Cok gicik oluyorum cok

bende dertliyim bu konuda metrobüslerde otobüsler de özellikle de c.bağ-k.taş tramvayında adam inadına dolduruyor sanki...erkeklerdeki rahatlık paşalarda yok arkadaş insan bi derli toplu durur..açıyorlar kollarını dönüyorlar arkanıza doğru neresi nerenize gelirse birde dikiyorlar gözlerini..dün başıma gelen sirkecide inecektim baktım 3 durak var ama yaşlıda bi amca var zor duruyor kalktım amca geç otur dedim,ben kalkıp amca gelesiye bir kadın 12 yaşlarındaki oğluna otur oğlum otur diyor.artık sabrım taştı sanırım geri oturdum amcaya yer vermek için kalkıyorum abla oğlunuza değil dedim ..amca gelince(insan selini yarıp) yer verdim, kadın bu da çocuk düşer dedi birde! o zaman sıkı tutun çocuğunuzu dedimhala söyleniyor incen zaten cık cık cık falan..

o değilde o sıkışıklıkta buraya nası yazdın kız maşallah

ama hakkaten zor geçen bende 2 kıza sinir oldum karşı koltuğa ayaklarını uzatmışlar
ula kokoş insan oturuyo desem kavga çıkcak sustum susturuldummm

ben ankaraya tahammül edemiyorum çıktımı eve gelene kadar bi hal oluyorum

ALLAH sabırlar versin ne diyim

Bende gin geldim buraya toplu tasima kullanmasamda trafik benimde sinirlerimi bozmus durumda alisamadim alisamicam ama byrda yasanak zorundayim artik bu cok uzucu :/

herkesle akraba oluyoruz mübarek :) hele bide dısardan bakınca o görüntü herkes cama yapışmıs :) ter kokusuda dediğiniz gbi berbat .p

Camdan yazdim

Kadinin cak cak sakizi sinirlerimi bozuyor beynimi deldi bende bari yazayim hem rahatlarim hemde vakit gecer sabretmesi kolay olur dedim

Ter kokanların kartı çalışmasın kapılar açılmasın.
Cakkırtılı sakız çiğneyen kadın ya da erkek ne kadar bayağı göründüklerini fark edemiyorlar mı acaba?
Evde çiğneyin arkadaşım ayıp ya ayıp at mısınz geviş getiriyorsunuz.

Ben kactikca o yapisiyor sinek gibi yapistim cama sofer bakip bakip guluyordu en son bakti ben yer vermiyorum kizi kalkti ayakta gitti
Birde yasliya yer ver bak hic duyuyormu diyenler var evlere senlik
Her yaşlıyada yer verilmiyor canım birde yaşlıların sapık versiyonu var.Bir gün otobüsteyim belediye otobüsü ilk kez binmiştim hep dolmuşu kullanırım,bende ayakta bekliyorum ortada bir yaşlı amca otobüsün içinde volta atıyor bir aşağı bir yukarı kadınlara çimdik atıyor en sonunda adamı otobüsten attılar,bir kerede annem dolmuşa bindiği zaman başına geldi koltuklar 3 kişilikmiş annen ve bir bayan koltukta oturuyor,yanlarına bir amca oturmuş adam habire annemin yanındaki oturan bayana birşeyler söylüyormuş en son elle hareketler yapmaya başlayınca şöför dolmuştan indirmiş,arka tarafta oturanlar işin iç yüzünü bilmeden babanız yaşındaki adama yaptığınız revamı demişler.Bir kerede kardeşim ile dolmuştayız dolmuşa 3 kişi bindi 2 kadın bir de küçük çocuk 2 kadın koltuğa oturdu çocukta 6 -7 yaş civarı kadınlardan birisi diyorki kardeşime sen kalksanda torunum otursa diyor ,kardeşimde kucağına oturt teyze dedi.

Istanbul sürgün yeri.Eskiden dogu illeri sürgün yeri idi.Simdi İstanbul. İş imkanı İstanbul'da olunca tüm Türkiye buraya dolusuyoruz.Birazda diğer şehirlere yatırım yapılsa ne güzel olur.
Gecnlerde metrobuste gittim.Az kalsin kokudan bayilacaktim.Birde ellerimi herkesin tuttugu yerlere surmekten nefret ediyorum. Ancak bu kalabalik toplu tasimalarda imkansız.

65 yaş ve üstü süslü hanımlar günden dönerken genelde iş çıkış saatlerini bekliyor ne yazıkki

Valla kusura bakmasınlar, mesai çıkışı toplu taşıma kullanıyorsam ve oturuyorsam takıyorum kulaklıklarımı uyukluyorum. Ben bütün gün tabiri caizse it gibi çalışmışım, teyzecim pür makyaj gelmiş tepemde. Hiç kusura bakmasın valla, saygıysa karşılıklı olacak. Biraz düşünceli olsun da yarım saat eren veya geç çıksın bir zahmet.

İstanbul`un sirf bu derdi yuzunden 1000 km uzaga kactim kac kisiyle kavga etmisimdir hic bilmiyorum bagira bagira tlfnda konusmalar,tacizler,ter kokulari,agiz kokulari iyyyy hele hele 10 dklik yolu 1 satte gitmekkk. İstanbul zor coook zorrrr

öyle ama anlamıyorlar bedava ya onlara. bende okul dönüşü 40 dk yol çekyrm 2 aktarma yapıyorum ama teyzem günden çıkmış tüm gün oturmuş brde yer bekliyor

Bu konu eski mi yeni mi biri beni aydınlatsın. Yorumlar o kadar tanıdık ki. Günden dönen teyzeleri çok çok iyi hatırlıyorum. Geçenlerde 2 konuda çok tanıdık gelmişti bana ama onlardan emin olamamıştım. Beynimin oyunu diye düşünmüştüm. Ama bu konudan o kadar eminim ki. Biri beni aydınlatabilir mi, yoksa kafayı yediğimi düşüneceğim.

Konu çok dramatik ama yorumlara öldüm bittim yaa gülmekten koltuktan düştüm Çok yaşayın kızlaar

Sen anlatinca aklima geldi metrobusle anadolu yakasina gidiyorum sabahin köru yasli bir amca genc delikanliyi elliyor delikanli nasil kacacagini sasirdi bir muddet sonra indi bu sefer baskasini basladi minciklamaya delikanli cantasini patlatti amcaya metrobus karisti

Yok canim bazilari yemiyor bu numarayi kulaklikla birlikte sacimi cekeni biliyorum uykumun en guzel yerinde cirlama ile uyandim ama inat ettim yer vermedim ona insan gibi istese neyse guya numara yapiyormusum sabahin 6:30 da kalk otobuse bin aksam 6 da cikip 8 de evde ol bak bakalim kim numara yapiyor parasini verdim koltukta benim hih dedim

Taze taze daha bu aksam otobus canima yapisik gelirken actim

öyle ama anlamıyorlar bedava ya onlara. bende okul dönüşü 40 dk yol çekyrm 2 aktarma yapıyorum ama teyzem günden çıkmış tüm gün oturmuş brde yer bekliyor
65 yas ustune ucretsiz kimlik gosterip geciyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…