Çok günahkarım

mavitekne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
4
3
1
42
Şimdi bana istediğiniz hakareti sayabilirsiniz çünkü hak ediyorum ..10 yıllık evliyken sanalda okey oynarken tanıştığım bir erkekle konuştum arkadaş oldum bir iki yıl sonrasında mevzu değişti flört etmeye başladık çok uzak şehirde yaşayan birisi 6 yıl sevgili olarak geçti beni sahiplendi eli elime değmediği halde keşke Zaman'ı geri çevirebilsem /böylelerini duyunca çok büyük konuştum kınadım başıma geldi ..kınadığın olayı yaşamadan kabre girmezmiş insan çok büyük hata yaptım ...kocamı seviyordum ama şeytan dürttü nerelere daldım 16 yasında görücü usulü ile evlenmiştim hiç bir sorunum yok mutluyum seviyorum seviliyorum ama rahat battı // velhasıl Ada'mın eli elime değmese de kocamı aldattım ..defalarca ayrılmak istedim yanlışı devam ettiremeyiZ diye beni kendısini intihar etmekle tehdit etti bir çok kezde kalkıştı bilmiyorum içimdeki sı;tığım kalp ona kıyamıyor mu neden başımdan defedemiyorum ..şimdi bu yanlış nereye kadar devam edebilir Not : oda evli bir kızı var benimde iki kızım var ve asla boşanmayı düşünmüyorum ve üstelik türbanlıyım 5 vakit namazını kılan biriyim bu lanetten kurtulmak istiyorum ..çok dua ettim af dilendim ben dersimi aldım beni kurtar diye ..bana kızın küfredin ama akıl verin

yeme bizi deymistir eli eline

Üstelik türbanlıyım kelime grubunu okuyuncaya kadar size kızmamıştım, ne oluyor türbanlı namazlı olunca daha iyi insan mı olunuyor türbansız olsanız daha mı kötüydü veya beş vakit namaz kılmayan insana kızılır da size kızılmamalı mı? Neyse.
Günah konusu çok öznel ona bir şey diyemem tövbe eder ibadette bulunursunuz. Ama kimse size hakaretler edemez siz de kendinize bunu reva görmeyin. Yanlış olarak görüyorsanız sonlandırın, internet ilişkisi üstelik. Engelleyin her yerden ve hesaplarınızı kapatın. Telefon numaranızı değiştirin. Ve en can alıcı nokta bunu eşinizle paylaşın, bu kul hakkıdır. Bunu ona borçlusunuz.

ya sekerim niye bu kadar uzuluosun belki de haberin yok kocanda 8 senedir biri ile konusudur hatta deymedik yerleri kalmamstir ?? Bide boyle dusun

yazik etmissin kos tovbe et . buraya yazmaktansa. gunah evet. Aldatmayi eli elime degmedi olarak iyilestirmeyin bakmak bile haramfir.Turbanli olmaniz farz ibadetlerinizi yapmaniz sizi iyi insan yapmaz bu bir ayrac degildir bence o kismi degisin topa tutarlar . Yanlisiniz buyuk Allah affetsin

Ayrıl ..intihar etsin mühim değil, hayatınâ kiyacak kadar gerizwkaliysa zaten ondan kimseye hayır gelmez ..Bir dahada böyle bir hataya dusME. .ayrıca neden namaz örtü meselesini karistirdijiz buna ,yani insan insandır herkesin nefsi var ,

Hep diyorum dinle, namaz niyazla iyi insan olunsaydı feto dan iyisini bulamazdık diye. Vazgeçemiyorum diye bişey yok kocamı nasıl terkederim diye bi düşünceniz yok. O zaman eşşek gibi heryerden engelleyip ayrılacaksınız. Ama bu işin kokusu bir yerden çıkacaktır, hiç birşey gizli kalmaz.

5 vakit namazimi kılıyorum falan filan demişsin bir de. Ya valla kınamak istemiyorum da.. yok intihar edicekmis de adam bilmem ne. Ya kurban olduğum Allahım akıl vermiş. Niye intihar etsin? Ne aşkı ya ne aşkı adamı gormemissin daha. Böyle konularda kendimi kaybediyorum. Turbanlisin 5 vakit namaz kiliyosun. Yazicam şimdi bişeyler de hadi neyse. Allah akıl fikir versin sizin gibilere ya. Bir de bosanmayi dusunmuyormussun. Kocanın iyiliği için boşan ya boşan. Ne yiyip iciyosunuz siz ya. Allah akıl fikir versin.

Değmedi gorusmedin ama resimlerini açık saçık halini de mi görmedi. Hiç mi poz verip atmadin yani bilmem anlatabildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…