Çok Heyecanlıyım Bende Hamileyim:)

eliftuncay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
5
0
36
Kocaeli
Hanımlar aranıza yeni katıldım, inş. faydalı bilgiler öğrenir hemde bilgilerimi aktarırım.

Bir bebek bekliyorum daha 7 haftalık doktora gitmedim haftaya gidicem. İnş. sağlıklı ve mutlu bir bebek olur...

Sizin içinde aynı dileklerimi temenni ediyorum...

tebrikler,Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım,maşallaha.s.

allh saglıklan kucagına almayı nasp etsın duanı eksık etme darısı bıze olsun ınş

Hayırlı olsun,inşaallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Rabbim isteyen herkese versin :Saruboceq:

teşekkür ederim hayırlı dualarınız için. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağlıklı mutlu bir bebek... ılk bebeğim benim o yüzden heyecanlıyım yumuş yumuş sabırsızlanıyorum zaten bu 3 ay çok zor geçermiş. Nasıl beklicem bilmiyorum:))

arkadaşlar aranıza yeni katıldım beni aydınlatırsanız çok sevinirim bugün test yaptırdım 1 günlük bi gecikmmem vardı sonuç 50.3 çıktı şimdi ben elimdeki kağıda göre 1 haftalık hamileyim ama hesaplayıcılar 4 haftalık dio sizce hangisi doğru son adetimi 10 nisan da oldum 13 nisan tomografi çektiirdim bi sakıncası olur mu lütfen mesajlarınızı bekliyorum

Hesaplayıcılar en son adetin ilk gününden sonrasını hesaplıyor. 10 nisandan sonrasını hesaplıyor yani o yüzden 4 haftalık diyor sen bir gün geciktin ve hamile mi çıktın nerde test yaptırdın doğru olduğuna emin misin yani en az 8-9 gün gecikme ile yada 4-5 gün gecikme ile test yaptırılması gerektiğini biliyorum da. Doğru bir yerde yaptırdıysan gerçi doğrudur. Eğer doğru ise tomografi çektirdiğin zaman adet zamanına geliyor o yüzden hiçbirşey olmaz diye düşünüyorum. Ama sen içini rahatlatmak için buraya değilde uzman bir doktora sor istersen.

canım 1 haftalık hamişlik olmaz
en az 4 haftalıktır..çok yeni ..ne güzel..ALLAH tamamına erdirsin..tomografininde bir sakıncası olmaz büyük ihtimal ..son adetinin başlangıcını baz almalısın..eğer son adetinin başlangıcı 10 nisan ise 13 nisanda henüz adetlisindir..yanlış anlamadıysam..

tebrikler canım ben de dün öğrendim hamile olduğumu,haftaya gidicem ben de doktora..allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

canım ben bugün sordum doktoruma..hiçbirşey olmaz dedi..zaten o dönemde yumurtlama olmamış senin...olsa bile sorun olmuyormuş..için rahat olsun..benimde öyle bir durumum vardı..

canim tebrikler ,benimde son adetim 11 nisan di . benide hamileyim ,cok farkli bir duygu .ayni zamanda dogum yapacagiz insallah ,allah saglikla hayirlisiyla kucagimiza verir inasallah

Bütün hamişleri kutlarım Allah kucağınıza sağlıkla almamızı nasip eylesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…