sorma hem çok yoğunum hem de girmem gereken birkaç sınav varneden çok mu yoğunsun bu ay? :)
Helllooooo
Hiçbir fal çıkmayınca mecbur kaçtıkhelllooooo nasılsın? valla topici toptan bıraktık gibi
ben de barıştım. ama falı bırakmadım, sadece sıklığını azalttım :)kızlar:) aslında şunu merak ettim uğruna bu kadar fal baktırdığımız kişiyle barışan oldu mu?lebara sanırım siz barışmıştınız. kendi adıma evet adam döndü aradı ama o kadar bizim ilişkimiz olmadı zaten benim isteğim bile kalmadı görüşmek için:)
Favorin var mı kankiben de barıştım. ama falı bırakmadım, sadece sıklığını azalttım :)
ahahaha geçen binnazda rüya yorumu attım 5 liraya, havuza düşmüş hülya demir bakmış. benim rüyamın birebir aynısını bana yazıp “bu çok güzel net bir rüya canım benim” demiş. dene istersen sen de giglfçgldFavorin var mı kanki
kızlar:) aslında şunu merak ettim uğruna bu kadar fal baktırdığımız kişiyle barışan oldu mu?lebara sanırım siz barışmıştınız. kendi adıma evet adam döndü aradı ama o kadar bizim ilişkimiz olmadı zaten benim isteğim bile kalmadı görüşmek için:)
Fal alışkanlık amaantonie nin de dediği gibi eskisi kadar olmuyor. O anın gazıyla sarılan bir şeydi benim için. Yani barıştıktan sonra sanırım bir kere baktırdım böyle para verip
Kahve kapatıp açınca ay ne diyor bu krşke bakan olsa diye kriz geçiriyorum ama baktırcak kimse olmayınca heves kursağımda kalıyorFal alışkanlık amaantonie nin de dediği gibi eskisi kadar olmuyor. O anın gazıyla sarılan bir şeydi benim için. Yani barıştıktan sonra sanırım bir kere baktırdım böyle para verip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?