çok güzel ev eşyaları,kıyafetler,çantalar,ayakkabılar,nevresiml er buradaaa:):)

Eeee ben ozelden yazdim once sus cicekleri benim diye

eeee ben ozelden yazdim once sus cicekleri benim diye

ahh canım benim arkadaşım özelden direk kesin aldım yazmış senden önce..ama sanada verecek çok şeyim var kırmam hiç seni annemdede o çiçeklerden olması lazım onlarıda sana yollarım canım:)

Yok topiktede 21:28 de cicekler beniiiiimmmm yazdim ama her neyse alan arkadasa hayirli olsun gule gule kullansin ...

orkide lamba bıçak seti senindir canım notumu aldım defterime:)güle güle mutlu huzurlu kullan sanada huzur getirsin eşyalar:)

arkadaşım 2 numara 8 numara ve 22 numaralı lambayı aldım demiştim ama 22 numaralı lambaya baktımda ben onu masa üstü bişey sandm. büyükce birşey sanırım.. 22 nolu lambayı iptal edelim 2 ve 8 numara benim ve takipteyim. inan merakla bekliyorum biraz hızlı yükle yahu :):)

ben masa üstünde kullanıyorum hem yere hem masa üstüne uyumlu 79 tlye almıştım eve gidince boyunu sana tam yazarım arkadaşım öyle karar verirsin istersen

29

ıspartadan geldi orjinal gül suyu ,toniği,parfümü,vazelini,mumu:) 25 tl
gece suyunu yüzünüze pamukla sürüp yatın 1 haftaya sivilcelere akneler bakın nasıl azalmışlar çok faydalı.

Tlf dan baktığım için bu eklenmiş resimlerin bir kısmını görüp bir göremiyorum neden acaba ya bu arkadaşın sadece ilk 2 resmini görebiliyorum çatlıyorum yaaa göremediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…