda mükemmel çok seviyorum onuuuu

ayyyyyyy ne güzel olmuş.....allah mutluluğunuzu daim etsim....bebeğinizi sağlıkla kucağınızada alın inşallah....gebeliğinin tadını bol bol çıkar

tebrikk ederiim canııım Allah kucagına almayı nasip etsi,in darısı bnm gibi isteyen herkezin başına inşallah

ayyyyyyy ne güzel olmuş.....allah mutluluğunuzu daim etsim....bebeğinizi sağlıkla kucağınızada alın inşallah....gebeliğinin tadını bol bol çıkar

çok sağol canım inşallah bebeğimizle mutlu oluruz

cok hos allah banada nasip etsin ve isteyen butun arkdaslarima

amin canım allah isteyen herkese nasip etsin

tebrikk ederiim canııım Allah kucagına almayı nasip etsi,in darısı bnm gibi isteyen herkezin başına inşallah

amin canım umarım isteyen herkesin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…