- 1 Nisan 2022
- 2.857
- 1.669
- 83
- 38
- Konu Sahibi hayattmavisi
-
Sende bendensın :) bende doguluyum cok baskıcı bır aılede buyudum sırf kurtulurum dıye evlendım eaım daha ıyı ama bende acılmak ıstıorum bu konuda ıkna etmeye calısıorum pes etme etmıcez elınde sonunda ıstedıklerımızı cevremıze kabul ettırıcez oyle yada boyle asla pes etme ıstesıgın gibi takıl giyin oje sur bunlar yaanlıs seyler degıl bıze zorla bas kapatmak yerıne zamanında asılasalardı sevdırselerdı tesetturu zorlamadan, cunku zorla guzellık olmuyor cıdden, ben tesetturu sevmeyede calıstım ama Allah affetsın basımdakini sevmıorum sevemedım, tek istegim basımı acmak cunku ıcımden gelmeden yapmak bana sevap kazandırmıyorBen doğuda yasiyorum . Ailem çok baskıcı bir ruj bile sürsem kuyamet kopar beni tesettüre girmeye zorladilar hep direndim .İçimde o kadar çok şey var ki istediğim gibi giyinmek makyaj vs ama çok geç kalmış hissediyorum
Birbirimizi çok iyi anlarız bende lisede kapalıydım acıldim ailem çok dayatti açılma diye babam özellikle ben şuan açığım ama yine de istediğim gibi giyinemem bir kez yarım kol tişört giydim diye babam tukurmustu yüzüme .Çok üzülüyorum aslında neden böyle bir ailenin kızı oldum diyeSende bendensın :) bende doguluyum cok baskıcı bır aılede buyudum sırf kurtulurum dıye evlendım eaım daha ıyı ama bende acılmak ıstıorum bu konuda ıkna etmeye calısıorum pes etme etmıcez elınde sonunda ıstedıklerımızı cevremıze kabul ettırıcez oyle yada boyle asla pes etme ıstesıgın gibi takıl giyin oje sur bunlar yaanlıs seyler degıl bıze zorla bas kapatmak yerıne zamanında asılasalardı sevdırselerdı tesetturu zorlamadan, cunku zorla guzellık olmuyor cıdden, ben tesetturu sevmeyede calıstım ama Allah affetsın basımdakini sevmıorum sevemedım, tek istegim basımı acmak cunku ıcımden gelmeden yapmak bana sevap kazandırmıyor
Diş hekimliği son sınıfa geçtim.Cok çalıştım kendimi çok geliştirdim hayallerim için benim okulumda doğuda ama İstanbul u çok istiyorum başlangıçta öyle yüksek maaş kazanamam biliyorum ama zamanla yükselir diye düşünüyorumbu ekonomide böyle yaşamak zor.
yani iki kişi çalışıyoruz biz yaşayamıyoruz en azından.
istanbulda bu hayatı yaşamak için 20 bin+ kazanacağın bir iş bulman gerek, gerçekçi olalım.
ne mezunu olacaksın?
Teşekkür ederim yorumunuz içinKız sus ne yaşlısı30 yaşından sonra başlıyor asıl hayat, otuzunu geçmiş bir ablan olarak asıl otuz yaşından sonra kimseyi takmamaya, istediğimi yapıp istediğim gibi giyinip salına salına gezmeye başladım. Öncesinde de karışan görüşen yoktu ama bir tutukluk basiretsizlik vardı ben onu otuz yaşından sonra kırdım mesela. 30 yaşında insanlar günümüzde evlilik bile düşünmüyor otuzlar eskisi gibi değil artık insanlar kendine bakıyor eskilerin yirmileri şimdilerin otuzları.
Ayrıca daha geçen gün torun torba sahibi altmış yaşında bir kadınla tanıştım onu görsen bu düşüncelerinin hiçbir anlamı olmadığını anlardın. Yıllarca bir işte sabit bir hayat yaşayıp emekli olduktan sonra şimdi tüm hayallerini gerçekleştiriyor asıl, bu yaştan sonra üç farklı marka kurup iş hayatına atılmış medya sektöründe. Torun bakacağı yerde o gala senin, bu lansman benim koşturuyor ünlü isimlerin arasında.
On sene önce hayal bile edemezdim bunları diyor yani iş yaşta değil canım benim heveste, yaşama sevincinde, cesarette
Birden olmaz ama yavas yavas onlarıda alıstır ıstedıgın gıbı gıymene, bu hayat günahıyla sevabıyla bizim, baskalarının senı kontrolu altına almasına ızın verme, istedigin zaman istedigini soyle, istedigini yap istedigini giyin kendın ol cnku hayat baskası olmak ıcın cok kısa, ve ne yaparsan yap asla kimseyi memnun edemessın o yuzden kendin olmayı herkese kabullendır ben dırenıyorum halaBirbirimizi çok iyi anlarız bende lisede kapalıydım acıldim ailem çok dayatti açılma diye babam özellikle ben şuan açığım ama yine de istediğim gibi giyinemem bir kez yarım kol tişört giydim diye babam tukurmustu yüzüme .Çok üzülüyorum aslında neden böyle bir ailenin kızı oldum diye
Devlette az alırsın ama uzmanlık vs yapıp kendini ispatladığında klinik vs iyi bir gelire sahip olabilirsin bence.Diş hekimliği son sınıfa geçtim.Cok çalıştım kendimi çok geliştirdim hayallerim için benim okulumda doğuda ama İstanbul u çok istiyorum başlangıçta öyle yüksek maaş kazanamam biliyorum ama zamanla yükselir diye düşünüyorum
Teşekkür ederim.Ben yasayamadigim acıyla geçen yillarima da çok üzülüyorum bu yaşıma kadar çok acı yokluk bin bir türlü dert çektimYani pop star falan olmayacaksanız 24 yaş daha ne Allah aşkına?Ama özendiğiniz hayatı yaşamak isterken kendinizi yanlışa sürükleyip pişman olmayın. Çok güzel bir hayatınız olabilir bunun 20li yaşlarla hiç alakası yok. 30lu yaşlardan bildiriyorum 30dan sonra eğlence bitmiyor yani
Selam . Kpss'yemi calisiyorsunuz ?Hayır tabii ki hiçbir şey için geç değil. Okulunuz bittikten sonra ne yapacağınızı planlayın. Kpss düşünüyorsanız şimdiden çalışın. Her şey gönlünüzce olsun
Merhaba evet daha yeni başladım :)Selam . Kpss'yemi calisiyorsunuz ?
YaaaaMerhaba evet daha yeni başladım :)
Teşekkür ederim ben de size kolaylıklar diliyorumYaaaakolay gelsin .
Bende size danisacaktim son bir ay nasil ilerlemek gerek diye ama sizde calisiyormusunuz
Maalesef doğuda küçük bir ilçe de yaşıyorum.! İstanbul büyük bir şehir ama İstanbul'da yaşam çok mu iyiİyi akşamlar arkadaşlar daha önce de konu açmıştım.Cok zorlu bir hayatım oldu çok acılar çektim ama hep hayalim vardı güçlü kadın olup İstanbul da istediğim gibi giyinip istediğim gibi gezmek eğlenmek.Bu sene okul bitiyor 24 yaşıma giriyorum çok mu geç kaldım istediğim hayatı yaşamak için?Herşeyin bambaşka olmasını isterdim büyük şehirlerde doğup büyüyüp aile hayatımin çok güzel olmasını isterdim .Malesef doğuda küçük bir ilçede yaşıyorum aile hayatım da hep sorunlarla dolu oldu .Cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Tesekkur ederimTeşekkür ederim ben de size kolaylıklar diliyorumYerinizde olsaydım her gün deneme çözüp, deneme analizi yapardım.
Son bir ay deneme + tekrar ile geçmeli fikrimce. YouTube’da tekrar programları var, kendinize uyarlayarak güzel bir tekrar programı yapabilirsiniz
Neden Mal diye hakaret ediyorsunuz?Mal
Maalesef doğuda küçük bir ilçe de yaşıyorum.! İstanbul büyük bir şehir ama İstanbul'da yaşam çok mu iyibu ülkede bu ekonomiyle bu yaşam zorluguyla zaten kimse mutlu değil inan kimse istediği hayatı yaşamıyor ki hayat istediğim gibi giyineyim gezeyimden den ibaret değil bunlari yapıp mutlu olmayan insanlarda var mutlu olmak senin elinde evet herkes ister lüks yada lükse yakın bir yaşam ama bu ülkede bu köle zihniyetiyle zor
Ben asla hakaret etmem maalesef yazaktim o eksik kalmışNeden Mal diye hakaret ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?