çok geyik şok geyik

lebara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
794
1.538
113
kızlar kusura bakmazsanız, sadece ve sadece geyik olacağı kafamızın dağılacağı bir topic olsun istedim. bazı geceler yaptığımız gibi videolar filan olan diğer topicte dertler de paylaşılsın ama burada ruhumuz kararmasın! burası bambaşka bir konsept olsun

ilk videomuz gelsin:

etiketliyorum sizi, hem güleriz hem kafamızı dağıtırız. benim unuttuklarım olabilir aklınıza gelenleri siz de etiketleyin. masalkizi- Nesvete ncarenot @zehrina antonie Mavikurdele10 @seka_ aftermidnight kzmnt milenart S Sunny1 Naiaddd @aniston24

Son düzenleme:
allaaaaahh geyikten geyiğe koşacaz galiba

kızlar bana samsung telefonlu birini bulun ya

ben daha önce kullanmıştım ama senelerin ayfoncusuyum ne lazımdı bakalım sorarız en kötü

engeli kaldıramıyoruz kızlar bi türlü
kaldırmış gözüküyo, sms atabiliyorum ama arayamıyorum

Note 4 uyar mı ?

Arama engeli farklı bildiğim kadariyla arama ayarlarindan halledilmesi gerek, ben lg kullaniyorum o da andiroit aynıdır benimkiyle

Arama engeli farklı bildiğim kadariyla arama ayarlarindan halledilmesi gerek, ben lg kullaniyorum o da andiroit aynıdır benimkiyle
ben de öyle dedim ama ordan engellediği zaman smslerim de iletilmiyormuş normalde. şimdi kaldırdı engelli listesinde yokum aslında ama smslerim gidiyor aramalar gitmiyor

Sevenleri kavuştur Allahim
Telefon engeli retrodan dir retrodan
ya çok güldüm
allahım gerçekten bir ergenlik yapıp engelledi ne olur affet kavuştur gayrı

neyse bu engelin çözüleceği yok konuyu kapatıyorum geyiği baltalamayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…