- 19 Eylül 2019
- 37
- 22
- 3
- 28
- Konu Sahibi handisumite
-
ilk defa boyle oldum. Normalde hic o gozle bakmam dahi insanlara.Geçer geçer. Adını sen koymuşsun zaten aşk değil heyecan. Tanıdıkça, alıştıkça normale dönersin.
Çok hoşlanmışsın, frekansınız tutmuş demek ki. Ne güzel işte, tadını çıkart.ilk defa boyle oldum. Normalde hic o gozle bakmam dahi insanlara.
inanin bi ara dusundum dedim ki gorusmesem mi acaba yani, yaninda donmus bilgisayar ekrani gibi kalacaksam.Çok hoşlanmışsın, frekansınız tutmuş demek ki. Ne güzel işte, tadını çıkart.
cok cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz icinNe güzel duygularetkilenmişsiniz fazlasıyla. İnşallah güzel duygular artarak devam eder.
yaa beni sevindirdinizAyy ne tatlı duygularo ilk heyecanlar utangaçlıklar midede kelebekler uçuşması
Tadını çıkarın. O zamanlara dönebilsem keşkee
inanin bi ara dusundum dedim ki gorusmesem mi acaba yani, yaninda donmus bilgisayar ekrani gibi kalacaksam.
Yok gorustuk.. Cok heyecanlandigim icin dedim acaba bundan sonra gorusmesek miGörüşmediniz mi daha?
Yok gorustuk.. Cok heyecanlandigim icin dedim acaba bundan sonra gorusmesek mi
niye hoslandigim hanim mi deseydimDaha 22 yaşındasin "hoşlandığım bey" diye bahsetmek neden
Cevaba sesli güldüm istemsiz :)niye hoslandigim hanim mi deseydim
Hanimefendi niye oyle bi yorum yapti anlamadimCevaba sesli güldüm istemsiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?