• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok geyik şok geyik

geldiiim:kk77:
bdv'de polemikten ceza aldım kızlar vallahi çatladım tüm gün:bicak:

hoş geldiiiiin:) yalnız bdv bazen çıldırtıyor. ben bir kere orda tutamayıp çok çılgın bir bekaret tartışmasına girdim, nasıl banlanmadım hala bilmiyorum :D ama binnaz ablada banlandım bak orda banlanmayıp :D :D

hoş geldiiiiin:) yalnız bdv bazen çıldırtıyor. ben bir kere orda tutamayıp çok çılgın bir bekaret tartışmasına girdim, nasıl banlanmadım hala bilmiyorum :KK70: ama binnaz ablada banlandım bak orda banlanmayıp :KK70: :KK70:
sen bir kere benim kızlık zarıyla ilgili yorumumu beğenmiştin şimdi hatırladım :D bdvde takılıp bekaret konusunda çıldırmamak zaten elde değil :D

sen bir kere benim kızlık zarıyla ilgili yorumumu beğenmiştin şimdi hatırladım :KK70: bdvde takılıp bekaret konusunda çıldırmamak zaten elde değil :KK70:

sabaha karşı konuya bodoslama dalıp yeri göğü kırıp geçirmek en büyük hobim şu sıralar :D

fal mağdurlarına ithafen bu da burada kalsın :D :

slm.

@masalkizi- tarot biliyor musun :D @Nesvete nestle peki ya sen?

Kızlar o zaman ipe ipe gelen esas oğlan şerefine Hilal abla benim için söylesin :D (Allah'ım şu kadından nefret ediyorum ama günün anlam ve önemine binaen olsun bakalım :D )

dj yenge müzüüüğün sesini açalım lütfen @lebara :D

Kızlar o zaman ipe ipe gelen esas oğlan şerefine Hilal abla benim için söylesin :KK70: (Allah'ım şu kadından nefret ediyorum ama günün anlam ve önemine binaen olsun bakalım :KK70: )

dj yenge müzüüüğün sesini açalım lütfen @lebara :KK70:

alıntı yapabileceğimiz tek şarkısı :D :D ama duruma cuk oturuyor. OH çok iyi olmuş

@zehrina ayy darısı bize inşallah kısa zamanda. O zaman ne şarkılar paylaşacağım :rolleyes:

buralar hep şenlik olacak ben hissediyorum :spor:

@zehrina oku kendine bi şeyler yap, ben nazardan korkuyorum:anne: ve çok sevindim:KK200:

Zaten çoğu kişi bu yüzden çıkan fal haberlerini yazmıyor bence
bence de ama aylarca orda sohbet muhabbet edip sonra çıkan falları saklamayı da ayıp buluyorum ben açıkçası :/

bence de ama aylarca orda sohbet muhabbet edip sonra çıkan falları saklamayı da ayıp buluyorum ben açıkçası :/
Aslında onlara da hak veriyorum, insan bu kaybetmekten korkuyor hele bunu yasadiysa daha önce. Bende ciddi ciddi bunu düşünüyorum yazmak yerine güvendiği kişilerle özel olarak paylaşmak daha mantikli

Aslında onlara da hak veriyorum, insan bu kaybetmekten korkuyor hele bunu yasadiysa daha önce. Bende ciddi ciddi bunu düşünüyorum yazmak yerine güvendiği kişilerle özel olarak paylaşmak daha mantikli
ama orda falcılar hakkında o kadar konuşup dertleşiyoruz, en sonunda bi genel değerlendirme yapmayı ben borç biliyorum. ki ser verip sır vermeden kısaca analizlerini yapıp kaçanlar da oluyor. nazardan çekinenler için en mantıklısı bu bence :)

Back
X