- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- 333
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
aga bee
kizin adi YALNIZLIKCA pek üstüne gitmek istemiyorum...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o beni ekleyince baktım sosyal medyadan evli felan değil bayağı stalkladım. Bende yazamam ayıp olur. bu olay böyle kalıp gidecekYani o zaman bilemiyorum ben yazmasını isteyeceğinizi düşünmemiştimYorumu şöyle değiştiriyorum o zaman sizin hikayelerinize bakıp hiçbirşey yazmamasının sebebi muhtemelen sapık gibi görünmek istemediğindendir ve sizin yazmanızı beklediği için siz yazarsanız mutlaka dönüşü olur ama bilemiyorum iyi mi olur kötü mü..
Numarası ile sosyal medya hesaplarını stalklayıp biraz araştırın eğer konuşacaksanızda sosyal medya üzerinden bi istek yollayın![]()
gerçekten insanları anlamak neden bu kadar güç. Herkes her şeyini gizleyebiliyor.Sizin onu eklediğinizi görünce eklemiş olabilir.Ad soyad kısmında tam adı soyadı varsa sosyal medyadan bakmayı deneyebilirsiniz evli mi ilişkisi var mı vs. için ama tabi orda bunu belirtmeyedebilir.Yani aman olmaz ille de olmaz böyle şey diyemem ama çok riskli geliyor.Bundan 2 yıl önce instagram üzerinden bi motosiklet grubundan biri eklemişti.Sohbet muhabbet derken iki kere okuduğum şehre gelmişti.Ben bi geleceğimiz olmayacağının farkındaydım hissediyordum bir süre sonra arkadaş olarak kabul ettim onu hayatımada birisi girdi koptuk.Aylar sonra haberlerde onun bi kazada öldüğünü gördüm.Sonra öğrendim ki kendisi evli,3 küçük çocuk babası,bana söylediği gibi 29 değil 34 yaşında birisiymiş...Gece gündüz kah mesajlaştığım kah telefonda konuştuğum,iki kere birebir buluşup vakit geçirdiğim biri bile kolayca kandırabildi beni...Size temkinli olun deme sebebim bu tarz erkeklerin varlığı.
kaptan adamsin adam duygularima tercumansinyazsın mı istiyorsunuz?
cevabınız çok güzel ya çok teşekkür ederimYani o zaman bilemiyorum ben yazmasını isteyeceğinizi düşünmemiştimYorumu şöyle değiştiriyorum o zaman sizin hikayelerinize bakıp hiçbirşey yazmamasının sebebi muhtemelen sapık gibi görünmek istemediğindendir ve sizin yazmanızı beklediği için siz yazarsanız mutlaka dönüşü olur ama bilemiyorum iyi mi olur kötü mü..
Numarası ile sosyal medya hesaplarını stalklayıp biraz araştırın eğer konuşacaksanızda sosyal medya üzerinden bi istek yollayın![]()
İyi de senin sevgilin vardı. Ayrıldın mı?o beni ekleyince baktım sosyal medyadan evli felan değil bayağı stalkladım. Bende yazamam ayıp olur. bu olay böyle kalıp gidecek![]()
İyi de senin sevgilin vardı. Ayrıldın mı?
Hatta gebelik şüphen vardı.
Vah vah vahaynen dediğiniz gibi oldu ve ben yazmasını istiyorum sesinden hoşlandığım için ekledim. Birde merak ettim kim bu diye bilmiyorum ya neden yazmıyor keşke yazsa
Bu neden kafanizi karistirdi ya da en bastan o numarayi ekleyip neden takip ettiniz anlayamadim. Polisin donus yaptigi telefonu kaydedip takip etmek insanin aklina en son gelecek seylerden biridir herhalde :/
Amann boşver Kiz laf anlamaz böyleleri iki gün sonra dekmüyü yer o zamn anlar. Adam demekki ekliyor eğleniyor yani eğlencesi bitince başkasını ekler. Bu adam evliyse eşine üzüldüm yeminle.Benim anladığım adam aranıyor, kadın da aranıyor. Tam birbirinize uygunsunuz. Benim ex de polisti ve bö bayanlarla fıstığım gülüm mesajlarını yakalayıp duruyordum. Facebook ve WhatsApp ta asla asla ne çocukla ne benimle ilgili hiç bir şey olmazdı. Sizin gibi bayanlardir konuştukları da muhtemelen.