Çok gerginim sinirden ağlıyorum ve işi gücü bırakıp eve geldim :(

Daha önce de başka erkeklerle gittiğiniz otelle şuan ki olayın geçtiği otel aynı mı?

Anam bu ne karışık işler yahu.

Diğer konularını okudum ama bişey anlayamadım :KK14:
Arkadaşımın sevgilisi, arkadaşımın arkadaşı, arkadaşımın otelde takıldığı adam benm sevgilim vallahda anlayamadım olaylarıı

Daha önce de başka erkeklerle gittiğiniz otelle şuan ki olayın geçtiği otel aynı mı?

Anam bu ne karışık işler yahu.

Hayır farklı şöyle anlatayım h.sonları genel de kız grubu olarak belli tatil yerlerine günü birlik kaçıyoruz bu arkadaşım eski şirketimden orada tanıştık zaten bir kaç defa yanında farklı erkekle geldi ama ses etme hakkım yok diye özeli sonuçta beni ilgilendirmez özel hayatına giremezdim

Diğer konularını okudum ama bişey anlayamadım :KK14:
Arkadaşımın sevgilisi, arkadaşımın arkadaşı, arkadaşımın otelde takıldığı adam benm sevgilim vallahda anlayamadım olaylarıı

Sayfa 5 de var açıkca anlatmaya çalıştım tekrar yazayım ;

En baştan anlatacam olayı elimden geldiğince affedin

Biz bu arkadaşım ile ve sevgilimle tatile gitmeye karar verdik h.sonu sık sık yaparız bunu

Erkek arakdaşım geç gelecekdi işinden dolayı biz bu arkadaşımla önceden buluşup geçicektik otele. Yoldayken ben aradı arkadaşımda gelecek bilgin olsun bende bir başka bayan daha olacak sanıyorum kim dedim iş yerinden bir erkek ee senin erkek arkadaşın var ya sus onun haberi yok dedi.

Otele gittik otel odasını bu tutmuş erkek arkadaşım sevmez böyle işleri bilerek uzak da tuttu dipdibe olmayalım diye yine tembihledi aman idare et diye.

Erkek arkadaşım gördü beni çekti sevgilisi nerde bu çocuk kim ? Dedim durum bu bende kaldım ama ne diyeyim yani ee dedi o evlencekti çocukla bu ne ya vs kızdı.

Bunlar denizdi vs takıldılar erkek arkadaşım gelene kadar odalarında yapmışlarda yapacağını boynu mor biz muhattap almadık bunlar kendileri takıldı. Sevgilisinide ailemle sorunlarım var telefonumu aldılar diye kandırmış çocuk dünyalar iyisi aslında aman sana bişey olmasın demiş

Bu olaylar patlıyor bir şekil sevgilisi bana geldi ben bilmiyorum bişey dedim engelledim hatta aranızda çözün benim erkek arkadaşımı aramış sen doğruyu söyle diye erkek arkadaşımda anlatmış herşeyi

Öğrenince bana mesaj atıyor başka hesaptan meğer bu arkadaşım benim özelim ne varsa a dan z ye hepsini anlatmış gerek ben gerek diğer arkadaşlarının ama kendisinin de tam tersi olduğunu çok dikkat ettiğini bu konulara namus benim için en başta gelir vs vs

Ben bunu duydum delirdim aynısını erkek arkadaşıma anlatacağını söyledi iki kat delirdi bende aldım anlattım durum bu daha önce de farklı erkeklerle de geldi otelle senden öncede diye.

Sevgilisi bunları öğrenince buna saldırıyor direk tabi arkadaşım uyanık hayal dünyasındamı yaşıyorsun siz benim namusumla nasıl oynarsınız bana tezgah kurdunuz diye ortalığı yıkıyor. Sevgilisi kardeşine anlatıyor herşeyi ailesi de kızlarına laf etmiyor sevgilisine saldırıyor. Hatta telefonda ben senle sevgili değildim ki sen kimsin ya sana ne teklif ettin kabul etmedim bunu yaptın şimdi diyor

Ailesi benim arkadaş otelde takıldığı erkek ve bir kaç akrabası tehdit ediyor çocuğu olay mahkemelik oldu. Takıldığı erkek ise mahkeme olayını duyunca delirip bana da saldırıyor sen benim adımı nasıl kullanırsın diye arkadaşımda aynı şekil saldırmıştı otel adını nasıl verirsin sen diye

Kısaca anlatmaya çalıştım olayı :(

Arkadasin naneyi yemis sen niye dert ediyosun :KK14: bos ver yesinler birbirini

Yesinler ok de benim erkek arkadaşımla da az kalsın aramı bozuyordu hakkımda neler sallamış benim için olsun diğer bir defa dahi görmüş olduğu arkadaşlar için ve şimdi de namusuyla oynuyormuşuz onun tuzak kurmuşuz ona hayal ürünüymüş herşey. Yahu salak sen tuttun odayı kredi kartından çektirdin parayı oda ikinizin adına heryerden engelledim onu zaten sevgilisine de dedim bana yazma onla ilgili asla işin bir de şu tarafı var ailesi kızlarının yaptıklarını öğrendi iş yemeği şu bu diye çıkıyordu haberleri var herşeyden artık aileside yüzsüz benim kızım öyle bir şey yapmaz diye aldattığı sevgilisine sülalecek dalmış çocukta benim ona yazdıklarımın ekran görüntüsünü atmış buna rağmen uydurma diyorlar siz yaptınız nasıl pislikmiş bunlar ya :(

Yesinler ok de benim erkek arkadaşımla da az kalsın aramı bozuyordu hakkımda neler sallamış benim için olsun diğer bir defa dahi görmüş olduğu arkadaşlar için ve şimdi de namusuyla oynuyormuşuz onun tuzak kurmuşuz ona hayal ürünüymüş herşey. Yahu salak sen tuttun odayı kredi kartından çektirdin parayı oda ikinizin adına heryerden engelledim onu zaten sevgilisine de dedim bana yazma onla ilgili asla işin bir de şu tarafı var ailesi kızlarının yaptıklarını öğrendi iş yemeği şu bu diye çıkıyordu haberleri var herşeyden artık aileside yüzsüz benim kızım öyle bir şey yapmaz diye aldattığı sevgilisine sülalecek dalmış çocukta benim ona yazdıklarımın ekran görüntüsünü atmış buna rağmen uydurma diyorlar siz yaptınız nasıl pislikmiş bunlar ya :KK43:

Yuh kac yasinda bu kiz kara melek gibi :) iste ahlaksiz insanlarla takilirsan böyle olay basina patlar ama senin bi sucun yok emrivaki yapmis sonuçta. Keske kimseyle konusmasaydin. Anladigim kadariyla sana kufreden kizin otele yaniniza getirdigi cocuk. Yani en cok susmasi gereken kisi. Hepsi maşallah zeytinyagi gibi. Bu isten mahkemeden hicbir sey cikmaz yani ne diye mahkemelik olundu hic anlamadim. Ama sen yine de tedbir olarak cocuga bi ilgin olmadığıni kendini savunmak icin yaptigini sizin pisliginiz bana da sıçradı sevgilimle aram bozuluyordu benim ne sucum var de. Mesaj atma ara dangalagi telefonda cesaretin ve olgunluğun karsisinda ayni kabaliga devam edebileceğini sanmiyorum. Devam ederse de bundan sonra benimle muhatap olma dikkatli davran de kapat. Konusmasi duzgun bir arkadasin veya tanidik bir avukat varsa arasin. Formal bi dil kullanarak senin avukatin oldugunu savciliga sikayet edeceginizi haber vermek icin aradigini soylesin.

Sevgilin sana böylesine küfür edilirken ne yapiyo tam olarak?

Yuh kac yasinda bu kiz kara melek gibi :) iste ahlaksiz insanlarla takilirsan böyle olay basina patlar ama senin bi sucun yok emrivaki yapmis sonuçta. Keske kimseyle konusmasaydin. Anladigim kadariyla sana kufreden kizin otele yaniniza getirdigi cocuk. Yani en cok susmasi gereken kisi. Hepsi maşallah zeytinyagi gibi. Bu isten mahkemeden hicbir sey cikmaz yani ne diye mahkemelik olundu hic anlamadim. Ama sen yine de tedbir olarak cocuga bi ilgin olmadığıni kendini savunmak icin yaptigini sizin pisliginiz bana da sıçradı sevgilimle aram bozuluyordu benim ne sucum var de. Mesaj atma ara dangalagi telefonda cesaretin ve olgunluğun karsisinda ayni kabaliga devam edebileceğini sanmiyorum. Devam ederse de bundan sonra benimle muhatap olma dikkatli davran de kapat. Konusmasi duzgun bir arkadasin veya tanidik bir avukat varsa arasin. Formal bi dil kullanarak senin avukatin oldugunu savciliga sikayet edeceginizi haber vermek icin aradigini soylesin.

Sevgilin sana böylesine küfür edilirken ne yapiyo tam olarak?

Ben sevgilime söylemedim bu durumu direk kendi müdahale etmeye kalkar otel günü zaten çok gerildi hayatta gelemez böyle şeylere kalk dedi şurdan. Sevgilisi çocuğun yazdıklarını bana da gösterdi onlar daha beter belasını bulmuş zaten o karaktersiz insan müsvettesi

Back
X