Çok garip bir şey oldu.Duygularım karışık.Geçen kavgayı şikayet etmiştim başlıklı konu açmıştım.Onun devamı?Siz ne düşünüyorsunuz?

Yani o zaman bilemiyorum ben yazmasını isteyeceğinizi düşünmemiştim 😂 Yorumu şöyle değiştiriyorum o zaman sizin hikayelerinize bakıp hiçbirşey yazmamasının sebebi muhtemelen sapık gibi görünmek istemediğindendir ve sizin yazmanızı beklediği için siz yazarsanız mutlaka dönüşü olur ama bilemiyorum iyi mi olur kötü mü..
Numarası ile sosyal medya hesaplarını stalklayıp biraz araştırın eğer konuşacaksanızda sosyal medya üzerinden bi istek yollayın🧐
o beni ekleyince baktım sosyal medyadan evli felan değil bayağı stalkladım. Bende yazamam ayıp olur. bu olay böyle kalıp gidecek :(

Sizin onu eklediğinizi görünce eklemiş olabilir.Ad soyad kısmında tam adı soyadı varsa sosyal medyadan bakmayı deneyebilirsiniz evli mi ilişkisi var mı vs. için ama tabi orda bunu belirtmeyedebilir.Yani aman olmaz ille de olmaz böyle şey diyemem ama çok riskli geliyor.Bundan 2 yıl önce instagram üzerinden bi motosiklet grubundan biri eklemişti.Sohbet muhabbet derken iki kere okuduğum şehre gelmişti.Ben bi geleceğimiz olmayacağının farkındaydım hissediyordum bir süre sonra arkadaş olarak kabul ettim onu hayatımada birisi girdi koptuk.Aylar sonra haberlerde onun bi kazada öldüğünü gördüm.Sonra öğrendim ki kendisi evli,3 küçük çocuk babası,bana söylediği gibi 29 değil 34 yaşında birisiymiş...Gece gündüz kah mesajlaştığım kah telefonda konuştuğum,iki kere birebir buluşup vakit geçirdiğim biri bile kolayca kandırabildi beni...Size temkinli olun deme sebebim bu tarz erkeklerin varlığı.
gerçekten insanları anlamak neden bu kadar güç. Herkes her şeyini gizleyebiliyor. :(

Yani o zaman bilemiyorum ben yazmasını isteyeceğinizi düşünmemiştim 😂 Yorumu şöyle değiştiriyorum o zaman sizin hikayelerinize bakıp hiçbirşey yazmamasının sebebi muhtemelen sapık gibi görünmek istemediğindendir ve sizin yazmanızı beklediği için siz yazarsanız mutlaka dönüşü olur ama bilemiyorum iyi mi olur kötü mü..
Numarası ile sosyal medya hesaplarını stalklayıp biraz araştırın eğer konuşacaksanızda sosyal medya üzerinden bi istek yollayın🧐
cevabınız çok güzel ya çok teşekkür ederim

o beni ekleyince baktım sosyal medyadan evli felan değil bayağı stalkladım. Bende yazamam ayıp olur. bu olay böyle kalıp gidecek :(
İyi de senin sevgilin vardı. Ayrıldın mı?
Hatta gebelik şüphen vardı.

Sizin polisi.ekleyip whattsapdan fotoğrafına özelliklr bakmanızın ve yazmadı diye hayıflanmanızın nedeni nedir anlamadım. Ayrıca polis pek dönüş yapmaz. Ne istiyorsunuz anlamadım tanımadığınız bir adam sizinle iletişime mi geçsin.numaralar olunca durum görmek normal hadi geçtim sizi o polis niye ekledi her olay için aradığını ekliyorsa vay ki.vay yani konu fake gibi

Asıl normal olmayan olay, polisin seni şahsi cebinden arayıp bilgi edinmesi, kamu spotlarında sanki öyle bir bilgi veriliyordu, polis sizi telefondan aramaz, diye? Yanlış mı biliyorum

İki tarafın da birbirinde numarası kayıtlı değilse durum görünmez. Siz kaydedip durumuna bakınca kaydetmiştir diyenler olmuş ama bu mümkün değil çünkü rehberimizde kayıtlı olmayan biri durumumuzu göremez. Yani ilk önce polis sizin numaranızı kaydetmiş ama ilk başta profil fotoğrafı yoktu demişsiniz, büyük ihtimalle o önce sizi kaydedip stalkladı ve kendisi fotoğrafsız kullanıyordu whatsappı o sırada, sizin fotiniz yoktu daha sonra sizin profil fotiniz görününce onu kaydettiğinizi anladı. Bunun üzerine de profil fotoğrafı yükledi sizin onu görüp beğenip yazmanız için. Ama siz yazmayınca da tipini beğenmediniz sandı o yüzden o da yazmadı. Olayı çözdüm hanımlar dağılabiliriz :KK70:

Bu arada sizin numaranızı kaydetmesi bence çok çirkin olmuş. Bu kişiye yazmayın ve numarasını silin bence.

Benim anladığım adam aranıyor, kadın da aranıyor. Tam birbirinize uygunsunuz. Benim ex de polisti ve bö bayanlarla fıstığım gülüm mesajlarını yakalayıp duruyordum. Facebook ve WhatsApp ta asla asla ne çocukla ne benimle ilgili hiç bir şey olmazdı. Sizin gibi bayanlardir konuştukları da muhtemelen.

Benim anladığım adam aranıyor, kadın da aranıyor. Tam birbirinize uygunsunuz. Benim ex de polisti ve bö bayanlarla fıstığım gülüm mesajlarını yakalayıp duruyordum. Facebook ve WhatsApp ta asla asla ne çocukla ne benimle ilgili hiç bir şey olmazdı. Sizin gibi bayanlardir konuştukları da muhtemelen.
Amann boşver Kiz laf anlamaz böyleleri iki gün sonra dekmüyü yer o zamn anlar. Adam demekki ekliyor eğleniyor yani eğlencesi bitince başkasını ekler. Bu adam evliyse eşine üzüldüm yeminle.

Back
X