çok gerginim üzgünüm,fikir lütfenn

Canim bende 22kasim son regl iki hafta önce kese göründü doktor pazartesi çağırdı bebek ve kalp atışları için çok korkuyorum normal mi yanı canım çok korkuyorum benim de reglime gore iki hafta geri çıkıyor ve bende 28ile 30gun arasında regl oluyorum ve28.gun betahcg69la öğrendim küçük olmasi normal mi bide kesen kaç mm

Aysegül bence sende de geç döllenme olmuştur.Nolur yüreğini ferah tut..Ne zaman gideceksin tekrar kontrole?

İnşallah öyledir pazartesi gidicem korku oluyo ya Rabbim herkese evlat versin inşallah çok zor sevinemiyorum bile korkudan

Seni o kadar iyi anlıyorum ki,aynı tedirginliği yaşıyorum ben de
Allahım isteyen herkese sağlıklı sorunsuz bebekler versin inşallah,Bu mübarek günde birbirimize ettiğimiz dualar kabul olsun inşallaahhh

Seni o kadar iyi anlıyorum ki,aynı tedirginliği yaşıyorum ben de
Allahım isteyen herkese sağlıklı sorunsuz bebekler versin inşallah,Bu mübarek günde birbirimize ettiğimiz dualar kabul olsun inşallaahhh
Amin canım inşallah çok zor ya Rabbim sınamasın inşallah bebekbebeklerimiz bizimledir arkadaş bugün girmiş ya içimde bi umut oldu benimde allahin izni ile inşallah güzel haberler aliriz

Amin canım inşallah çok zor ya Rabbim sınamasın inşallah bebekbebeklerimiz bizimledir arkadaş bugün girmiş ya içimde bi umut oldu benimde allahin izni ile inşallah güzel haberler aliriz

Ysam 21 arkadaşımız bana bugün umut oldu,mutluluk oldu..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahhh.Darısı da bize olsun inşallaahhhhh

İnanır mısınız bilemem ama biz eşimle buradan bir arkadaşın tavsiyesiyle 1haftadır bir dua ediyoruz,ve Allahım dualarımızı boşa çevirmeyecek inşallah
Eşim elini benim karnıma sürerek 99 kere "Ya Mubdi"diye tesbih çekiyor.Deneyin lütfen

Canim eminim seninde benimki gibi gec olmustur. Bende hep uzdum kendimi kucuk gelismiyor diye korktum ama cok sukur korktugum.gibi degil. 13 subatta tekrar gidecegim. Icim artik daha rahat. :)

Allah saglikla kucagina almayi kismet etsin. Rabbim emeklerimizi bosa cikamasin insallah :)

Canim eminim seninde benimki gibi gec olmustur. Bende hep uzdum kendimi kucuk gelismiyor diye korktum ama cok sukur korktugum.gibi degil. 13 subatta tekrar gidecegim. Icim artik daha rahat. :)
İnşallah canım inşallah öyledir agdetim de düzenlidir ondan çok korktum acaba boş gebelik mi diye ama seninle regl günü aynı olup sende yeni görünce çok büyük bi umut oldu banada dua edin canım bende göreyim

Kizlar peki bulantilar,kusmalar ya da baska ne gibi belirtileriniz var?

Şuan tam tamına 13+0 günlük hamileyim.
Fakat adet tarihime göre hesaplandığında 14+5 gün olması gerekiyor.
Doktorum bana şöyle açıkladı durumu, periyot uzunluğun geç döllenme dediğimiz şeye sebep olmuş dedi.
Normalde bu hesap 28günde ve 3-4 gün süren adet tarihlerine göre hesaplanırmış.
Benim 33-36 gün arası ve 7-8 gün süren bir periyodum var.
O yüzden kayıtlara adet tarihimi 10 gün ileri alarak girdi ve bebeğin gelişimini bu yönde takip ediyor.
Şuana kadar hiçbir sorun olmadı, içinizi ferah tutun.
Eğer bebeği yine göremezlerse alttan ultrason ile bakılmasını isteyebilirsiniz, aklınızda soru kalmaması açısından.

Merhaba
2 haftadir alttan muayene ediliyorum.normalinde cok zor muayene olurum ama gıkım cikmiyor.
Bugun hem beni takip eden hem de farkli bir doktora randevum vardi..
Bebek gorundu nihayet ama kalp atislari normalden %40 %50 daha yavas..durma ihtimali yuksekmis.
Mucize bekliyorum ((

Bol bol dua edin, içinizi ferah tutun.
Bebeğiniz minik minik kalp atımlarıyla hayata tutunacaktır inşallah.
En önemli şey, sizin ona inanmanız.
Bir de bu söylediğim ne kadar geçerli bir şey bilmiyorum ama, ben yaşadığım için yazayım.
6 haftalık hamileyken yurt dışına seyahat etme durumum oldu, 1 cm bile değildi bebeğim.
Orada bir şey yiyemeyeceğimi bildiğimden her gün 1 litre süt, 2 yumurta, bol yoğurt, peynir ve meyve tükettim.
Yanında folik asit ve vitamin desteği hapı içtim.
1 hafta sonra döndüğümde doktorum bebeğimi çok iyi büyüttüğümü ve kalp atışlarının arttığını söylemişti.
Yani sürekli protein desteği yapmanın bir faydası oluyor mu bilmiyorum fakat, yine de denemekten zarar gelmez diye yazıyorum size.
İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz ikinizde.

Hemen uygulayacagim cok cok sagolun..

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

bende de kalp atislari yavas yarin randevum var, bende endiseliyim...

bende de kalp atislari yavas yarin randevum var, bende endiseliyim...

Mieze canimmmm (
Allahim yar ve yardimcin olsun hakkimizda hayr'lisi neyse onu versin
En son ne zaman kontrole gittin?dakikada kac atiyordu minik kalp?

Yarin sonucu haber verir misin lutfen
Dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…