- 20 Aralık 2020
- 113
- 98
- 48
- Konu Sahibi kullaniciadimne
-
Hayırlı olsun gün içinde test yapma kan verson regl tarihim 7-11 Ocak bu ay ovülasyon da denemedim geçen ay erken gebelik testindeki silik çizgi hüsranla sonuçlandığı için. tahmini yumurtlama döneminde sadece 2 gün değerlendirdik, bat 4 Şubat. al bi normal kaset test yaptım az önce sıvı tüketmiş olmama rağmen 1 dakika içinde ikinci çizgi çıktı anında fotoğrafını çektim. yanılma payı var mı bu testin? bugün tekrarlayacağım inanasım gelmiyor hala
Teşekkür ederim haftasonu sokağa çıkma yasağı var özeller yapar mı gevelik için kan testi bilginiz var mıHayırlı olsun gün içinde test yapma kan ver
Yapıyorlar gebeyim düşük tehlikem var dersiniz çeviren olursa yolda .hastaneye benimle eşlik edebilirsiniz de gerekirse. Bişey olmazTeşekkür ederim haftasonu sokağa çıkma yasağı var özeller yapar mı gevelik için kan testi bilginiz var mı
çok teşekkür ederimYapıyorlar gebeyim düşük tehlikem var dersiniz çeviren olursa yolda .hastaneye benimle eşlik edebilirsiniz de gerekirse. Bişey olmaz
Gideceğiniz özel hastaneyi telefonla arayıp teste geleceğinizi söyleyin. Size test randevusu mesajı atarlar. Polis durdurursa mesajı gösterip geçebilirsiniz:)Teşekkür ederim haftasonu sokağa çıkma yasağı var özeller yapar mı gevelik için kan testi bilginiz var mı
Hayırlı olsun gün içinde test yapma kan ver
Tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallahbugün yaptırdım test bat 4Şubat. Betahcg 151,4 çıktı, inşallah artışını da görürüm 2 gün sonra tekrar kan vereceğim.
Amin canım inşallahTebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Merhaba öncelikli tebrikler sizin adınıza çok mutlu oldum sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder Rabbim inşallah.son regl tarihim 7-11 Ocak bu ay ovülasyon da denemedim geçen ay erken gebelik testindeki silik çizgi hüsranla sonuçlandığı için. tahmini yumurtlama döneminde sadece 2 gün değerlendirdik, bat 4 Şubat. al bi normal kaset test yaptım az önce sıvı tüketmiş olmama rağmen 1 dakika içinde ikinci çizgi çıktı anında fotoğrafını çektim. yanılma payı var mı bu testin? bugün tekrarlayacağım inanasım gelmiyor hala
göğüs ucu hassasiyeti ve yoğun kıvamlı pütürtülerin de olduğu beyaz akıntı oldu daha önce hiç olmazdı iki belirti de, regl döneminde de göğüs hassasiyeti yaşamazdım. Öncesinde de kasık batmaları yaşamıştım regle de çok vardı vücudumun döllenmeye hazırlığı olarak düşünmüştüm bata çok kaldığı için regl öncesi sancı değildi çünkü. İnşallah en yakın zamanda bebişinizin haberini alırsınızMerhaba öncelikli tebrikler sizin adınıza çok mutlu oldum sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder Rabbim inşallah.
Bende 11subatta aşılama yaptım merakla beklemekteyim gebelik erken belirtileriniz nelerdi insan tutunacak bir dal arıyor sanırsam
Benimde şuan yoğun bir alıntım var ama tabiki kendimi heveslenditmek istemiyorum sonuçta daha 5gun oldu bilemiyorum hayırlısı olsun hepimiz için sizin içinde sağlıklı sıhhatli alırsınız inşallah kucağınıza bebisinizigöğüs ucu hassasiyeti ve yoğun kıvamlı pütürtülerin de olduğu beyaz akıntı oldu daha önce hiç olmazdı iki belirti de, regl döneminde de göğüs hassasiyeti yaşamazdım. Öncesinde de kasık batmaları yaşamıştım regle de çok vardı vücudumun döllenmeye hazırlığı olarak düşünmüştüm bata çok kaldığı için regl öncesi sancı değildi çünkü. İnşallah en yakın zamanda bebişinizin haberini alırsınız
Amin inşallah teşekkürlerBenimde şuan yoğun bir alıntım var ama tabiki kendimi heveslenditmek istemiyorum sonuçta daha 5gun oldu bilemiyorum hayırlısı olsun hepimiz için sizin içinde sağlıklı sıhhatli alırsınız inşallah kucağınıza bebisinizi
Bugün böyle bir test yaptık ilk çizgi sılıktı diger çizgi belirgin 2-3 saat sonra böyle olmuş ben hiç birşey anlamadım o yüzden hamilemiyimson regl tarihim 7-11 Ocak bu ay ovülasyon da denemedim geçen ay erken gebelik testindeki silik çizgi hüsranla sonuçlandığı için. tahmini yumurtlama döneminde sadece 2 gün değerlendirdik, bat 4 Şubat. al bi normal kaset test yaptım az önce sıvı tüketmiş olmama rağmen 1 dakika içinde ikinci çizgi çıktı anında fotoğrafını çektim. yanılma payı var mı bu testin? bugün tekrarlayacağım inanasım gelmiyor hala
10 dkdan sonraki testleri dikkate almamak gerekiyor test bozuk gibi geldi yeni bir test ile tekrar deneyinBugün böyle bir test yaptık ilk çizgi sılıktı diger çizgi belirgin 2-3 saat sonra böyle olmuş ben hiç birşey anlamadım o yüzden hamilemiyim
Merhaba burada bahsettiğiniz şekilde bende de beyaz akıntı var yoğun şekilde ama asla koku veya kaşıntı yok o yüzden acaba hamilelik belirtisi mi diye düşünüyorum. Bir de yine sizin yazdığınız gibi kasıkta batma yaşadım iğne batmadı gibi miydi sizin de acabagöğüs ucu hassasiyeti ve yoğun kıvamlı pütürtülerin de olduğu beyaz akıntı oldu daha önce hiç olmazdı iki belirti de, regl döneminde de göğüs hassasiyeti yaşamazdım. Öncesinde de kasık batmaları yaşamıştım regle de çok vardı vücudumun döllenmeye hazırlığı olarak düşünmüştüm bata çok kaldığı için regl öncesi sancı değildi çünkü. İnşallah en yakın zamanda bebişinizin haberini alırsınız
Ben testi yaptım idrarı damlattigimda direk ikinci cigzi silik çıktı sonra biz gittik 2-3 damla daha damlattik 2-3 saat sonra baktık ki böyle dağıldı ve belirginleşti10 dkdan sonraki testleri dikkate almamak gerekiyor test bozuk gibi geldi yeni bir test ile tekrar deneyin
evet anlık iğne batması gibiydiMerhaba burada bahsettiğiniz şekilde bende de beyaz akıntı var yoğun şekilde ama asla koku veya kaşıntı yok o yüzden acaba hamilelik belirtisi mi diye düşünüyorum. Bir de yine sizin yazdığınız gibi kasıkta batma yaşadım iğne batmadı gibi miydi sizin de acaba
Yanıtladığınız için çok teşekkür ederim bir de bu batma sürekli mi oldu yoksa arada bir olup geçti mi? Benim ara ara oldu 1 gündür hiç yok mesela. Son bir gündür evdeyim hep yatıyorum belki ondan olmuyordur diye düşündümevet anlık iğne batması gibiydi
bat öncesinde ara ara oluyordu yatınca düzeldiği oluyordu. şuanda her gün yaşıyorum dinlenince geçiyor sadece ayakta uzun süre kalınca hemen başlıyor sancı şekline dönüştüYanıtladığınız için çok teşekkür ederim bir de bu batma sürekli mi oldu yoksa arada bir olup geçti mi? Benim ara ara oldu 1 gündür hiç yok mesela. Son bir gündür evdeyim hep yatıyorum belki ondan olmuyordur diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?