çok heyecanlıyım

Dryan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
124
0
96
Manisa
arkadaşlar cmtsi keseyi görmeye gidicem ama heyecandan uyuyamıyorum benim hesaplamalarıma göre 5 hafta oldu.korkuyorum bi problem çıkmasından önceden pozitif sonucu beklemekten şimdide keseyi düşünüyorum dış gebelik yazılarını falan okudum biraz stres yaptım...

hiç stres yapma canım bebeğinide sıkma allahın izniyle keseyide göreceksin sonrada kalp atışlarını...

amin canım inşaalaah tüp bebeğe başladığımdan beri kadınlar kulubu ile yatıp kalkıyorum teşekkürler

amin canım inşaalaah tüp bebeğe başladığımdan beri kadınlar kulubu ile yatıp kalkıyorum teşekkürler

teşekkür etmene gerek yok canım burda herkesin derdi aynı olduğu için birbirimizi anlıyoruz. ben burda konuştuklarımı kimseyle dışarda paylaşamıyorum çünkü benim durumumda değiller anlamazlar

bende aynıyım ne işyerimde nede yakınlarıma anlatmadım hamile oldugumu bile söyleyemedim sadece burdaki arkadaşlar ve ailem biliyor

Canim insallah Yüce ALLAH keseyi , kalp atimini ve diger tüm gelisimlerini hayirlisiyla görmeni nasip etsin ...

Saglikli 9 ay diliyorum ..

Vesveselere takilma canim ve hamileliginin tadini cikarr ..

Korkularinla bebegini de tedirgin etme .. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…