Çok Geç Mi Kaldım

Benimde hiç gerçek ilişkim olmadı sanal oldu o da terk etti beni .Bende estetik yaptırmak istiyorum ve ilk önce Türkiye turu .Ama içimde bir acı vae hep geç kalmış hissediyorum herşeye
Benim ilişkilerim olmuştu ama aşk bambaşka bir şeymiş. Ayrıldık hala kötü hatırlamam yeri başkadır bende 😊 Merak etme sen bir yerden hayata başla gerisi geliyor. Önemli olan ilk adımı atmak.

Kendimi İstanbul da doğup büyüyen Kuzenlerime göre kiyasliyorum hayatlarında sadece bir defa şu kuş uçmaz kervan geçmez ilçeye gelmişler gezmek görmek için sosyal medyada takip ediyorum hayatları öyle lüks öyle şaşalı ki ozenmemek elde değil mayoyla bile resimleri var düşünün ben hayatımda hiç yuzmedim😥bunları düşününce çok geç kalmış hissediyorum
Özenmemek elde değil. İşte bu kafa bir gençliği heba ediyor resmen. Neyine özeniyorsun? Ruj sürmenin nesine özeniyorsun pardon da? Açık saçık mı giyinmek istiyorsun nedir seni özendiren şey? Tesettüre istemezsen girme o ayrı. Gerçekten şu başkalarının yaşadığı hayatla kendi hayatını kıyaslama hastalığı bitsin artık ya.

Daha çocuksun sen. Bu kafayla da kusura bakma da bir şey yapamazsın. Ailene bağımlısın, hala estetik hayalim var diyorsun. Yazık şu gençliğin haline. Çok harcarlar seni bu kafayla.

Ne geçi yahu, ben 24 yaşıma dönebilsem dünyayı yerinden oynatırım, istesem şimdi bile oynatırım da üşeniyorum 🤣🤣
Yeter ki cesaretli ol, kendine yatırım yap, ayaklarının üzerinde dur. Kendine inanan güvenen biraz da cesareti olan her kadın oynatır dünyaları yerinden, bebek adımları ile bile olsa ilerle

Daha hayatının başındasın.
Ne okudun? İyi bir bölümse kariyerinde o doğrultuda ilerler.
Yükselmek için hırs ve azim lazım. Herkese anadan-babadan yatlar, katlar kalmıyor. Kendine hedef belirle ve planlama yap. 1 sene içinde şunu yapacağım. Kendimi 5 sene sonra şurda görüyorum.. gibi.
Ama İstanbul yerine daha kaos olmayan bir şehir seçebilirsin. İstanbul eski istanbul değil. Mülteci dolu.

Şimdi sorunuzun cevabı belli, elbette geç değil.
Ancak bence bu soruyu sorarken kendinize yarattığınız sebep çok yanlış. İstanbul; çoğunlukla insanların yan komşusunu bile tanımadığı, günümüz şartlarında tek başına bir kadının rahat bir şekilde istediği kıyafetle sokakta gezemediği bir şehir.
Doğma büyüme İstanbul'luyum. 6 senedir farklı bir büyük şehirde yaşıyorum. Ayrılırken çok ağladım ama şuan imkanım olsa gidip yaşar mıyım, hayır! İyi bir muhitte iyi şartlarda yaşamak için asgari ücretin kaç katı para gerekir hesaplayamıyorum bile..
Sosyal medya diye belirtmişsiniz. sosyal medyanın %99.9u aldatmacadan ibaret.
24 yaş geç değil ama sebeplerinizi göz önüne alarak, beklediğinizi / özendiğinizi bulabileceğiniz bir hayat çıkmaz karşınıza, üzgünüm.

Özenmemek elde değil. İşte bu kafa bir gençliği heba ediyor resmen. Neyine özeniyorsun? Ruj sürmenin nesine özeniyorsun pardon da? Açık saçık mı giyinmek istiyorsun nedir seni özendiren şey? Tesettüre istemezsen girme o ayrı. Gerçekten şu başkalarının yaşadığı hayatla kendi hayatını kıyaslama hastalığı bitsin artık ya.

Daha çocuksun sen. Bu kafayla da kusura bakma da bir şey yapamazsın. Ailene bağımlısın, hala estetik hayalim var diyorsun. Yazık şu gençliğin haline. Çok harcarlar seni bu kafayla.
Ailem de çok sorun yaşadım sosyal hayatta da keza öyle hiç yuzmedim hiç gezmedim hiç istediğim gibi yaşamadığım için bunlara özeniyorum demek istedim

ah şu sosyal medya hep o yüzden bunlar :işsiz:

Daha hayatının başındasın.
Ne okudun? İyi bir bölümse kariyerinde o doğrultuda ilerler.
Yükselmek için hırs ve azim lazım. Herkese anadan-babadan yatlar, katlar kalmıyor. Kendine hedef belirle ve planlama yap. 1 sene içinde şunu yapacağım. Kendimi 5 sene sonra şurda görüyorum.. gibi.
Ama İstanbul yerine daha kaos olmayan bir şehir seçebilirsin. İstanbul eski istanbul değil. Mülteci dolu.
Teşekkür ederim.Saglik okudum iş bulacagima çok inanıyorum kendimi çok geliştirdim bu alanda .

24 geç bir yaş değil ki çok daha ileri yaşlarda hayatına başlayanlar var. önemli olan bunu istemek ve önüne çıkacak zorluklarda da pes etmemek diye düşünüyorum. cidden yaşınız oldukça genç bir de. okul bitip iş hayatına adım attığınızda ilk başlarda biraz zorluklar olabilir ama çok istediğiniz takdirde hayalinize kavuşursunuz

İyi akşamlar arkadaşlar daha önce de konu açmıştım.Cok zorlu bir hayatım oldu çok acılar çektim ama hep hayalim vardı güçlü kadın olup İstanbul da istediğim gibi giyinip istediğim gibi gezmek eğlenmek.Bu sene okul bitiyor 24 yaşıma giriyorum çok mu geç kaldım istediğim hayatı yaşamak için?Herşeyin bambaşka olmasını isterdim büyük şehirlerde doğup büyüyüp aile hayatımin çok güzel olmasını isterdim .Malesef doğuda küçük bir ilçede yaşıyorum aile hayatım da hep sorunlarla dolu oldu .Cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
daha 24 yolun başında sayılırsın herkes aynı yaşta aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok. ben kariyerime, evliliğe arkadaşlarımdan daha geç ve zor ulaştım

Ne geçi yahu, ben 24 yaşıma dönebilsem dünyayı yerinden oynatırım, istesem şimdi bile oynatırım da üşeniyorum 🤣🤣
Yeter ki cesaretli ol, kendine yatırım yap, ayaklarının üzerinde dur. Kendine inanan güvenen biraz da cesareti olan her kadın oynatır dünyaları yerinden, bebek adımları ile bile olsa ilerle
Teşekkür ederim 🙏🤍 Kendimi geç kalmış hissediyorum çünkü 24 30 a az kaldı diye hani 30 yaş hep yaşlı görülüyor ya en verimli zaman 20 ve 30 arasıdır sonra 40 50 yaşlı gibi geliyor hani 40 50 yaşında istediğim gibi giyinemem diye düşünüyorum

Teşekkür ederim 🙏🤍 Kendimi geç kalmış hissediyorum çünkü 24 30 a az kaldı diye hani 30 yaş hep yaşlı görülüyor ya en verimli zaman 20 ve 30 arasıdır sonra 40 50 yaşlı gibi geliyor hani 40 50 yaşında istediğim gibi giyinemem diye düşünüyorum

Kız sus ne yaşlısı 🤣🤣🤣 30 yaşından sonra başlıyor asıl hayat, otuzunu geçmiş bir ablan olarak asıl otuz yaşından sonra kimseyi takmamaya, istediğimi yapıp istediğim gibi giyinip salına salına gezmeye başladım. Öncesinde de karışan görüşen yoktu ama bir tutukluk basiretsizlik vardı ben onu otuz yaşından sonra kırdım mesela. 30 yaşında insanlar günümüzde evlilik bile düşünmüyor otuzlar eskisi gibi değil artık insanlar kendine bakıyor eskilerin yirmileri şimdilerin otuzları.
Ayrıca daha geçen gün torun torba sahibi altmış yaşında bir kadınla tanıştım onu görsen bu düşüncelerinin hiçbir anlamı olmadığını anlardın. Yıllarca bir işte sabit bir hayat yaşayıp emekli olduktan sonra şimdi tüm hayallerini gerçekleştiriyor asıl, bu yaştan sonra üç farklı marka kurup iş hayatına atılmış medya sektöründe. Torun bakacağı yerde o gala senin, bu lansman benim koşturuyor ünlü isimlerin arasında.
On sene önce hayal bile edemezdim bunları diyor yani iş yaşta değil canım benim heveste, yaşama sevincinde, cesarette😍😍😍

İyi akşamlar arkadaşlar daha önce de konu açmıştım.Cok zorlu bir hayatım oldu çok acılar çektim ama hep hayalim vardı güçlü kadın olup İstanbul da istediğim gibi giyinip istediğim gibi gezmek eğlenmek.Bu sene okul bitiyor 24 yaşıma giriyorum çok mu geç kaldım istediğim hayatı yaşamak için?Herşeyin bambaşka olmasını isterdim büyük şehirlerde doğup büyüyüp aile hayatımin çok güzel olmasını isterdim .Malesef doğuda küçük bir ilçede yaşıyorum aile hayatım da hep sorunlarla dolu oldu .Cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Hayatta geç kalmak diye bir şey yoktur yaşınız ilerledikçe daha iyi göreceksiniz

Hiçbir şey için geç değil, yol haritanı çiz ve ilk adımı at.

Back
X