Çok heyecanlıyım 🤩

DilekBurcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
1.286
807
73
Yarını benimle bekleyenler buraya belirtilerinizi yazın hem yardımcı olurum hemde benimle birlikte sonuç bekleyenler heyecanlı mısınız yarın birlikte paylaşalım 🤗🤗🤗

Merhaba canım heyacandan uyuyamıyorum bile bir senedir ilk defa çift çigiyi bugün gördüm silik bir şekilde yarın doktora gideceğim inşallah kanda çıkar elim ayağım hala titriyor inşallah vardır rabbim kimseye aratmasın herkes hayırlı haberler alsın 🙏🏻
Rabbim hayırlı müjde nasip etsin 🤗🤗 buraya yazmayı unutma 😊😊

1. dönemin nasıl geçti canım. inşallah bir an önce kucağına alırsın :)

5.haftadan 12.haftaya kadar bitmek bilmeyen bacak agrilarini saymassam güzel geçti diyebilirim.
Benim çok sukur sadece 1 hafta bulantim oldu. Ama bacak agrisi beni baya bir zorladi.

Yarını benimle bekleyenler buraya belirtilerinizi yazın hem yardımcı olurum hemde benimle birlikte sonuç bekleyenler heyecanlı mısınız yarın birlikte paylaşalım 🤗🤗🤗
kızlar merhaba benimde adetim 2 gün gecikti beyaz akıntım oluyor ,idrar testinde negatif çıktı sizce kan testi yaptırsammı

Back
X