Çok gerginim

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
Merhaba daha önce de sordum ama konu biraz dağıldı. İşyerinde biri var girişte duruyor. İlk yeni başladığı zaman bu kim diye falan gözüm takılıyordu bende baktım üç beş. Ama hoşlanma falan bir şey yok. Hiç konuştuğum biri değil zaten. Bu kişi ekimin sonunda beni cep telefonumdan aradı. Süslüpüslümle konuşmak istiyorum dedi. Evet beyfendi dinliyorum siz kimsiniz dedim. Sen o değilsin dedi, kapattı. Ben sonra işyerinde konuşunca geçerken sesinden tanıdım eminim.

Sürekli bakıyor çok rahatsızım. Geçen cuma günü ben içeri girince gidip gireceğim kapının önünde durdu. Dönünce karşımda gördüm. Kaşlarım çatık yüzüne baktım biraz çekildi geçtim.Sosyal medyadan da eklemiş sadece ismiyle açtığı bir hesap. Ad soyadıyla açtığından eklememiş. Kabul etmedim tabi.

Bende ilk zamanlar baktım yalnız ben uzağı görmüyorum kim diye tanımak içinde baktım ve kendime kızıyorum ama benimki manasızdı. Çok zaman geçti o çok rahatsız edici ve bitmiyor, artıyor. Ben bu kişiyi kendimden nasıl uzaklaştırırım.

Son düzenleme:
Merhaba daha önce de sordum ama konu biraz dağıldı. İşyerinde biri var girişte duruyor. İlk yeni başladığı zaman bu kim diye falan gözüm takılıyordu bende baktım üç beş. Ama hoşlanma falan bir şey yok. Hiç konuştuğum biri değil zaten. Bu kişi ekimin sonunda beni cep telefonumdan aradı. Süslüpüslümle konuşmak istiyorum dedi. Evet beyfendi dinliyorum siz kimsiniz dedim. Sen o değilsin dedi, kapattı. Ben sonra işyerinde konuşunca geçerken sesinden tanıdım eminim.

Sürekli bakıyor çok rahatsızım. Geçen cuma günü ben içeri girince gidip gireceğim kapının önünde durdu. Dönünce karşımda gördüm. Kaşlarım çatık yüzüne baktım biraz çekildi geçtim.Sosyal medyadan da eklemiş sadece ismiyle açtığı bir hesap. Ad soyadıyla açtığından eklememiş. Kabul etmedim tabi.

Bende ilk zamanlar baktım yalnız ben uzağı görmüyorum kim diye tanımak içinde baktım ve kendime kızıyorum ama benimki manasızdı. Çok zaman geçti o çok rahatsız edici ve bitmiyor, artıyor. Ben bu kişiyi kendimden nasıl uzaklaştırırım.
Ortada büyük bir şey yok ki... Soğuk davranırsanız olur biter...

Türk milleti olarak niye herşeyi abartıyoruz anlamak mümkün değil... Hep o dizilerdeki 30 dklık bakışmalara yüklediğiniz anlamlar yüzünden bugün bu durumdayız :KK70:

Ortada büyük bir şey yok ki... Soğuk davranırsanız olur biter...

Türk milleti olarak niye herşeyi abartıyoruz anlamak mümkün değil... Hep o dizilerdeki 30 dklık bakışmalara yüklediğiniz anlamlar yüzünden bugün bu durumdayız :KK70:
Bende soğuk davranırım olur biter dedim. Gayet asabi giriyorum kaşlarım çatık falan. Ama kaç ay geçti bitmiyor

Görmemezlikten gelmen onu senden uzaklaştırabilir ruh sağlığı bozuk değil ise 🙄

Görmemezlikten gelmen onu senden uzaklaştırabilir ruh sağlığı bozuk değil ise 🙄
Bende direk içeri giriyorum hiç bir tarafa bakmadan ve onu görmeden dediğiniz gibi. Buna rağmen cuma günü geldi gireceğim kapının önünde durdu alakasızca. Beni rahatsız eden de bu. İlgilenmiyorum zaman geçiyor sosyal medyadan ekleyip karşıma geçiyor

Daha önce de açtım ve şu anda da konunun başına bunu yazdım. Fakat önceki konuda benimde evvelinden -ağustos eylül ayları- bakmış olmam yüzünden bana nasıl uzaklaştıracağım konusunda fikir veren olmadı.

Çok zaman geçti ben bakmıyorum ilgilenmiyorum ama en son cuma günü karşıma geçip durunca dönüp beni izleyince sosyal medyadan 1 hafta önce ekleyince tekrar sorma gereği duydum

Bende direk içeri giriyorum hiç bir tarafa bakmadan ve onu görmeden dediğiniz gibi. Buna rağmen cuma günü geldi gireceğim kapının önünde durdu alakasızca. Beni rahatsız eden de bu. İlgilenmiyorum zaman geçiyor sosyal medyadan ekleyip karşıma geçiyor

Size bir şey dememiş orada durmuş neden üzerinize alınıyorsunuz ki

Geçebilir miyim der geçersin

Köşe bucak kaçarsan ilgisi var hissi oluşuyor

Bir de girişte duruyor da adamın işi ne

Güvenlik mi danışma mı polis mi

Neden adam kapının önünde yaşıyor gibi bir imaj çiziyorsunuz

Plazanın girişinde duran güvenlik personeline de selam verilir yani binada farklı bir işyerinde çalışsanız da iş için o binaya girseniz de

Aynı işyerinde çalıştığınız adama hiçbir şey demeden içeri geçmeniz garip zaten

Ben kaşlarım çatık sinirlice yüzüne baktım çekildi. Tabi yüzümde maske var gözlerimi görüyor sadece. Sonra başka başka bir şey için indim o tarafa bakmış oldum dönmüş bakıyor akşam çıkarken arkadaşıma dönüyorum dönmüş izliyor. Sizce bu sert bakmalarım yanlış mı?

Birde 150 kişiyiz herkes herkese selam vermiyor zaten inanın selamı da doğru anlayacak insanlar değiller. Mesafe iyi yani

Ben kaşlarım çatık sinirlice yüzüne baktım çekildi. Tabi yüzümde maske var gözlerimi görüyor sadece. Sonra başka başka bir şey için indim o tarafa bakmış oldum dönmüş bakıyor akşam çıkarken arkadaşıma dönüyorum dönmüş izliyor. Sizce bu sert bakmalarım yanlış mı?

Birde 150 kişiyiz herkes herkese selam vermiyor zaten inanın selamı da doğru anlayacak insanlar değiller. Mesafe iyi yani

Herkes değil kapıdaki adam

Kim bu kapıdaki adam

Güvenlik mi danışma mı yoksa orada takılan birisi

Güvenlik görevlisi. 7 katlı tek bir işyeri. Farklı firmalar gibi değil. Tanımadığın herkese selam vermiyorsun. Kaldı ki ben genelde kızlarla diyaloğum var zaten erkek arkadaşlarım yok birlikte yemek yediğimiz vs. Yani selam vermemem normal burası böyle.

Güvenlik görevlisi. 7 katlı tek bir işyeri. Farklı firmalar gibi değil. Tanımadığın herkese selam vermiyorsun. Kaldı ki ben genelde kızlarla diyaloğum var zaten erkek arkadaşlarım yok birlikte yemek yediğimiz vs. Yani selam vermemem normal burası böyle.

Bence takıntılısınız. Sizi beğeniyor olabilir, bakıyor da olabilir eee yani? Adama burda açtığınız konuların linkini verin bence bir okulda daha da yüzünüze bakmaz zaten

Valla bana hiç normal gelmedi

Yani günaydın der geçersin

Ben girdiğim banka şubesindeki güvenliğe de günaydın diyorum

Takmayın yani o çatık kaşla bakmak vs de bir ilgidir

A kişisine nasıl iseniz b kişisine de öyle olun

Bana siz üstünüze alınıyorsunuz gibi geldi

Ha bu arada selam dahi vermediğiniz adamın adı soyadı ile ayrı sosyal medya hesabı olduğunu, sadece adı ile ayrı hesap açıp size davet gönderdiğini de biliyorsunuz

Stalklamayın umursamayın

Ben kurtulmanız gereken bir durum görmedim özel bir tavra vs gerek yok, adam açılırsa da hayır dersiniz geçer

Bence takıntılısınız. Sizi beğeniyor olabilir, bakıyor da olabilir eee yani? Adama burda açtığınız konuların linkini verin bence bir okulda daha da yüzünüze bakmaz zaten
Peki sizce ekimde aradı ve ben arayanın o olduğunu akabinde anladım ve hareketlerime dikkat ettim bakmıyorum ilgilenmiyorum. Ta o zamandan bu yana hala oturduğu yerden kalkıp karşıma geçmesi hala rahatsız edici bakması normal mi? Sosyal medyadan eklemesi. Bir baktı olmadı geçmiyor

Peki sizce ekimde aradı ve ben arayanın o olduğunu akabinde anladım ve hareketlerime dikkat ettim bakmıyorum ilgilenmiyorum. Ta o zamandan bu yana hala oturduğu yerden kalkıp karşıma geçmesi hala rahatsız edici bakması normal mi? Sosyal medyadan eklemesi. Bir baktı olmadı geçmiyor

O olduğundan emin misiniz? Emindeyseniz karşısına geçip neden aradın diye sorsaydınız keşke. Yani siz sanki adam sizi evinize kadar takip ediyor gibi bir tavır içindesiniz, kapıda sizi gördüğü 10 saniyede bakıyormuş sadece. Eski konunuzda siz de gözünüzü dikip bakıyordunuz bu yüzden eleştirildiniz hatta. Bu konuda dik dik bakıyorum yazmışsınız şimdi bakmıyorum ilgilenmiyorum diyorsunuz. Bakmasanız onun baktığını zaten görmezsiniz, ilgilenmeseniz defalarca konu açmazsınız. Görmezden gelirsiniz olur biter. Neden umursuyorsunuz bu kadar? Bence siz takıntı yapmışsınız bu kişiyi

Yüzük tak
Kendine cicek yolla. Yanından gecerken telefonda sevgilinle konuşuyormuş gibi yap Bi müddet.

Back
X