çok gerginim üzgünüm,fikir lütfenn

Mieze canimmmm (
Allahim yar ve yardimcin olsun hakkimizda hayr'lisi neyse onu versin
En son ne zaman kontrole gittin?dakikada kac atiyordu minik kalp?

Yarin sonucu haber verir misin lutfen
Dualarimdasin
aminn sagol canim seninde yardimcin olsun, dakikada kac attigini soylemedi ama yavas attigini soyledi. en son persembe gittim, yarin da baska dotora gidecegim, haber ederim mutlaka. tesekkur ederim bende senin icin dua edicem

Canim benim 50 atiyormus
aminn sagol canim seninde yardimcin olsun, dakikada kac attigini soylemedi ama yavas attigini soyledi. en son
persembe gittim, yarin da baska dotora gidecegim, haber ederim mutlaka. tesekkur ederim bende senin icin dua edicem

Benim dakikada 50 atiyormus..nasil dua edecegimi de bilemiyorum (
Allahim saglikli yavrular versin herkese insallahh
Kac yasindasin canim?
Benim gelisimi 1 hafta 10 gun geriden geliyor.
Dun gittigim 2.doktor bu bebegin kalmasinin hicbirimize hayri olmaz dedi ((

27 yasimdayim canim. bana da fazla umitlenme dedi, hatta doktor haftaya persembeye randevu vermisti, dilersen ac gel durmus olursa o gun aliriz dedi. benimki de bir 10 gun gibi geriden gelisiyor.

27 yasimdayim canim. bana da fazla umitlenme dedi, hatta doktor haftaya persembeye randevu vermisti, dilersen ac gel durmus olursa o gun aliriz dedi. benimki de bir 10 gun gibi geriden gelisiyor.

Allahim yarabbim ne dusunecegimi bilemiyorum...bizler daha fetus asamasindaki canlarimiza boyle yanarken yavrularinin acisini yasayan amnelere rabbim sabir versin

RABBİMİZDEN herşeyin hayırlısını isteyin hakkınızda kızlar.. içinizi ferah tutmak zordur bu dönem.. en güzeli hayırlısına razı olmaktır..

Canim merak ediyorum seni,nasilsin?
Merhaba Can'ım, banlandigim icin giremedim maalesef. Evet gittim, ilk gittiğim doktoruma gitti ve bırakın yavaş kalp atışını, sadece titresin var o da sinin nabzınız mı Bebek'ten mi geliyor anlaşılmıyor dedi, gercekten de kalp atışı görülmüyor du artık. Cuma gunu sabah ac karna gidecegim, eğer hala aynı ise artık kürtaj olacağım. Zaten cikan sivilcelerim de kurudu çıkmıyor artık. Zannedersem durdu. Şiddetli bir bel Ağrı'm olmustu iki gün önce yuruyememistim o gün galiba.

Sen ne zaman gideceksin tekrar? İnsallah senin ki şaşırtır bizi, doktorum bu haftalarda fetuslardan her şey beklenir, bazıları cok yavaş gelişiyor sonradan hızlanıyor demişti. Bana yine de biraz daha Zaman tanıdı her ihtimale karsi diye

Canım merhaba,

Allahım hepimize hayr'lısını versin..Benim cumartesi gittiğim 2doktor hüngür hüngür ağlattı beni,çok acımasızlar..
cumartesi tekrar 2doktora da kontrolüm var,3gündür mide bulantım arttı ben hissediyorum direniyor kuzum miniğim..
Hamile kalmak zaten Allahımızın mucizesi değil mi?yavaş atan kalp de hızlanabilir elbette,umarım cumartesi günü müjdeli haberler veririm canım

Allahım yardımcımız olsun,dualarımdasın

Amiiiinn insallah guzel haberlerini alırım. Ben kendimi alıştırdım sadece kürtaja hazırlanıyorum. Bulantıların artmış belki de kalp atışı hızlandı gelişmesi hızlandı :) bence oyle.

Amiiiinn insallah guzel haberlerini alırım. Ben kendimi alıştırdım sadece kürtaja hazırlanıyorum. Bulantıların artmış belki de kalp atışı hızlandı gelişmesi hızlandı :) bence oyle.

Bulantımı gidermek için doktorun yazdığı ilacı bile almıyorum,akşamları kafamı kaldıramayacak kadar,doğru düzgün bişey yiyemeyecek kadar(zorluyorum kendimi o ayrı)ama bu durumdan bile keyif alıyorum inan,daha çok bulansın daha da çokkk diye (
Ahhh inşallahhh canım benim inşallahhh Allah sana yardım etsin beraberinde bana da

Amin Can'ım üzülme herşey guzel olacak. Esim bana cok stress yasattı sinir krizleri geçirdim bende oyle bir sorun vardı beni cok etkiledi bence o yüzden kaybettiğimi düşünüyorum ben. Sende seni üzecek sebep yoksa hic üzülme. Bence guzel haberlerle geleceksin

Hakkınızda hayırlısı neyse o olur kızlar Allaha dua edin bebeişler sağlıklıysa sizinle kalıcak deilse bir dahaki hamilelikte sizinle olucak üzülmeyin

Hakkınızda hayırlısı neyse o olur kızlar Allaha dua edin bebeişler sağlıklıysa sizinle kalıcak deilse bir dahaki hamilelikte sizinle olucak üzülmeyin

Amiiinnn inşallah
Allah razı olsun size ve bebeğinize sağlık versin inşallah

Merhaba,

Bebegimin zayif atan kalbi dun hic atmiyordu ve kurtaj oldum..kalbi zayif da olsa cok ileri haftalara kadar atabilirdi ve bu daha ciddi saglik sorunlarinin habercisi olup beni cok cok daha uzerdi.Hayr'lisi buymus demekki,devam etmemesi gerekiyormus..ruhsal ve bedensel acidan cok yipratici bir surec oldu...
Yakin zamanda saglikli gebelik haberimi verecegime yurekten inaniyorum.
Allahim isteyen herkese saglikli evlat nasib etsin insallahh
Desteklerinize tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…