Çok gıcık oldum !

Evet demekle seviyorum diyebilmek arasında dağlar kadar fark varmış. Yani seven insan evet diye onaylamak yerine seviyorum dermiş. Kişisel gelişim uzmanlarının yalancısıyım valla. Bir de senin sorman üzerine evet dediğini de göz önüne alınsak onun evet ini çok ciddiye alma bence..

Ya şuan sevmesi veya sevmemesi umurum da değil . Kalkıp bunu önüne sürecek değilim ama çok gıcık oldum . iletişim başlar iletişim biter ama ne bu yani . Çıldırıyorum şuan .

Amaaaan boşversene ego tatmini işte. Sen ona laf sokmaya yahut mesaj atmaya devam edersen kendini iyice bişey sanar. Sal ipini gitsin. Peşinden koşturmaya başlar 2 güne. Ama sen de tanıdın artık bak yüzünü gördün, böylesinden hayır gelmez.

Bunları da yüzüne söyleyeceğim inşallah .

Adam bildiğin ergen.
hahaha :KK70: Bir de ona sormak lazım. Nasıl ağır nasıl .

Hayır biz sana yüz verme diyoruz sen gidip bunları da yüzünü söyleyicem diyorsun. Yani bunu yaparsan hiç kıymetin kalmaz. Boşversene o düşünsün ne yaptım, nasıl hatamdan dönebilirim diye. Sen ilgilenme hiçbir şekilde. Muhattap bile alma.

Hayır biz sana yüz verme diyoruz sen gidip bunları da yüzünü söyleyicem diyorsun. Yani bunu yaparsan hiç kıymetin kalmaz. Boşversene o düşünsün ne yaptım, nasıl hatamdan dönebilirim diye. Sen ilgilenme hiçbir şekilde. Muhattap bile alma.

Tarzını biliyorum bana neden hiç yazmıyorsun diye mesaj atacak . Unuttun mu diyecek o zaman işte

Son düzenleme:
Siz zaten can sıkıntınızı onunla geçirmek istemişsiniz sadece arada aşk yokmuş. Demek ki onda da yokmuş. Daha iyi vakit geçirebileceği birini bulmuştur muhtemelen. Yol yakınken bitmesi daha iyi sizin için. Ayrıca birinden hoşlanmadan hayatınıza almayın lütfen. İnsanlar can sıkıntımızı geçirecek oyuncaklar değiller.

Tarzını biliyorum bana neden hiç yazmıyorsun diye mesaj atacak . Unuttun mu diyecek . Hukukumuz bu mu diyecek o zaman işte
Ha işte ne güzel cevap yazmazsın. Çatlar iyice ortasından. Yani bu çocukla git gel yaşayıp, kendini yıpratma niyetindeysen o ayrı. Tam ego tatminci sinsi erkek tipi. Yani çok daha iyileriyle birlikte olursun. Üzülmeye değer olmadıgını düşünüyorum. Hatta üzerinde düşünmeye değer biri bile olmadıgını düşünüyorum.

Back
X