çok güzel ev eşyaları,kıyafetler,çantalar,ayakkabılar,nevresiml er buradaaa:):)

52
53
54

52 vucut losynu 5 tl
53 parfüm avon 5 tl
54 genital bölge onaylanmış zararsız koku giderici 10 tl
55 vucut spreyi 5 tl
56 oriflame kremler 5 er tl

Eklentiler

• $DSC09988.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSC09990.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 28
52 nolu vücut losyonu duştan sonramı sürülüyor arkadaşım? yoksa duş sırasında mı? eğer duştan sonraysa 52 numarayı da ekle bana.

52 nolu vücut losyonu duştan sonramı sürülüyor arkadaşım? Yoksa duş sırasında mı? Eğer duştan sonraysa 52 numarayı da ekle bana.

canım ekledim sana duş sonrası rahatlacı çilek kokulu krem o spreyide çilek kokulu mis gibi istersen onuda ekleriz bak bi canım

tamam arkadaşım ayır bişeyler daha kargo dolu gelsin sanada canım:)çok ürün var

canım şu gramofon hakkında bi bilgi versen çalışıyor mu ne durumda en son kaça olur filan biz çok aradık gramofon ya çatladım burda heyecandan

55 numara vücut spreyi de kuru vücuda sıkılıyorsa onu da ekle canım. pazarlık yapcaz hee:):):) ekle sen bekliyorum hala

anahtarlık duvara asmalı süslü alan güle güle kullansın anahtarlık yeri yetmesin bol bol ev alsın inşallah:)
15 tl

55 numara vücut spreyi de kuru vücuda sıkılıyorsa onu da ekle canım. Pazarlık yapcaz hee:):):) ekle sen bekliyorum hala

tamam canım spreyde kuru vucuda sıkılıyor onuda ekledim sayfaların hepsine iyi bak arkadaşım aralarda kaçanlar olmasın ben ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…