• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok gerginimmmm

sacmalama tabiki hamilesin. spermi komidine koy o ordan gelir yerleşir siz bi de sürtünmüssünüz. hamile olmama imkanın var mi sence ya?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil bir fantazi urunusun arkadas sen ailen neden korunmamis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Donla yapılan ilk çocuk seninki olacak. O zaman analı babalı büyüsün ne diyelim asdglş

Son düzenleme:
Geçen hafta perşembe günü sevgilimle sürtttnme yoluyla ilişki yaşadık ikimizde de iç çamaşırlarımız vardı , boş alma falan olmadı. Ben çok kuruntu sahibi biriyimdir gittim Ella ertesi gün hapı attım çünkü sanırım sevgilimin boxerında zewk suyu vardı bugun adetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi sizce nedeni ne olabilir

Çünkü hamilelik böyle oluyor di mi? Yıl 2014 eğitim öğretim çok yaygınlaştı ama sen nasibini alamamissin tatlım. Bu kadar insan her gün deniyor hamile kalmayi hem de gerçekten "boş alma" yaşayarak. . Ama sen bu sartlarda hamile kalacaksın sürtünme yoluyla. .. bi nevi mastürbasyon.la... kalırsan alnından öperim seni. ...

Eğer sadece sürtündüyseniz, bir de üstünüzde iç çamaşırları vardıysa, üstüne boşalmadıysanız ve sen o zevk suyuyla hamile kalmayı becerdiysen zaten doğur o çocuğu zira kendisi bir mucize eseri dünyaya geliyor demektir. Bilmem anlatabildim mi.

Hahaaa süper tespit canım. ..

Ertesi gün hapı nedir, ne işe yarar biliyorsun ama erkek arkadaşının iç çamaşırı senin iç çamaşırına değince hamile kalırım diye mi korkuyorsun? Korkma.

Hamileysen, bu da ultrason fotoğrafınız.

Eklentiler

• $Hayalet-Casper.webp
    $Hayalet-Casper.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 77
Sürtünmüşsünüz sadece siz.
İlişkiye girmek başka bir şey.
Bu ayrıma değinmek istedim. :s

Ay keşke benimde derdim sürtünme yoluyla hamilelik ihtimali olsaydı. ..o bile yok bizde

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Back
X