Yasli cocuklu ve hamilelere yer veriyorum ama arkadas is cikis saatinde atmasinlar kendilerini yollara bir saat erken ciksalar ne olacakbelediyelerde suçlu toplu taşımaların sayısı arttırılmalı. hele brde yer vermediğn için dik dik bakanlar olmuyormu şeytan diyor çarp fırıncı küreğini kafasına
65 yaş ve üstü süslü hanımlar günden dönerken genelde iş çıkış saatlerini bekliyor ne yazıkkiYasli cocuklu ve hamilelere yer veriyorum ama arkadas is cikis saatinde atmasinlar kendilerini yollara bir saat erken ciksalar ne olacak
Yasli cocuklu ve hamilelere yer veriyorum ama arkadas is cikis saatinde atmasinlar kendilerini yollara bir saat erken ciksalar ne olacak
Hani olurya herkese bakarsin uyarmak icin anlayacak kapasitede degildir kavga edecek yuzunden okunur o tipte olmasa uyarayimNeden rahatsızlığınızı yanınızdaki bayana karşı dile getirmiyorsunuz ki?
Özellikle kızını aranıza oturtma konusunda. Hanımefendi bu koltuk 2 kişilik, kızınızın bir sağlık sorunu falan mı var acaba nedir bu çabanız? diye sorsaydınız bence..
Yok canim ben yer veriyorum hatta birgun gobekli birine yer verdim benöyle deme melo çocuklu yada hamile kimseler de işten dönüyor olabilir. son aylarıdır belki ya da çocuğunu kreşten almıştır evine dönüyordur.. 32 haftalık gebeyken tıklım tıklım otobüse binerdim de iş dönüşü, bi allahın kulu yer vermezdi. ben de hiç istemem böyle durumlarda yer, çok şükür elim ayağım tutuyor, o kadar zorlanmıyorum ki hala çalışıyorum. tabi yine de tehlikeli. 32den sonra çalışmadım zaten. ama şu an bir gebe görsem ister 5 aylık olsun ister 9 aylık. hepsine yer veririm. ani fren durumunda bizim karnımız göğsümüz bi yerlere çarpsa bir şey olmaz da o can taşıyor. telafisi olmayacak şeyler olmasın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?