çok gerginim

Öğretmeni haklı bulmuyorum bende çocuk için yapmış olabileceğini düşünüyorum.
Aileleri de az çok tanıyorlar belki bu yüzden cesaret etmiştir.
belki olabilir.
en başında söyleseydi keşke şöyle giyinsin çocuklarınız diye.

babası ne yapabilirdiki?
adam çalışıyor ve poğça börek yapamaz ki..
Çocuktan hırsını çıkartmamak adına ve illaki bir uyarı yapacaksa babasına diyebilirdi , yapamazdı belki ama bir dahaki sefere alırdı pastaneden vs. Gerçi gerek bile yok, idare edilirdi o çocuk ama niyet önemli işte.

kesinlikle.
idare edip görmezden gelebilirdi.

Tamamen öğretmenin hatası,bugün için haber verebilirdi. Bir arkadaşımın da 2 yaşında ve 4 yaşında kızları var kreşte, öyle süslenmişler püslenmişler ki,resimlerini gördüm :) Eşofman uygun değildir bence de ama haber verseymiş

Öğretmene saydırmaktansa anneyi sakinleştirmeyi daha doğru buluyorum kadesacığım.

Öğretmen zaten 23 nisanda kendi aramızda eğleneceğiz demiş. 23 nisan kutlamalarının 22 nisanda yapıldığını anne tahmin edememiş. Bunu öğretmenin söylemesi gerekirdi tabi ki ama gözden kaçmıştır olabilir. İnsanız sonuçta.

ben seni anladım canım,zaten bende 3 mesajımda sakin ol git düzgünce konuş dedim.sonuçta kavga etmek konuyu açana bişey kazandırmaz aksine daha kötü olabilir.ama şu var ki hem bir veli hem de bir öğretmen olarak ben öğretmenin davranışını ve tarzını hatalı buldum.bazen veliler farklı anlayabiliyor mesela bana göre güzel kıyafet kumaş pantolon iken sana göre kot olabiliyor bunun gibi.bi standart koysaymış iyi olurmuş

aynen bizdede oluyo bu renk partileri hepsine uygun giydiriyorum.. inan maket ev istediler 1 hafta uğraştım kocaman maket ev teslim ettim okula.evde hiç bi iş yapmadım uğraştım bitirdim.ihmalkar biride değilim yani. poğaca istiyorlar k.validem yapıp götürüyor. yani bugün yaptığı çok ayıp..

sakinleştim :) yok zaten gidip kavga etmezdim. ama yüzyüze geldiğimde sakince mutlaka konusunu açıcam. en azında daha dikkatli ..

kıyafetle eğlencenin ne alakası var. daha 4 yaşında çocuk yani. sankii kıyafet balosumu yapacaklarmış önemli olan temiz olması çocukları eğlendirmek içinde ayrıca kıyafet istendiğini ilk kez görüyorum..

allah cezasını versin böyle insanların.. çok üzüldüm

bende buna kızdım zaten..

benim oğlum biraz tontiş. daha bugüne kadar pantolon giydirmedim rahat edemiyor. mutlu olmuyor. eşofman giydiriyorum. ama hani kaliteli pantolon gibi olanlardan bide hepsi yeni. dizi çıkmış pijama gibi değil. geçenlerde gömlek pantolon giydirin dediler. aldım bi spor gömlek bi siyah eşofman giydirdim. gömlek bile giymek istemiyor rahat hareket edemediği için..

Allah ım yardım etsin böyle yarucuklara yollarını açsın..
ben biraz fazla duygusalım direkt gözlerim sulandı

Çocukların kıyafetle hiç işi olmaz. Her çocuğun kendi zevki olabilir ama benimki şık seninki niye değil demez çocuklar. Benimde bir sürü yeğenim var hiç birinden de böyle bir şey duymadım. Hani halkoyunu gibi gösteri olur özel kıyafet istenir ama kendi aralarında yapılacak eğlenceye öğretmenin tabiriyle "şık" gidilmediğini düşünüp aranmak da hiç hoş değil.

Çocukların bu şekilde şık veya değil denerek ayrım yapılması ileride insanları dış görünüşüne göre yargılamaları sınıflandırmaları anlamına geliyor. Bunu biz öğretiyoruz onlara farkına varmadan belki. Çünkü bizler öyle düşünüyoruz. Mesela bir düğüne eşofmanla gidilmez şık bir elbiseyle gidilir gibi ayrımlarımız var. Doğal olarak çocuklar da bunu öğreniyorlar. Kıyafet sadece örtünmemimizi sağlayan bir araçtır. Sadece temiz olması yeterlidir.

Bir çocuk hangi kıyafetin şık hangisinin şık olmadığını bizlerden görerek öğreniyor. Onlarda doğuştan gelme bir özellik değil bu. Bizler bu ayrımı yaptığımız için çocuklar da bir süre sonra kıyafetlerini kıyaslamaya başlıyorlar.

Öğretmenin yaptığı bence yanlış. Olması gereken -özel bir gösterileri yoksa eğer- arkadaşlarının içinde rencide olduğunu düşündüğü anda bu durumun yanlış olduğunu anlatmasıydı. Sizi araması değil.

çok teşekkürler söylemek istediklerim tamda bunlardı..

Canım sen ne ettin ya içim burkulduAma eskiden vardı böle insanlar malesef hay Allah'ın ya

Konu sahibi arkadaşım sizde öğretmeni arayın uyarınızı yapın ben hiç böle bişey duymadım bizim öğretmenden geçen fotoğraf çekimi vardı söyledi ona göre giydirin diye hatta bende uyardım pantolon giydircez düğmeyi aç fermuarı aç altına kaçırır,biz ilgilencez dediler öle pantolon giydirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…