çok gerginim

belli!

offf hem çok gerildim hem çok üzüldüm hem de bu meslektaşımdan öyle utandım ki anlatamam.

arkadaşınız buraya üye oysa o yaratık! adına özür dilemek isterdim.
sanırım o çok iyi bi kız ve ben kadar kindar değil.
hala o öğretmenimizi ziyarete gidiyor.

Of ya, içim acıdı. Ne kadar vicdansız insanlar var. Babasına söyleseymiş, o çocuğun günahı ne?
Allah çocuklarımızı iyilerle karşılaştırsın.

Bizim öğretmenimiz 3-4 gün öncesinden renk belirtip evlere kağıt göndermesine rağmen, o gün kırmızı-beyaz ya da istediği şekilde giyinmemiş olan öğrencilerinin ailesini neden kırmızı beyaz giydirmediniz kıyafet getirin diye aramıyor. Resimlerde görüyorum çünkü arada 4-5 öğrenci oluyor kırmızı-beyaz giyinmeyen, hatta bazen çocuklar öğretmenim ama onlar neden kırmızı-beyaz giyinmemişler dediğinde, önemli değil o renklerde onlara çok yakışmış sonuçta onlarda çok güzel giyinmişler diyormuş bunu da 6 yaşındaki oğlum evde bana anlatıyor.

öncelikle çok sinirlisiniz bana da kızmayın sadece yorumumu belirtiyorum. en güzel kıyafet dendiyse muhtemelen diğer veliler çocuklarını çok güzel giydirmişlerdir. sizinkindede eşofman ve kazak olunca aralarında sırıtmış olabilir. çocuğunuzun psikolojisi için öğretmeni sizden kıyafet talep etmiş olabilir. bencede haklı. en güzel kıyafet tabiki görecelidir.ama eşofman değildir.

bu arada öğretmen falan değilim veliyim.

Of ya, içim acıdı. Ne kadar vicdansız insanlar var. Babasına söyleseymiş, o çocuğun günahı ne?
Allah çocuklarımızı iyilerle karşılaştırsın.
babası ne yapabilirdiki?
adam çalışıyor ve poğça börek yapamaz ki..

hakkaten gerildim. inan oğlumda böyle bir algı yok. olmaması için elimden geleni yapıyorum. o yaş gurubundaki çocukların bu algıda olması çok kötü bişey bence. hele öğretmenin bunu teşvik ediyor olması daha kötü. k.valideme bile nasıl kızdım nasıl gittin üstünü değiştirdin diye. oğlum anlamaz bile neden üstünün değiştirildiğini..

ya eşofmandan fazlasını alamayacak durumdaysa konu sahibi?
öğretmenin arayıp rencide etmeye hakkı varmı?

Belkide diğerleri çok şık giyindilerse sizin oğlunuz mahsun kalmasın diye demiş olabilir.sizinde daha güzel giydirebileceğinizden eminse eğer aramıştır oğlunuzda o heyecanı. Mutluluğu yaşasın diye.

İyi tarafından düşünmek istiyorum.Bir öğretmen art niyet düşünmemiştir inşallah diye kalbimden geçiriyorum.

Neler oluyo insanlara yahu öğretmen bunu yaparsa çocuğun hislerini düşünmeden diğer insanlar neler yapar

çocuğum psikolojisini giydiği bir kazaktan yada arkadaşının giydiği güzel kıyafetten etkilenmeyecek kadar sağlam yetiştirmeye çalışıyorum sinirim buna..

ya eşofmandan fazlasını alamayacak durumdaysa konu sahibi?
öğretmenin arayıp rencide etmeye hakkı varmı?
esofmanla bi pantoloon arasında en kadar fiyat var alalhaşkına. hatta çoğu eşofmanlar daha pahalı. yine söylüyorum çocuğun arkadaşları içinde rencide olmasındansa annenin aranması daha iyi bence.

İnan ki oğlunda bu algının oluşmasını engelleyemezsin. Hele ki okula gidiyorsa. Bence de yanlış ama 3.5 yaşında "benim eşofmanım nike seninkinin markası ne" diye soran çocuk gördü bu gözler. Ve oğlun senden çok onlarla iletişim halinde. Cidden biri gelip bişey demiş ufaklık üzülmüş olabİlir. Öğretmenin yaptığı doğru demiyorum kesinlikle ama biraz sakinleş diye farklı açıdan da bakabilmeni diliyorum. İstiyorsan git konuş tabi ki öğretmeniyle.

arkadaşlar neden kıyafet olayına takıldınız ki? elbette öğretmen art niyetli değildir sonuçta bunda ne gibi bir kötü niyet olabilir?belki çocuk mahçup olmasın vs..diye yapmıştır ama bu o anda söylenecek şey değil.çocuk okula gelmiş anne çalışıyor ne yapsın bu kadın?

en azından bir gün önceden kağıt falan yazılır ne istediği anlatılır.olması gereken bu.

çocuğum psikolojisini giydiği bir kazaktan yada arkadaşının giydiği güzel kıyafetten etkilenmeyecek kadar sağlam yetiştirmeye çalışıyorum sinirim buna..
çok güzel bir mantık tabi ama onlar daha çok küçükk. etkilenebilirler diye düşünüyorum.

esofmanla bi pantoloon arasında en kadar fiyat var alalhaşkına. hatta çoğu eşofmanlar daha pahalı. yine söylüyorum çocuğun arkadaşları içinde rencide olmasındansa annenin aranması daha iyi bence.
elbette çok fiyat farkı olmayabilir lakin tavrı hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…