ÇOK HOŞLANIYORUM

İş yeri acacak vs diye bahsediyordu :) Ayşe‘nin sevgilisi var
tamamdır

bence bıraz akısına bırakın kendısı bızzat belırlı adım atsın arkadaslıgı flortlesme olarak algılamadıgınızdan emın mısınız anlattıklarınız hep arkadasca seyler cunku

tamamdır

bence bıraz akısına bırakın kendısı bızzat belırlı adım atsın arkadaslıgı flortlesme olarak algılamadıgınızdan emın mısınız anlattıklarınız hep arkadasca seyler cunku
Aramızda zaten bişey yokki ben sadece kendi duygumu açtım size. 🙂

işinize odaklanın çok çok hafif hoşlandığınızı belli edin. ama koşmayın sakın. Ayşe varken beğeninizi belli etmeyi çok da abartmayın. onun da ilgisi varsa zaman içinde iletişiminiz oluşur zaten. ama tavsiyem işle aşkı karıştırmamanız. o_O

İşine adapte olsana şimdilik! Karşı tarafa bi şey belli edip, Red alırsan nasıl işine devam edeceksin. Aklını başına topla ve hormonlarına STOP ✋ de.

İşle aşkı karıştırmayın hele bir iş olsun sonra nazinizi da cilvenizi de yaparsiniz

İyi akşamlar herkese direk konuya giricem
Çocuğun adı ali olsun
Arkafaşımın adı ayşe
Ayşe bana sürekli bu aliden bahsediyo işte yeni iş kuracak vs diye.
Bi gün Ayşe ile Ali buluşmak için sözleşiyor Ayşe benide cagırıyo.
Buluştuk kahve sohbet vs derken ali bana sende bizimle calışsa vs dedi bende işim olmadığı için kabul ettim.
Ali bi yer acıcak magaza vs bakıyo.
Numaralar vs alınıyor. Magaza için yer bakmaya gidince benide cagırdı vs magazaya şunuda alalım bunuda alalım tarzıda konuşuyoruz şuan ama ben bu cocuk dan aşırı hoşlandım.
Nasıl bi yakınlaşma kurabilirim?
Bana ilgisi varmı yokmu nasıl anlayabılırım.
Duygularımı belli etmelimiyim??
Bende iş yerinden birinden hoşlanıryorum ama açılamıyorum ya reddedilirsem korkusu var konunun takibindeyim

Back
X