Çok Geç Mi Kaldım

Yaşım 36 Üni okuyorum. Hiç bir şey için geç değil yeter ki hayatını güzel doya doya yaşamak iste . Küçük şehirdesin büyük şehirler tehlikelidir dikkat et herkese kanma inanma yeter . Hayat senin hayatın

Sende bendensın :) bende doguluyum cok baskıcı bır aılede buyudum sırf kurtulurum dıye evlendım eaım daha ıyı ama bende acılmak ıstıorum bu konuda ıkna etmeye calısıorum pes etme etmıcez elınde sonunda ıstedıklerımızı cevremıze kabul ettırıcez oyle yada boyle asla pes etme ıstesıgın gibi takıl giyin oje sur bunlar yaanlıs seyler degıl bıze zorla bas kapatmak yerıne zamanında asılasalardı sevdırselerdı tesetturu zorlamadan, cunku zorla guzellık olmuyor cıdden, ben tesetturu sevmeyede calıstım ama Allah affetsın basımdakini sevmıorum sevemedım, tek istegim basımı acmak cunku ıcımden gelmeden yapmak bana sevap kazandırmıyor

24 değil 34 de olsanız okuyun lütfen hiçbirşey için geç değil , okumak çok önemli size bu kadar söyleyeceğim

bu ekonomide böyle yaşamak zor.
yani iki kişi çalışıyoruz biz yaşayamıyoruz en azından.
istanbulda bu hayatı yaşamak için 20 bin+ kazanacağın bir iş bulman gerek, gerçekçi olalım.
ne mezunu olacaksın?

Yani pop star falan olmayacaksanız 24 yaş daha ne Allah aşkına? Ama özendiğiniz hayatı yaşamak isterken kendinizi yanlışa sürükleyip pişman olmayın. Çok güzel bir hayatınız olabilir bunun 20li yaşlarla hiç alakası yok. 30lu yaşlardan bildiriyorum 30dan sonra eğlence bitmiyor yani

Birbirimizi çok iyi anlarız bende lisede kapalıydım acıldim ailem çok dayatti açılma diye babam özellikle ben şuan açığım ama yine de istediğim gibi giyinemem bir kez yarım kol tişört giydim diye babam tukurmustu yüzüme .Çok üzülüyorum aslında neden böyle bir ailenin kızı oldum diye

Diş hekimliği son sınıfa geçtim.Cok çalıştım kendimi çok geliştirdim hayallerim için benim okulumda doğuda ama İstanbul u çok istiyorum başlangıçta öyle yüksek maaş kazanamam biliyorum ama zamanla yükselir diye düşünüyorum

Teşekkür ederim yorumunuz için

Bunun için çaba göstermen lazım.Hayaline sahip çıkman için hala daha çok gençsin.Kpss üniversite birşeyler yapman lazım.Malesed oturduğu yerden hayiflanarak olmuyor

Birden olmaz ama yavas yavas onlarıda alıstır ıstedıgın gıbı gıymene, bu hayat günahıyla sevabıyla bizim, baskalarının senı kontrolu altına almasına ızın verme, istedigin zaman istedigini soyle, istedigini yap istedigini giyin kendın ol cnku hayat baskası olmak ıcın cok kısa, ve ne yaparsan yap asla kimseyi memnun edemessın o yuzden kendin olmayı herkese kabullendır ben dırenıyorum hala

Devlette az alırsın ama uzmanlık vs yapıp kendini ispatladığında klinik vs iyi bir gelire sahip olabilirsin bence.

Teşekkür ederim.Ben yasayamadigim acıyla geçen yillarima da çok üzülüyorum bu yaşıma kadar çok acı yokluk bin bir türlü dert çektim

Yaaaa kolay gelsin .
Bende size danisacaktim son bir ay nasil ilerlemek gerek diye ama sizde calisiyormusunuz
Teşekkür ederim ben de size kolaylıklar diliyorum Yerinizde olsaydım her gün deneme çözüp, deneme analizi yapardım.

Son bir ay deneme + tekrar ile geçmeli fikrimce. YouTube’da tekrar programları var, kendinize uyarlayarak güzel bir tekrar programı yapabilirsiniz

Mal
Maalesef doğuda küçük bir ilçe de yaşıyorum.! İstanbul büyük bir şehir ama İstanbul'da yaşam çok mu iyi bu ülkede bu ekonomiyle bu yaşam zorluguyla zaten kimse mutlu değil inan kimse istediği hayatı yaşamıyor ki hayat istediğim gibi giyineyim gezeyimden den ibaret değil bunlari yapıp mutlu olmayan insanlarda var mutlu olmak senin elinde evet herkes ister lüks yada lükse yakın bir yaşam ama bu ülkede bu köle zihniyetiyle zor

Tesekkur ederim bu hafta kizima bakacaklar cok iyi degerlendirmem gerekiyor . Insallah basaririz

Neden Mal diye hakaret ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…