- Konu Sahibi beyazbegonvil
-
canım, onların vicdanı sen bişey yapamazsın kii, sen hep görevini yapmışsın herkese karşı. yapmayanlar düşünsün boşveriyilik yap denize at demişler
hep sana olmuyor banada oluyo.İnsanlar iyi niyetinizi ve onların üstüne düştüğünüzü görünce kıymet vermiyorlar.Ben nasıl davranacağımı bilemiyorum açıkçası iyi davransam değersiz oluytorum kötü davransam kimse kalmıyor çevremdeKizlar allah razi olsun sizden
Esimde yok nobette
Konusacak kimse yok
Aklima geldi sinirlenip agladim
Kazikmi yedim hep banami olur bilemiyorumki ya
Vefasizlik cok acitiyor insani
canım yaa çok geçmiş olsun....
ama malesef günümüz öyle bir hal aldıki VEFA sadece semt adı....oldu..
insan kendini çok kötü hissediyor ama böyle, sen böylece herkese ederi kadar davranacaksın...
bende en ince ayrıntısına kadar düşünen, merhamet duyguma yenilen biriyim....
anladımki bu huydan vazgeçemiyorum....olması gerekeni yapıp , zor günümdede ,iyi günümdede beklenti içinde kalmıyorum..
insanlara bize deyer verdiklerinden daha cok verirsek, işte böyle üzülürüzArkadaslar
Eski is yerimdeki herkesin dugunune, dogumuna, olumune gittim
Gerekirse hediyelerimle
Halada duyunca giderim yada ararim
Birkac ay once olumden donen kaza atlattim
Onca is arkadasimdan ikisi geldi ikisi aradi
Cok gucume gitti ben bu kadar onemserken onemsenmemek
Ortaklik bitince arkadaslik insanlik kalmiyormu
Yoksa benmi kotu biriyim haketmedim diyorum
Aklima geldikce uzuluyorum
Lutfen moral verirmisiniz bana
hep sana olmuyor banada oluyo.İnsanlar iyi niyetinizi ve onların üstüne düştüğünüzü görünce kıymet vermiyorlar.Ben nasıl davranacağımı bilemiyorum açıkçası iyi davransam değersiz oluytorum kötü davransam kimse kalmıyor çevremde
insanlara bize deyer verdiklerinden daha cok verirsek, işte böyle üzülürüz
iyilik yap denize at balık bilmezse HALIK bilir demiş atalarımız... bal ne kadar güzel demişler :) :) amaaan boşvercanım benim... balıklar bilmezse bilmesin herşeyi bilen halık olan rabbimiz biliyor ya senin ziyaretlerini.... hiç üzülme ... bunun karşılığını ahirette alırsın
çok geçmiş olsun..
çok sevdiğim bir söz vardır; hayatta arkadaş kaybetmek diye birşey yoktur,kimin gerçek arkadaşlarınız olduğunu fark etmek vardır..
bu da senin için bi farkındalık olsun..sen yine gönlünün güzelliğini bozma,kul bilmezse Allah bilir..
Haklisin
Ama ben deger olarak bakmadim buna
Boyle yetistirildim
Bizde doguma olume hastaya gidilir zor gunde destek olunur
Olmasi gerekende bu degilmidir ben mi yanlisim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?