ÇOK HOŞLANIYORUM

Selamadm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
88
27
38
28
İyi akşamlar herkese direk konuya giricem
Çocuğun adı ali olsun
Arkafaşımın adı ayşe
Ayşe bana sürekli bu aliden bahsediyo işte yeni iş kuracak vs diye.
Bi gün Ayşe ile Ali buluşmak için sözleşiyor Ayşe benide cagırıyo.
Buluştuk kahve sohbet vs derken ali bana sende bizimle calışsa vs dedi bende işim olmadığı için kabul ettim.
Ali bi yer acıcak magaza vs bakıyo.
Numaralar vs alınıyor. Magaza için yer bakmaya gidince benide cagırdı vs magazaya şunuda alalım bunuda alalım tarzıda konuşuyoruz şuan ama ben bu cocuk dan aşırı hoşlandım.
Nasıl bi yakınlaşma kurabilirim?
Bana ilgisi varmı yokmu nasıl anlayabılırım.
Duygularımı belli etmelimiyim??

Ayşe‘nin de duygusal yakınlığı yoksa neden olmasın?
Bir şey yapmayın ama madem bundan sonra aynı ortamda olacaksınız, sadece ilginizi belli edin, gerisini ona bırakın.

Ayşe‘nin de duygusal yakınlığı yoksa neden olmasın?
Bir şey yapmayın ama madem bundan sonra aynı ortamda olacaksınız, sadece ilginizi belli edin, gerisini ona bırakın.
Arkadaşımın öyle bi ilgisi yok asla :)nasıl belli edebilirim?

Kur yapın ama çok abartmadan neşeli olun ama bir o kadar da ortaya karakter koyun ve en önemlisi onu tanımaya çalış nelerei seviyor hangi tip kızlardan hoşlanıyor öğren

Arkadaşımın öyle bi ilgisi yok asla :)nasıl belli edebilirim?
Sıcak davranabilirsin. gördüğünde gülümseyebilirsin. Konuşacak konular açabilirsin.
Başta Ayşe’yi de alarak bi yerlere davet edebilirsin, ilerleyen samimiyete göre ileride tek de davet edilir.
Zaten sinyalleri aldığında onun da ilgisi varsa, o gereğini yapar:)

Kur yapın ama çok abartmadan neşeli olun ama bir o kadar da ortaya karakter koyun ve en önemlisi onu tanımaya çalış nelerei seviyor hangi tip kızlardan hoşlanıyor öğren
Kur nasıl yapılır işte onu deseniz ne yapim mesela? 😂
Diğer önerileriniz için tşk ederim 😍

Sıcak davranabilirsin. gördüğünde gülümseyebilirsin. Konuşacak konular açabilirsin.
Başta Ayşe’yi de alarak bi yerlere davet edebilirsin, ilerleyen samimiyete göre ileride tek de davet edilir.
Zaten sinyalleri aldığında onun da ilgisi varsa, o gereğini yapar:)
Bunlar çok mantıklı tşkler😍.

Kur nasıl yapılır işte onu deseniz ne yapim mesela? 😂
Diğer önerileriniz için tşk ederim 😍
Hafiften cilveli ol ama ucunu kaçırma çocuğun karakterini bilsem öyle yönlendirdim seni bu arada çok bakımlı ol kendine güven özgüven şart

İyi akşamlar herkese direk konuya giricem
Çocuğun adı ali olsun
Arkafaşımın adı ayşe
Ayşe bana sürekli bu aliden bahsediyo işte yeni iş kuracak vs diye.
Bi gün Ayşe ile Ali buluşmak için sözleşiyor Ayşe benide cagırıyo.
Buluştuk kahve sohbet vs derken ali bana sende bizimle calışsa vs dedi bende işim olmadığı için kabul ettim.
Ali bi yer acıcak magaza vs bakıyo.
Numaralar vs alınıyor. Magaza için yer bakmaya gidince benide cagırdı vs magazaya şunuda alalım bunuda alalım tarzıda konuşuyoruz şuan ama ben bu cocuk dan aşırı hoşlandım.
Nasıl bi yakınlaşma kurabilirim?
Bana ilgisi varmı yokmu nasıl anlayabılırım.
Duygularımı belli etmelimiyim??
ayse sureklı neden alıden bahsedıyor ayse hoslanıyor bellı kı alıden

Back
X