Çok heyecanlıyım bir şey çıkar mı acaba ?

Tanığın gelmesi bekleniyor şu an. Adam beni görünce jet hızıyla uzaklaştı. Mübaşire sordum sanık geldi mi diye geldi sizi görünce kaçtı herhalde dedi 😃

Ben daha önceden apartmanda cinsel tacize uğramıştım. Kapıcının dediğine göre adam arkamdan gelerek beni takip etmiş ama apartmanda ve çevresinde kamera yoktu takip ettiği ispatlanamadi sadece uzaktan kamera görüntüsü var. Adam ifadesinde apartmana girdiğini kameradakinin kendisi olduğunu falan kabul ediyor ama beni takip ve taciz ettiğini kabul etmiyor. Kapıcıyı zar zor ikna ettim adamı gördüğüne dair şahitlik edecek. Ama muhtemelen aynı adam miydi emin değilim falan zırvalar. Ama zaten gecenin o saatinde orada ikimizden baskasi yoktu kamera kayıtlarında da aynı sekilde. Ama sonuçta bu olaylar olurken apartmanda yalnızdık adamla. Onun ifadesine karşılık benim ifadem olacak. Bir şey çıkar mı savcı takipsizlik verir mi ?
Güncelleme
Savcı ertelemesiz indirimsiz 3 yıl hapis verdi ama tutuklanmadı. Mübaşirle konuştuk 3 yılın hepsini yatmaz dedi :KK43: Adamın aynı suçtan başka dosyaları da varmış biri şikayetinden vazgeçmiş öbür kız mahkemeye gelmemiş. Onlar gelse şu an cezaevinde ve tutukluydu. Savcı da dedi zaten geçenki şikayetinden vazgeçti yırttın bir daha bununla karşıma gelirsen gözünün yaşına bakmam tutuklarım seni dedi. Banada bir daha yakınınızda görürseniz şikayetçi olun tutuklayalım dedi
Aynı, suçlardan da davalık, olmuş ama haşa bir daha gelirsen mi diyorlar pes. Allaha emanet yaşıyoruz sanırım. Sonra da insanlar kendi adaletini aramaya kalkınca işi adaletin terazisine bırakın diyorlar. Çok geçmiş olsun size

Adamin girme sebebiyle benim ifadem uyuşuyor. Sadece yaşananları farklı anlatıyor. Ayrıntı vermek istemiyorum sözde apartmanda bozuk olan bir şeyi tamir edecekti. Sözde ben telefonla konuşurken bunu duymuş yalancı pislik.

Eski apartmanımda yaşandı bu olay. Hakime ifademi net bir şekilde verdim bana dokunduğunu yalan söylediğini falan tek tek ayrıntıya girerek anlattım kazağımın içinden iç çamaşırıma dokunduğunu kalçama dokundugunu vs..
Şimdi ben o adama da, hakime de, savcıya da okkalı bir küfür etmek isitiyorum

Yani umarım "gecenin o saatinde orada ne işin vardı?" cümlesini duymazsınız. Adam da girdiğini kabul ediyor binaya, kapıcıya çok güvenmeyin bence. İkna edilerek geliyor oraya kendi isteğiyle değil o yüzden çok ortada bir ifade verebilir.
Avukat tuttunuz mu?
Ya dimi bir de böyle sorunlarımız var. O saatte orda olmasaydın gibi bir saçmalıkla başbaşa kalabiliyoruz malesef

Aynı, suçlardan da davalık, olmuş ama haşa bir daha gelirsen mi diyorlar pes. Allaha emanet yaşıyoruz sanırım. Sonra da insanlar kendi adaletini aramaya kalkınca işi adaletin terazisine bırakın diyorlar. Çok geçmiş olsun size
Hakimin yapabileceği bir şey yok. O verebileceği en üstten verdi cezayı. İnfaz karar veriyormuş ne kadar yatacağına.

Ne yapması lazım acaba daha tutuklanması ıcın?
Adam sapık ıste takıp ediyor kadınları.
Bı daha yapma nedir ya
İnfazın işi gerisi savcının değil.
En azından bir daha yapmaya cesaret edemez. Şikayetinizi geri çekmeyin lütfen.
Yok manevi tazminat davası açacağım bir de
taşınma durumunuz var mı? hatta taşındığınız adresi kimseyle paylaşmayın..üzüldüm sizin adınıza
Tasinmayacagim eski apartmanımdaydi zaten olay.

Siz yine de eve girer cıkarken falan dikkat edin bu sapık size bilenir takip falan eder beni niye sikayet ettin diye Allah etmeue bela olur. Yalnız olmamaya dikkat edin

İnfazın işi gerisi savcının değil.

Yok manevi tazminat davası açacağım bir de

Tasinmayacagim eski apartmanımdaydi zaten olay.

yorumlarınızdan ve paylaşımlarınızdan anladığım kadarıyla siz gerçekten aydın bir kadınsınız
Türk / şark toplumu sevmez öyle ayaklarının üzerinde durabilen, eli kalem tutan, bağımsız yalnız yaşayan, kafası tıkır tıkır çalışan üretken kadınları
hayatta herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim

Back
X