çok hastalanan arkadaş

Black99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
357
141
18
31
Merhaba hepinize.benim sinifta bi sıra arkadaşım var çok yakın arkadaşız çok seviyorum onu ondan çok memnunum.ama bu sorunumuz var bu kız sürekli hazırlanıyor bağışıklık sistemi çok zayıf okullar açıldığından beri 3 kere grip oldu.Ben de ondan hastalık kapiyorum sürekli suana kadar 2.kere grip oldum.yani hiç olmadığım kadar hasta oldum 1 buçuk ayda.sınıf ortamı bide sıra arkadaşım hastalık bulaşıyor.peki okulda hastalıklardan korunmak için neler yapabilirim?nelere dikkat etmeliyim.bu durum derslerini etkilesin istemiyorum çünkü.

Allaha şükür ben pek fazla hasta olmam nedenınıde limona bağlıyorum.
Ne zaman çay ıçsem içine muhakkak lımon koyarım ve her aksam zencefil elma karanfil ve ballı karışım yapıp içerim.
Geçen sene hasta olmadan atlattım bu sene ınşallah olmam. ;Sanada önerırım muhakkak yap bu dedıklerımı ve istersen grip aşısı ol birde.

grip aşısı olsanız arkadaşınızla birlikte :) geçmiş olsun.

grip aşısı olsanız arkadaşınızla birlikte :) geçmiş olsun.

Teşekkürler
Limonu deneyeceğim saolunn

boool c vitamini almalısınız. gripten etkilenmemek için. yoğurt kefir özellikle tüket. belini ayağını sıcak tut :)

bizim evde de eşim bana grip bulaştırıyordu. bende doktora sordum ne yapayım diye, doktor maskeyle dolaş madem dedi . ben çaresini bulamadım. inş. sen bulursun

Bir arkadas ogrencilik zamanlarim da ben neden hasta olmuyorum biliyormusunuz demisti limon kabugu yiyiyormus gercektende biz surekli grip olurken o hic olmuyordu ve surekli limon kabugu yiyiyordu doktoru onermis arkadasin kalbin de pil vardi o yuzden hasta olmamasi onemliydi.

Yani ayni sirada oturmazsan arkadasligin etkilenmez diye dusunuyorum,bunu arkadasina kirmadan ilet,gerekirse bi hastalik uydur ve asla grip nezle olmamam gerekiyormus de,hastalik zamanlarinda ayri dur

Maske takın , sık sık el yıkayın, yanyana oturuyorsanız temasla da hastalık geçer, bulunduğunuz sınıfı teneffüslerde havalandırın, mümkünse yer değiştirin.

Benim de bağışıklık sistemin çok düşüktür.
Çok çabuk hasta olurum ve kolay atlatamam.
Bir ilaç aldık içtin ya akşama bir şeyin kalmıyor. Adını vermeyeyim yasak ama propolis içeriyormus.
Sonra ben ne yaptığımı yazayım.
Çörekotu. Bir arkadaş önermişti bana kahvaltıda peynire çörekotu atıp.öyle yiyorum. Hem metobolizmam hizlansin diye hemde Dinçlesmek için elma karanfil tarçın limonun çayını yapıp iciyorum.
Pekmez yiyorum kansız olduğum için. Daha iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…