çok geyik şok geyik

kızlar:) aslında şunu merak ettim uğruna bu kadar fal baktırdığımız kişiyle barışan oldu mu? lebara sanırım siz barışmıştınız. kendi adıma evet adam döndü aradı ama o kadar bizim ilişkimiz olmadı zaten benim isteğim bile kalmadı görüşmek için:)

ben de barıştım. ama falı bırakmadım, sadece sıklığını azalttım :)

Fal alışkanlık ama antonie nin de dediği gibi eskisi kadar olmuyor. O anın gazıyla sarılan bir şeydi benim için. Yani barıştıktan sonra sanırım bir kere baktırdım böyle para verip

Fal alışkanlık ama antonie nin de dediği gibi eskisi kadar olmuyor. O anın gazıyla sarılan bir şeydi benim için. Yani barıştıktan sonra sanırım bir kere baktırdım böyle para verip

fal kesinlikle alışkanlık bitmiyor:) mutlaka baktıracak bir konu buluyorum. Benimki de döndü ama barışmadık.

Kahve kapatıp açınca ay ne diyor bu krşke bakan olsa diye kriz geçiriyorum ama baktırcak kimse olmayınca heves kursağımda kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…