Çok garip bir şey oldu.Duygularım karışık.Geçen kavgayı şikayet etmiştim başlıklı konu açmıştım.Onun devamı?Siz ne düşünüyorsunuz?

Siz niye eklediniz, kaydettiniz? Niyetiniz farklı ki bunu yapmışsınız çok rahatsız olduysanız engelleyin gitsin. Her gördüğüne atlayan, ufacık bir şeyden hoşlanıp tanımadığı insanları kafaya takan tipler midemi bulandırıyordu.Ne boş saçma sapan bir iş ya. Öaghhhh.

ilk evliligimde kocam olacak yaratigi karakola şikayet edip hakkında uzaklaştırma kararı almıştım. 6-8 ay sonra dilekçe verdigim ksrskoldan bir polis çok kibar bir ses tonuyla hala eski eşim tarafından rahatsız edilip edilmediğimi sormuştu. o zaman ne güzel kadınları takip ediyorlar, kadın ölümleri ne önlem heralde diye de düşünmüştüm saf saf. sonra bu olayı bir erkek arkadaşa anlattigimda "vay çakal, seni dusurecekti aklınca" demişti. önce yakıştıramadım ama cidden polisin üslubu asılır gibiydi resmi davranıp kapatınca bozulmustu

O numaranın kime ait olduğunuz düşünüyorsunuz? kavgaya karışanlardan biri mi yoksa polisin mi? ama kavgaya karışanlarda sizin telefon numaranız ne arasın? Öyle bir süpheniz varsa karakola gidip bildirin. Yok eğer polisin numarası ise engelleyin gitsin.

İş arıyor belki, hafiyelik falan

Polisler herkese aynı sizde olduğu gibi geri dönüş yapar siz niye kaydetme gereksinimi buldunuz ben bunu sorgularım poliste demez mi bu kız beni kaydetmiş ki durumlarını görüyorum diye

Bütün yorumları okuyunca ve polisin size dönüş yapmayıp siz sesini beğendiğiniz için aradığınızı ve adamı stakladığınızı görünce tam olarak GÖZLERİM KANADI.
Allahım sen bizim kocalarımızı böylelerinden koru AMİİİİN.

Nasıl başarıyorsunuz her fırsattan flörtlük mesele çıkarmayı arkadaş. Kendimi bildim bileli her kavgayı arayıp şikayet ederim bilgi almak için sonradan numarayla dönüş de yaparlar ama hiç numara kaydetmek gelmedi aklıma, veya beni kimse kaydetmedi. Bazı insanların kafası gerçekten farklı çalışıyor.

Bugün müge anlı konuğuna şey dedi, bazı kadınların kapısında kuyruk oluyor nasılsa benim hiç olmuyor gibisinden. Gerçekten öyle bakıyosun konuklarına gudubet gibi insanlar erkek kadın farketmez evli bilmem kaç tane sevgilisi olmuş bilmem ne aşk mektupları falan fisman görüşmediği sevişmediği Allahın kulu kalmamış. Tek açıklaması var arayan belasını da bulur mevlasını da.

Genelde sivil olanlar kendi numaralarından dönüş yapıyor. Bende bir kez şikayet etmiştim benıde 2 gun boyunca özel numaralarından aradılar bu normal bisey yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…