çok heyecanlıyım kızlar hamile miyim?

Hayırlı olsun gün içinde test yapma kan ver

Teşekkür ederim haftasonu sokağa çıkma yasağı var özeller yapar mı gevelik için kan testi bilginiz var mı
Yapıyorlar gebeyim düşük tehlikem var dersiniz çeviren olursa yolda .hastaneye benimle eşlik edebilirsiniz de gerekirse. Bişey olmaz

Teşekkür ederim haftasonu sokağa çıkma yasağı var özeller yapar mı gevelik için kan testi bilginiz var mı
Gideceğiniz özel hastaneyi telefonla arayıp teste geleceğinizi söyleyin. Size test randevusu mesajı atarlar. Polis durdurursa mesajı gösterip geçebilirsiniz:)

Merhaba öncelikli tebrikler sizin adınıza çok mutlu oldum sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder Rabbim inşallah.
Bende 11subatta aşılama yaptım merakla beklemekteyim gebelik erken belirtileriniz nelerdi insan tutunacak bir dal arıyor sanırsam

göğüs ucu hassasiyeti ve yoğun kıvamlı pütürtülerin de olduğu beyaz akıntı oldu daha önce hiç olmazdı iki belirti de, regl döneminde de göğüs hassasiyeti yaşamazdım. Öncesinde de kasık batmaları yaşamıştım regle de çok vardı vücudumun döllenmeye hazırlığı olarak düşünmüştüm bata çok kaldığı için regl öncesi sancı değildi çünkü. İnşallah en yakın zamanda bebişinizin haberini alırsınız

Benimde şuan yoğun bir alıntım var ama tabiki kendimi heveslenditmek istemiyorum sonuçta daha 5gun oldu bilemiyorum hayırlısı olsun hepimiz için sizin içinde sağlıklı sıhhatli alırsınız inşallah kucağınıza bebisinizi

Bugün böyle bir test yaptık ilk çizgi sılıktı diger çizgi belirgin 2-3 saat sonra böyle olmuş ben hiç birşey anlamadım o yüzden hamilemiyim

Eklentiler

• IMG-20210219-WA0008.webp
    12 KB · Görüntüleme: 543
Merhaba burada bahsettiğiniz şekilde bende de beyaz akıntı var yoğun şekilde ama asla koku veya kaşıntı yok o yüzden acaba hamilelik belirtisi mi diye düşünüyorum. Bir de yine sizin yazdığınız gibi kasıkta batma yaşadım iğne batmadı gibi miydi sizin de acaba

evet anlık iğne batması gibiydi

bat öncesinde ara ara oluyordu yatınca düzeldiği oluyordu. şuanda her gün yaşıyorum dinlenince geçiyor sadece ayakta uzun süre kalınca hemen başlıyor sancı şekline dönüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…