RABBİM sağlıkla hayırla kucağınıza versin..
üzülmeyın.. hayırlısı için dua edın..
Ben de 6 haftalıkken gittiğimde doktor 5 haftalık dedi moralim çok bozulmuştu kese içinde beyaz bir nokta görünüyordu ama doktor bebekle ilgili hiçbirşey söylemedi ben o noktanın bebek olduğunu arkadaşım söyleyince anladım ancak. Bir dahaki randevum 8 haftalıkkendi o zaman gördüm bebeğimi kalp atışlarını dinledim haftası da normale dönmüştü. Eşim bana çok kızıyordu hiçbir şey yemiyosun diye yediğimi de kusuyodum zaten günde tek öğün yiyodum ki hala da öyleyim sadece akşam yemeği yiyebiliyorum bu yüzden çok korkuyodum bebek iyi beslenemez gelişimi geriler diyeç En son 13 haftalıkken gittim gelişimi 14 haftalık dedi doktor yani boşuna sıkmayın canınızı bebek toparlıyor kendini zamanla.
Seninle aynı şeyleri yaşıyoruzglysldnl bugün 6+3üm kese 1.5mm yolk sac net değil fetus ölçülemeyecek kadar küçük kalp atışı yok dedi haftaya kürtaj olucam. Kelimelere dökemiyorum çok üzgünüm.
Bana dr um yolk sac net degil dedi geç döllenme ihtimali yok 24.gün hcg 80di. Ben 2014 eylülde bos gebelikten kürtaj oldum 2015 ocakta kimyasal gebelikten düşük yaptım. 1 yıl hamile kalamadım sanki 10 yıl gibiydi. 2 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum. Ne diyim...benimle aynı şeyleri yaşıyormuşsunuz ve benimle aynı duyguları da yaşıyorsunuzdur..Yani iinsan olumlu örnekler duymayı istiyor dört gözle bekliyor değil mi?
Benim kesemde 7.haftada fetüs görünmedi sadece yolc sac kesesi varken bile doktorum kürtajdan bahsetmedi,takip edelim dedi.............................
Bana dr um yolk sac net degil dedi geç döllenme ihtimali yok 24.gün hcg 80di. Ben 2014 eylülde bos gebelikten kürtaj oldum 2015 ocakta kimyasal gebelikten düşük yaptım. 1 yıl hamile kalamadım sanki 10 yıl gibiydi. 2 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum. Ne diyim...
Amin Allah yardımcımız olsun inşallah...Allah yardımcınız olsun inşallahh
Amin Allah yardımcımız olsun inşallah...
İnşallah hayırlı haberi alırsın. Dr %80gebelik sonlanacak dedi bu çok yüksek ihtimal ve benzerini 2014te yaşadım onda da 6+5te duyamamıştık. Dr a kızmıştım. İnşallah cumartesi iyi haberlerle gel.Canım,
Neden hemen kürtaj olarak bakıyorsun olaya..kaldıki günlerdir bir ton siteyi okuyorum 9.haftada bile kalp atışını duyan insanlar var.
Benim cumartesi kontrolüm var ve son adete göre 8.haftam olacak Allah korusun olumlu haber alamasam bile 1hafta daha bekleyeceğim
Iyi aksamlar canim bende aynindurumdayim. Son adetimi 23 kasim da gordum ama 8 ocakta doktor 5+0 dedi :-( cuma gunu tekear gidecegim. Insallah duyabilir im kalp atislarini. Allah yardimcimiz olsun, bebeklerimizi bize bagislasin...Merhabalar,
19yıl sonra 2.bebeğime hamileyim.39 yaşımdayım..
Benim tahminime göre 5 ya da 6gün geç döllenme oldu..son adet tarihime göre 7+5günlük ultrasona ve bana göre 7+0haftalık hamileyim..
reglim 4 gün geciktikten sonra silik çizgi şeklinde 2.belli belirsiz pembeyi gördüm..ilk doktora gittiğimde 6haftalık hamileydim.Ama doktorum kesen çok küçük 5hafta gibi dedi..3gün evvel gittim kesem 1,40mm civarında olmuş.içinde embriyo görünmedi çok minik yolc kesesi oluşmuş dedi doktorum.
Bu cumartesi tekrar kontrolümüz var.Umarım her şey yolundadır,İnşallah miniğim bize kalp atımlarıyla selam verir"iyiyim ben"der
Gebelik belirtilerime gelince;
hafif bulantılar
bugün başlayan ağızda berbat bir tad
dudak çatlaması ve deli gibi susama
göğslerde bazen artan bazen azalan hassasiyet ve biraz dolgunluk
Nolursunuz benimle benzer şeyler yaşayıp sonu Allahın izniyle hayrla sonuçlanan arkadaşlar bi sesime ses verseniz
Sevgilerimle
Iyi aksamlar canim bende aynindurumdayim. Son adetimi 23 kasim da gordum ama 8 ocakta doktor 5+0 dedi :-( cuma gunu tekear gidecegim. Insallah duyabilir im kalp atislarini. Allah yardimcimiz olsun, bebeklerimizi bize bagislasin...
Canim bugun gittim doktora. Cok sukur bebegimin kalp atisi varmis. Mutluyum. Rabbim sana da kismet etsin. Ben cok korkuyordum ama cok sukur gecti. Gonlunu ferah tut. Guzel haberler ver bize insallahMerhaba canim
Sen benden 1gun once gideceksin doktora...oyi haberlerini bekleyecegim lutfen beni haberdar eder misin
Allahim yardimcin olsun umudunu bosa cikarmasin insallah
Canim bugun gittim doktora. Cok sukur bebegimin kalp atisi varmis. Mutluyum. Rabbim sana da kismet etsin. Ben cok korkuyordum ama cok sukur gecti. Gonlunu ferah tut. Guzel haberler ver bize insallah
amin canim.:) 23 aralik ogrendim canim bthcg 45 cikti. Bir hafta sonra kanamam oldu acile gittim. 4000 lerde çikmisti yanilmiyorsam. ertesi gunu baska doktora gitti 5000 kusur cikti. Progestan kullandim baska bisey kullanmadim. Simdi de bekliyorum. Ama bugunku tesste sekerim yulsek cikti ona uzuldum biraz.Yasam21 çok sevindim hayırlı haber almana...İnsallaahhhh canım inşallahhh ben de yarın sana güzel haber veririm..
ilk öğrendiğinden beri olan aşamaları yazar mısın rica etsem
amin canim.:) 23 aralik ogrendim canim bthcg 45 cikti. Bir hafta sonra kanamam oldu acile gittim. 4000 lerde çikmisti yanilmiyorsam. ertesi gunu baska doktora gitti 5000 kusur cikti. Progestan kullandim baska bisey kullanmadim. Simdi de bekliyorum. Ama bugunku tesste sekerim yulsek cikti ona uzuldum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?