- 22 Kasım 2020
- 6.439
- 91.197
- 498
- 32
- Konu Sahibi hayattmavisi
Ohhhooooooo ununu elemis elegini asmissin daha ne yasacaksin allasen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilişkilerim olmuştu ama aşk bambaşka bir şeymiş. Ayrıldık hala kötü hatırlamam yeri başkadır bendeBenimde hiç gerçek ilişkim olmadı sanal oldu o da terk etti beni .Bende estetik yaptırmak istiyorum ve ilk önce Türkiye turu .Ama içimde bir acı vae hep geç kalmış hissediyorum herşeye
Özenmemek elde değil. İşte bu kafa bir gençliği heba ediyor resmen. Neyine özeniyorsun? Ruj sürmenin nesine özeniyorsun pardon da? Açık saçık mı giyinmek istiyorsun nedir seni özendiren şey? Tesettüre istemezsen girme o ayrı. Gerçekten şu başkalarının yaşadığı hayatla kendi hayatını kıyaslama hastalığı bitsin artık ya.Kendimi İstanbul da doğup büyüyen Kuzenlerime göre kiyasliyorum hayatlarında sadece bir defa şu kuş uçmaz kervan geçmez ilçeye gelmişler gezmek görmek için sosyal medyada takip ediyorum hayatları öyle lüks öyle şaşalı ki ozenmemek elde değil mayoyla bile resimleri var düşünün ben hayatımda hiç yuzmedimbunları düşününce çok geç kalmış hissediyorum
Ailem de çok sorun yaşadım sosyal hayatta da keza öyle hiç yuzmedim hiç gezmedim hiç istediğim gibi yaşamadığım için bunlara özeniyorum demek istedimÖzenmemek elde değil. İşte bu kafa bir gençliği heba ediyor resmen. Neyine özeniyorsun? Ruj sürmenin nesine özeniyorsun pardon da? Açık saçık mı giyinmek istiyorsun nedir seni özendiren şey? Tesettüre istemezsen girme o ayrı. Gerçekten şu başkalarının yaşadığı hayatla kendi hayatını kıyaslama hastalığı bitsin artık ya.
Daha çocuksun sen. Bu kafayla da kusura bakma da bir şey yapamazsın. Ailene bağımlısın, hala estetik hayalim var diyorsun. Yazık şu gençliğin haline. Çok harcarlar seni bu kafayla.
ah şu sosyal medya hep o yüzden bunlarÖzenmemek elde değil. İşte bu kafa bir gençliği heba ediyor resmen. Neyine özeniyorsun? Ruj sürmenin nesine özeniyorsun pardon da? Açık saçık mı giyinmek istiyorsun nedir seni özendiren şey? Tesettüre istemezsen girme o ayrı. Gerçekten şu başkalarının yaşadığı hayatla kendi hayatını kıyaslama hastalığı bitsin artık ya.
Daha çocuksun sen. Bu kafayla da kusura bakma da bir şey yapamazsın. Ailene bağımlısın, hala estetik hayalim var diyorsun. Yazık şu gençliğin haline. Çok harcarlar seni bu kafayla.
Teşekkür ederim2020’de 24’ü doldurup 25’ten gün alırken mezun oldum. Ertesi yıl da 25’i doldurup 26’dan gün alırken atandım. Hiçbir şey için geç kalmadınız. Şimdilerde hayat anca 25’ten sonra başlayabiliyor.
Teşekkür ederim.Saglik okudum iş bulacagima çok inanıyorum kendimi çok geliştirdim bu alanda .Daha hayatının başındasın.
Ne okudun? İyi bir bölümse kariyerinde o doğrultuda ilerler.
Yükselmek için hırs ve azim lazım. Herkese anadan-babadan yatlar, katlar kalmıyor. Kendine hedef belirle ve planlama yap. 1 sene içinde şunu yapacağım. Kendimi 5 sene sonra şurda görüyorum.. gibi.
Ama İstanbul yerine daha kaos olmayan bir şehir seçebilirsin. İstanbul eski istanbul değil. Mülteci dolu.
daha 24 yolun başında sayılırsın herkes aynı yaşta aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok. ben kariyerime, evliliğe arkadaşlarımdan daha geç ve zor ulaştımİyi akşamlar arkadaşlar daha önce de konu açmıştım.Cok zorlu bir hayatım oldu çok acılar çektim ama hep hayalim vardı güçlü kadın olup İstanbul da istediğim gibi giyinip istediğim gibi gezmek eğlenmek.Bu sene okul bitiyor 24 yaşıma giriyorum çok mu geç kaldım istediğim hayatı yaşamak için?Herşeyin bambaşka olmasını isterdim büyük şehirlerde doğup büyüyüp aile hayatımin çok güzel olmasını isterdim .Malesef doğuda küçük bir ilçede yaşıyorum aile hayatım da hep sorunlarla dolu oldu .Cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederimNe geçi yahu, ben 24 yaşıma dönebilsem dünyayı yerinden oynatırım, istesem şimdi bile oynatırım da üşeniyorum
Yeter ki cesaretli ol, kendine yatırım yap, ayaklarının üzerinde dur. Kendine inanan güvenen biraz da cesareti olan her kadın oynatır dünyaları yerinden, bebek adımları ile bile olsa ilerle
Heh nihayet aradığım cevap burada. Oh okumuşsun şükür o zaman ver elini izmir İstanbul. Sağlıkta çok alım olacakmis. Umarım KPSS'den iyi çıkarır ve atanirsinTeşekkür ederim.Saglik okudum iş bulacagima çok inanıyorum kendimi çok geliştirdim bu alanda .
Teşekkür ederimKendimi geç kalmış hissediyorum çünkü 24 30 a az kaldı diye hani 30 yaş hep yaşlı görülüyor ya en verimli zaman 20 ve 30 arasıdır sonra 40 50 yaşlı gibi geliyor hani 40 50 yaşında istediğim gibi giyinemem diye düşünüyorum
Hayatta geç kalmak diye bir şey yoktur yaşınız ilerledikçe daha iyi göreceksinizİyi akşamlar arkadaşlar daha önce de konu açmıştım.Cok zorlu bir hayatım oldu çok acılar çektim ama hep hayalim vardı güçlü kadın olup İstanbul da istediğim gibi giyinip istediğim gibi gezmek eğlenmek.Bu sene okul bitiyor 24 yaşıma giriyorum çok mu geç kaldım istediğim hayatı yaşamak için?Herşeyin bambaşka olmasını isterdim büyük şehirlerde doğup büyüyüp aile hayatımin çok güzel olmasını isterdim .Malesef doğuda küçük bir ilçede yaşıyorum aile hayatım da hep sorunlarla dolu oldu .Cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Hiçbir şey için geç değil, yol haritanı çiz ve ilk adımı at.İyi akşamlar arkadaşlar daha önce de konu açmıştım.Cok zorlu bir hayatım oldu çok acılar çektim ama hep hayalim vardı güçlü kadın olup İstanbul da istediğim gibi giyinip istediğim gibi gezmek eğlenmek.Bu sene okul bitiyor 24 yaşıma giriyorum çok mu geç kaldım istediğim hayatı yaşamak için?Herşeyin bambaşka olmasını isterdim büyük şehirlerde doğup büyüyüp aile hayatımin çok güzel olmasını isterdim .Malesef doğuda küçük bir ilçede yaşıyorum aile hayatım da hep sorunlarla dolu oldu .Cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler