- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
Siz niye eklediniz, kaydettiniz? Niyetiniz farklı ki bunu yapmışsınız çok rahatsız olduysanız engelleyin gitsin. Her gördüğüne atlayan, ufacık bir şeyden hoşlanıp tanımadığı insanları kafaya takan tipler midemi bulandırıyordu.Ne boş saçma sapan bir iş ya. Öaghhhh.Geçen sokakta gece yarısı ilk kez öyle büyük bir kavga gördüm. Gereken yeri aradım. daha sonra kavga dağıldı. O arada Bana şahsi numaradan dönüş yapıldı.Bende kavganın bittiğini söyledim.bu numarayı ben watsapa hemen kaydettim ilk hiç resim gözükmüyordu.Sabah bir baktım adamın resmi var. Ve durum bile paylaşmış.yaklaşık 2 gündür benim durumlarımada bakıyor. Ama hiç bir şekilde mesaj yazmadı. Bilmiyorum niye ekledide yazmıyor anlayamadım. gercekten ne düşünecegımı bilmiyorum
İş arıyor belki, hafiyelik falanKonunuzda karşı tarafın dönüş yaptığını söylemişsiniz ama diğer kavgayla ilgili açtığınız konuda da kavga dağılınca sizin karşı tarafı arayıp kavganın dağıldığını söylediğiniz yazıyor? hangisi doğru? adamın sesini beğenince siz aramışsınız polis değil zaten polis arayınca olay yerine gider neden tekrar arasın ki. İyi o zaman sesini beğendiğiniz herkesi kaydedin durumuna ilişki durumuna kadar bakın kargocu, sucu vs. falan.. bir de ismini nereden gördünüzde stalklayıp ilişkisi olmadığını gördünüz valla hayret
Began şu hafızanı nasıl böyle dinç tutuyorsun? Varsa bir formülü anlat kuzum, cidden hayranınımİyi de senin sevgilin vardı. Ayrıldın mı?
Hatta gebelik şüphen vardı.
Nerede boş şey varsa o kalıyor aklımda.Began şu hafızanı nasıl böyle dinç tutuyorsun? Varsa bir formülü anlat kuzum, cidden hayranınım
ben burada kavga ettiğim bayanları bıle hatırlamıyorum, bilmıyorum.bana şaşırmışlardır bıle daha dun kavga ettık bugun sarmaş dolaş dıyeNerede boş şey varsa o kalıyor aklımda.
Lüzumlu şeyleri hatırlayamam nedense :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?