- Emoji Skoru
- 1.538
- Puanlar
- 113
ben şuan şok![]()
aynen. maşallah dediğim üç gün yaşamıyora döndü bu, kıza kavgacı olacak son kişisin dedim ertesi güne banlandı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şuan şok![]()

yav kızlar @antoniebud niye banlandı?
antonie'ye noldu?![]()
geldiiimben şuan şok![]()

geldiiim
bdv'de polemikten ceza aldım kızlar vallahi çatladım tüm gün![]()
sen bir kere benim kızlık zarıyla ilgili yorumumu beğenmiştin şimdi hatırladımhoş geldiiiiin:) yalnız bdv bazen çıldırtıyor. ben bir kere orda tutamayıp çok çılgın bir bekaret tartışmasına girdim, nasıl banlanmadım hala bilmiyorumama binnaz ablada banlandım bak orda banlanmayıp
![]()
![]()
sen bir kere benim kızlık zarıyla ilgili yorumumu beğenmiştin şimdi hatırladımbdvde takılıp bekaret konusunda çıldırmamak zaten elde değil
![]()
slm hüma çıktı mıııslm.
@masalkizi- tarot biliyor musun@Nesvete nestle peki ya sen?
Ilahi kızlar yeni gördümslm.
@masalkizi- tarot biliyor musun@Nesvete nestle peki ya sen?
Kızlar o zaman ipe ipe gelen esas oğlan şerefine Hilal abla benim için söylesin(Allah'ım şu kadından nefret ediyorum ama günün anlam ve önemine binaen olsun bakalım
)
dj yenge müzüüüğün sesini açalım lütfen @lebara
Zaten çoğu kişi bu yüzden çıkan fal haberlerini yazmıyor benceyalnız çok haklı @zehrina . buraya ne zaman güzel bir şey yazsam başım ağrıyor bazenşuraya bırakalım:
![]()
bence de ama aylarca orda sohbet muhabbet edip sonra çıkan falları saklamayı da ayıp buluyorum ben açıkçası :/Zaten çoğu kişi bu yüzden çıkan fal haberlerini yazmıyor bence
Aslında onlara da hak veriyorum, insan bu kaybetmekten korkuyor hele bunu yasadiysa daha önce. Bende ciddi ciddi bunu düşünüyorum yazmak yerine güvendiği kişilerle özel olarak paylaşmak daha mantiklibence de ama aylarca orda sohbet muhabbet edip sonra çıkan falları saklamayı da ayıp buluyorum ben açıkçası :/
ama orda falcılar hakkında o kadar konuşup dertleşiyoruz, en sonunda bi genel değerlendirme yapmayı ben borç biliyorum. ki ser verip sır vermeden kısaca analizlerini yapıp kaçanlar da oluyor. nazardan çekinenler için en mantıklısı bu bence :)Aslında onlara da hak veriyorum, insan bu kaybetmekten korkuyor hele bunu yasadiysa daha önce. Bende ciddi ciddi bunu düşünüyorum yazmak yerine güvendiği kişilerle özel olarak paylaşmak daha mantikli