Arkadasinin hakkinda giybet yapalim istiyorMadem kendisini rezil ediyor ve sizi ilgilendirmiyor, o halde neden konu açıyorsunuz? Arkadaşınız olarak sizi bile ilgilendirmeyen bir konuya biz neden cevap yazalım ki. Ne dememizi bekliyorsunuz? Allah sizi hiç ayırmasın mı yazalım ?Bir de bana bir şey olmaz demeyin. Boşuna dememişler “ söyle bana arkadaşını, söyleyim senin kim olduğunu.”
G ile baslayan kufuru hala cozemedim yawBabama g..... diyen insani rezil etmeyip, agzinin payini vermeyip burada konu acacagim
Ga...t ya da yine g ile baslayan baska bir versiyonu olabilir.G ile baslayan kufuru hala cozemedim yaw
Arkadaşım yalancı biri olsa tam da beni ilgilendiren bir durum olurdu.İyi de bu beni tam ilgilendiren bir durum değil ki,yalan söyleyerek kendi kendisini rezil ediyor bana göre.
Konuyu dikkatli okuyunuz lütfen! Asıl arkadaşım karışıyor insanların giyim tarzına.Ama karıştığı halde kendisi giyiyor.Düzgün okumadan lütfen yorum yapmayınız!Size ne elalemin shortundan minisinden erkek arkadasindan ? Insanlari giyimiyle yargilayanlardansiniz sanirim. Gerisini bilmem.
Ben bayağı sinirlenmiştim o sırada okuldaydık olay büyümesin diye de pek sesimi çıkartamadım ama dışarıda olsaydık ne yapacağımı bilirdim.Tabii ki altta kalmıyorum.babana o lafı söyledi ve sen ne cevap verdin karşılığında?
okulda da olsa büyük bir olay çıkarıp arkadaşını hayatından çıkarman gerekirdi.Ben bayağı sinirlenmiştim o sırada okuldaydık olay büyümesin diye de pek sesimi çıkartamadım ama dışarıda olsaydık ne yapacağımı bilirdim.Tabii ki altta kalmıyorum.
Hanımefendi ben kimsenin giyim tarzını eleştirmiyorum.Bilakis o insanlarınkini eleştiriyor.Lütfen konuyu okuyup geliniz!okulda da olsa büyük bir olay çıkarıp arkadaşını hayatından çıkarman gerekirdi.
bu lafa gelmeden zaten eğer sana tersse hayat tarzı görüşmeyi kesebilirsin.
bir de; insanların giyim tarzları, sevgililer ediniyor olmaları senin onların karakterlerini yorumlamanda kriter olmasın e mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?