Çok Geç Mi Kaldım

hayattmavisi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
158
40
18
25
İyi akşamlar arkadaşlar daha önce de konu açmıştım.Cok zorlu bir hayatım oldu çok acılar çektim ama hep hayalim vardı güçlü kadın olup İstanbul da istediğim gibi giyinip istediğim gibi gezmek eğlenmek.Bu sene okul bitiyor 24 yaşıma giriyorum çok mu geç kaldım istediğim hayatı yaşamak için?Herşeyin bambaşka olmasını isterdim büyük şehirlerde doğup büyüyüp aile hayatımin çok güzel olmasını isterdim .Malesef doğuda küçük bir ilçede yaşıyorum aile hayatım da hep sorunlarla dolu oldu .Cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

İyi akşamlar arkadaşlar daha önce de konu açmıştım.Cok zorlu bir hayatım oldu çok acılar çektim ama hep hayalim vardı güçlü kadın olup İstanbul da istediğim gibi giyinip istediğim gibi gezmek eğlenmek.Bu sene okul bitiyor 24 yaşıma giriyorum çok mu geç kaldım istediğim hayatı yaşamak için?Herşeyin bambaşka olmasını isterdim büyük şehirlerde doğup büyüyüp aile hayatımin çok güzel olmasını isterdim .Malesef doğuda küçük bir ilçede yaşıyorum aile hayatım da hep sorunlarla dolu oldu .Cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
26 sını bıtırmeye az kalmıs bırı olarak dıyorum benımde istidigim seyler var rahatca gıyınmek gezmek gibi ne yazıkkı henuz basaramadım ama bir gun ılla olacak bu konuda umutluyum sende gec kaldım deme daha erken yanı

Mutluluk insanın kendi içindedir. İster büyük şehir olsun ister küçük. Bir insan bulunduğu koşullarda da mutlu olmayı başarabilir. Büyük şehirde olup farklı sorunlarınız da olabilirdi. Bir seylere geç kalıp kalmamak göreceli bir şey. Ama hayatta herşey değişken. Geç kaldığım dediğiniz şey gün gelir gerçekleşir. Pismanlikta duyabilirsiniz. Yaşamak istediğiniz hayat sizi mutlu da etmeyebilir

Benim için hayat 25imde başladı. Hayatımın en güzel yılıydı ilk defa aşık oldum,ilk defa kendi paramı kazandım,ilk defa aileme rest çektim, ilk defa istediğim şehirde yaşadım,ilk defa özgür oldum,ilk defa yalnız yaşadım. Aynı senin gibi düşünürdüm her şeye geç kalmış gibi hissederdim. Ama hayat yakaladığımız yerden devam ediyor sana tavsiyem kendine her yaş için hedefler koy. Mesela benim 27 yaş için hedefim estetiklerimi yaptırmak ve yurt dışına çıkmak.

Neyi isteyip sahip olmaya karar verseniz başlamak geç olmayan bir yaştasınız. Dışarıdan ilkokul diploması alıp okuya okuya üniversite bitirmeye karar vermek bile buna dahil.

Benim için hayat 25imde başladı. Hayatımın en güzel yılıydı ilk defa aşık oldum,ilk defa kendi paramı kazandım,ilk defa aileme rest çektim, ilk defa istediğim şehirde yaşadım,ilk defa özgür oldum,ilk defa yalnız yaşadım. Aynı senin gibi düşünürdüm her şeye geç kalmış gibi hissederdim. Ama hayat yakaladığımız yerden devam ediyor sana tavsiyem kendine her yaş için hedefler koy. Mesela benim 27 yaş için hedefim estetiklerimi yaptırmak ve yurt dışına çıkmak.
Benimde hiç gerçek ilişkim olmadı sanal oldu o da terk etti beni .Bende estetik yaptırmak istiyorum ve ilk önce Türkiye turu .Ama içimde bir acı vae hep geç kalmış hissediyorum herşeye

26 sını bıtırmeye az kalmıs bırı olarak dıyorum benımde istidigim seyler var rahatca gıyınmek gezmek gibi ne yazıkkı henuz basaramadım ama bir gun ılla olacak bu konuda umutluyum sende gec kaldım deme daha erken yanı
Ben doğuda yasiyorum . Ailem çok baskıcı bir ruj bile sürsem kuyamet kopar beni tesettüre girmeye zorladilar hep direndim .İçimde o kadar çok şey var ki istediğim gibi giyinmek makyaj vs ama çok geç kalmış hissediyorum

Aksine daha yolun başındasınız

16'sinda kocayı kaçıp 18'inde 2 çocuk sahibi olanlar için çok geç kalmışsın.
Yahu şimdi bayramlık ağzımı bir açarım sana...
Kızım 24 diyorsun,millet hayat 40'indan sonra başlar diyor.
Aklına başina topla,ne kaçan var ne göçen senin için.
Kendimi İstanbul da doğup büyüyen Kuzenlerime göre kiyasliyorum hayatlarında sadece bir defa şu kuş uçmaz kervan geçmez ilçeye gelmişler gezmek görmek için sosyal medyada takip ediyorum hayatları öyle lüks öyle şaşalı ki ozenmemek elde değil mayoyla bile resimleri var düşünün ben hayatımda hiç yuzmedim😥bunları düşününce çok geç kalmış hissediyorum

Back
X