çok heyecanlıyım kızlar hamile miyim?

bat öncesinde ara ara oluyordu yatınca düzeldiği oluyordu. şuanda her gün yaşıyorum dinlenince geçiyor sadece ayakta uzun süre kalınca hemen başlıyor sancı şekline dönüştü
Çok teşekkürler, ben öğretmenim hafta içi sürekli ayakta iş yapıyorum bu sebeple hafta içi batmalarım çok fazlaydı şu an adet ağrısı gibi sızı var hafta içi yeniden gözlemleyeyim ayakta olunca batma olacak mı diye

bata kaç gün var sizin ben 6 gün kala öğrendim doktor erken döllenme olmuş dedi belki sizin de öyledir inşallah hamilesinizdir

bata kaç gün var sizin ben 6 gün kala öğrendim doktor erken döllenme olmuş dedi belki sizin de öyledir inşallah hamilesinizdir
Merhaba şu an 5 gün var bat’a. 11 Şubat günü şiddetli yumurtlama belirtileri yaşadım ve o günü değerlendirdik bir de 13 Şubat’ı. Ama olduysa bile tam olarak ne zaman tutmuştur yine de kestiremiyorum erken yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

dayanabiliyorsanız bat gününü bekleyin o zaman inşallah tutmuştur

Merhaba sizin durum nedir acaba

Merhaba malesef tutmadı aşılamam yeniden doktor kontrolündeyiz klomene başladım bugün
Sizin durumunuz nedir hangi surectesiniz
Olsun Rabbim büyük daha güzel bir vakitte olacak demek ki Rabbim yardımcımız olsun. Bende 1 düşük yaşadım genetik test yaptıracağım onun sonucuna göre bende düşünüyorum

Olsun Rabbim büyük daha güzel bir vakitte olacak demek ki Rabbim yardımcımız olsun. Bende 1 düşük yaşadım genetik test yaptıracağım onun sonucuna göre bende düşünüyorum
Oteki dünyada şefaatçi olsun sizlere inşallah.amin cümlemizin hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah Rabbim yardımcınız olsun

Sonuç ne oldu sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…