Çok garip bir durum. Benim gibi olan var mı?

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.562
4.577
448
herkeze merhabalar...

daha günüm gelmeden grip olduğum için erken gebelik testi yaptım (doktora ilaç için gidecektim)... ve 2 çizgi belirdi... kan tahlili yaptırdım. sonuç negatif.. doktor bekle bir hastamızında böle oldu hamişmiş dedi..

şimdi grip bronşite çevirdi... hastayım ve işteyim.. rapor almadım artık... ilaçta kullanamıyorum. doktor kullanma dedi...

kafam halen karışık. günüm geçeli 3 gün oldu. perşembeye kadar bekliyecekmişim...

ben gibi olan var mı? sizde nasıl oldu...

benimde gecen ay öyle olmuştu iki farklı testte pozitifti ama kanda negatif çıktı 4 gün sonrada adet oldum.
inşallah hamilesindir.

daha halen adet olmadım. bu gün kan testi içinde doktora gitmem gerekiyordu ancak özel sebeplerden dolayı gidemiyeceğim. iş çıkışısı acilde bakarlarmı ki?... ne yapsam kiii

benimde gecen ay öyle olmuştu iki farklı testte pozitifti ama kanda negatif çıktı 4 gün sonrada adet oldum.
inşallah hamilesindir.

testi ayın 6sında yaptım.. kan testinide o gün yaptırdım... doktor kontrolünede gidemiyeceğim.

konu açıp kaçmış gibi olmayayım... geçen hafta konuyu açtığım zaman idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. şimdide zaten kırmızı kartı yemiş bulunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…