- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
İstanbulun trafigi malum hepinizce hergun uc saatim trafikte geciyor benim derdim suanda otobusteyim yanimda orta yasli bir hanim var agzinda sakiz cak cak cigniyor agzinin ortasina vurmamak icin kendimi zor tutuyorum otobus kalabalik 20 yasindaki kizini aldi ortamiza oturtmaya calisiyor yahu 2 kisilik koltuga 3 kisi oturacakmisiz sinek gibi cama yapisicam
Toplu tasimalarda neden insanlar babasinin maliymis gibi hareket ediyor binmesi dert inmesi ayri dert herkes kapi onune yigilmis les gibi ter kokmalarida cabasi
65 yas ustune ucretsiz kimlik gosterip geciyorlar
evt bedava ve babalarının arabası sanıyorlar otobüsleri
izmrde ble sorun varsa istanbulu düşünemyrm artık bncede br çözüm bulunmalıAslında sabah 06:00-09:00, akşam 17:00-19:00 arasında ücretli olması gerekiyor onlara da. Böylece yoğunluk azalır.
Ay delimisin sen :) soforu parcalarlar yetmez iettye dava acarlar hatta siyah celenk birakip protesto ederler 10 lira verip 65 yas ustu kart almiyorlar kimlik kalkti diyor sofor kadin sanami sorucam ben hesap makinasi al diyor ben rbahcelievlerden bahcesehire gidiyorum malum bahcesir luks semt ama otobus esenyurt icinden gidiyor tam bir varos elit kaynasmasina tanik oluyorum her gun aksiyonAslında sabah 06:00-09:00, akşam 17:00-19:00 arasında ücretli olması gerekiyor onlara da. Böylece yoğunluk azalır.
Ulasimda cag atlamissin1,5 kişilik metrobüs koltuğunda 4 kişiydik bugün.
Ben, bir kadın, kadının iki çocuğu.
Ay delimisin sen :) soforu parcalarlar yetmez iettye dava acarlar hatta siyah celenk birakip protesto ederler 10 lira verip 65 yas ustu kart almiyorlar kimlik kalkti diyor sofor kadin sanami sorucam ben hesap makinasi al diyor ben rbahcelievlerden bahcesehire gidiyorum malum bahcesir luks semt ama otobus esenyurt icinden gidiyor tam bir varos elit kaynasmasina tanik oluyorum her gun aksiyon
İşte o teyzeleri metrobüsün en yoğun saatinde metrobüse binmeye çalışan kalabalığın içine atıp kaçacaksın. Oradan sağ çıkarsa zaten tövbe eder o saatte binmeyeOtobüs daha makul bir ortam tabii.
Benim en sinir olduğum şeylerden biri de otobüsün veya dolmuşun 2. durağından binip yer istemeleri. Ben iki adım ötedeki ana durakta sıra beklemişim sırf oturayım diye, hop hemen "ay kalk yavrum". Mümkünse en arka dörtlü/beşlinin en dibine otururum hep, kapıdan ne kadar uzak ve ne kadar dipte, o kadar emniyette
Ulasimda cag atlamissin
Cok kalabaligiz cok ama su var ki saygisizca davraniyoruz sende bende para veriyorux babamin mali sanki otobus kactikca ustune ustune geliyorlarBir de kadın, gel kızım abla rahatsız olmasın dedi.
Ben de , a olur mu öyle şey, demedim.
Zaten öncesinde tramvayda bir kız koluma oturdu resmen.
Kısacası ayakta da oturarakta İstanbul'da ulaşım sinir bozucu.
cahil bir toplumda yaşıyoruz ne yazık ki.İstanbulun trafigi malum hepinizce hergun uc saatim trafikte geciyor benim derdim suanda otobusteyim yanimda orta yasli bir hanim var agzinda sakiz cak cak cigniyor agzinin ortasina vurmamak icin kendimi zor tutuyorum otobus kalabalik 20 yasindaki kizini aldi ortamiza oturtmaya calisiyor yahu 2 kisilik koltuga 3 kisi oturacakmisiz sinek gibi cama yapisicam
Toplu tasimalarda neden insanlar babasinin maliymis gibi hareket ediyor binmesi dert inmesi ayri dert herkes kapi onune yigilmis les gibi ter kokmalarida cabasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?