cok gelen komsular

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
888
123
Merhaba arkadaslar benim sorunum komsularimla.ilkokulbirinci snfa giden cocugum var.uc hanelik bi apartmandayiz alttaki ustteki boyna 5 dkligina kahve icmeye geliyolar.5 dk diye gelip birbir bucuk saat butun gece odevle ugrasiyoruz.ccocuk okuldaykende islerimi yapmaya calisiyorum.ama gun icinde cok kez zile basip napiyon ne ediyon diye sankinaptigimi ettigimi hep hesap vermek zorundayim.son zamanlarda cok bunaldim.bitanesi bu aksam 9 da geldi actim agzimi yumdum gozumu cokbunaldigimi yetisemedigimi anlattim.kirildi sanirim sonucta annem yasinda kirdimmi acaba diye cok uzuldumsoruyolar.bu geceyarisina kadar devam ediyo.gece 11,12,1oturuyolar.cocugumun odevleri cok oluyo

Amanniyi yapmisin
cocuk okuldayken gelseler ya yada onlar gtmeden sen git yarim saate kalkarsin ama gelene git denmiyo
hem kocanada yazik cocugunada

Yatak açıver bari sende yatsınlar. Eve gitmek için zahmet etmesinler. Bu ne bir komşuluk böyle vıcık vıcık. İyi etmişsin bence.

Kocanız evdeykenmi geliyorlar...ben 3 senedir bu mahalledeyim alt katımdaki komşunun sadece adını, çocuklarının adını biliyorum. Ablam yakı sadece ailemle görüşüyorum. Eşim dışarda çalışıyor devir kötü kimseyle samimi olmuyorum. Böyle çok mutluyum, dedikodu yok, rahatsızlık yok, telaş yok..Kimseyi merak etmem kiimsede beni merak etmesin. Hele eşim evdeyse aile harici kimsede gelmesin. Devir değişti ben ailemden başkasına güvenmiyorum.

Kocam rahatsız oluyo tarzında bişeyler diin de bari akşamları gelmesinler ders çalışın başka türlü bunlar vazgeçmezler senden.Aslında severim bu tarz komşulukları ama iş geri kalınca çocuk olunca problem olur.

keşke bu durumdan rahatsız oldugunuzu oğlunuzun odevleriyle meşgul oldugunuzu bu nedenle zaman ayıramıycanızı falan kıbarca söyleseydınız ( açtım agzımı yumdum gözümü) daha iyi olurdu. ben gelip ne yaptın ne ettın dıye sormalarını art nıyetlı bulmadım sevmiştir sizi samımı bulmuştur kendıne yakın görmüştür soruyodur oyle kibarca araya mesafe koysanız daha ıyı olurdu

gündüz neysede gece gelmeleri saçma olmuş..kocan evde yok mu?rahatsız olmuyolar mı?sitem etmeden sakin bir dille söyle akşamları çocuğumla ilgilenmem gerekiyor derslerini yetiştircez falan de..komşuluk çok iyidir de sabah akşam olmaz ama...

Kocam rahatsız oluyo tarzında bişeyler diin de bari akşamları gelmesinler ders çalışın başka türlü bunlar vazgeçmezler senden.Aslında severim bu tarz komşulukları ama iş geri kalınca çocuk olunca problem olur.
Oooo kac defa dedim uzerlerine alinmiyolar bile.herzaman kapida sira bekliyen biri var

Evde ama takan yok.hemen dalip mutfaga
Kısasa kısas yapacaksın onlar sana gelmeden sen onlara gideceksin
kapının ucunda kapı yarı kapalı bir ayağın dışarıya daha yakın bekleyeceksin
kapıyı eşine açtıracaksın

napıyosun dediklerinde yatıyordum hastayım işim var diyeceksin
aklıma gelenler bunlar

keşke bu durumdan rahatsız oldugunuzu oğlunuzun odevleriyle meşgul oldugunuzu bu nedenle zaman ayıramıycanızı falan kıbarca söyleseydınız ( açtım agzımı yumdum gözümü) daha iyi olurdu. ben gelip ne yaptın ne ettın dıye sormalarını art nıyetlı bulmadım sevmiştir sizi samımı bulmuştur kendıne yakın görmüştür soruyodur oyle kibarca araya mesafe koysanız daha ıyı olurdu
O yolu cok denedim arkadasim.artik okadar bunaldimki.oglene kadar sessiz sessiz isyapiyorum tikirtiyi duyduklarigibi damliyolar.

Oooo kac defa dedim uzerlerine alinmiyolar bile.herzaman kapida sira bekliyen biri var
napın biliyomusunuz eşiniz bi daha ki kapıya uygunsuz bi kıyafetle çıkıp ne var yahu müsait değiliz desin terslesin size gelme sevdalarından vazgeçirse eşiniz vazgeçirir onları

Back
X