- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 34
- Konu Sahibi Ask ve isyan
-
Eşim çok sakin biridir ve bunu ona söylemem her ikimiz içinde iyi olur. Sizce cevap vermekle hata mi ettim.Evet haklısın bi garip ama eşin fevri biriyse çok agrasif sinirli bi yapısı varsa bence söyleme eğer tekrar ederse söylersin ne olur ne olmaz
Tekrar ederse cevap vermeyip mesajları adamın eşine göstermeyi düşünüyorumEvet haklısın bi garip ama eşin fevri biriyse çok agrasif sinirli bi yapısı varsa bence söyleme eğer tekrar ederse söylersin ne olur ne olmaz
Bütün mesajlar bunlar. Eşimin arkadaşı üstelik sürekli eşiyle görüşüyoruz saygısızlık olmasın diye cevap verdimSiz çok cevap yazmışsınız. İlk mesaj ne idi bu arada? Adamın ilk mesajı kusura bakma yanlışlıkla oldu mu? Ne yanlışlıkla oldu? Bu arada bu kadar rahatsız oldun her söylediğine ayrı ayrı mesaj niye. Tamamdır diyip bıraksaydın. Gerisine hiç yazmasaydın bile.
Yo hayır sizde birşey yok ama bidaha msj atarsa eşinize söyleyin bence benimde başıma geldi böyle komşumun kocası aramıştı beni ben korkudan eşime bişe diyemedim müdürüm erkek ona sordum ne yapmalıyım anlatma dedi ne olur ne olmaz tahmin edemeyiz tepkisi gidip kapısına dayanabilir herşey kötü olur bırak burda kalsın konu kapansın demişti o yüzden söylemedim iki sene sonra konu o adama geldi söyledim eğer o dk söyleseydin yapışırdım yakasına ama konu kapanmış neyse dedi şimdi yüzüne bakmıyor adamınEşim çok sakin biridir ve bunu ona söylemem her ikimiz içinde iyi olur. Sizce cevap vermekle hata mi ettim.
saygısızlığı mı kalmış, herif terbiyesizin teki. Karısının samimi arkadaşı ve arkadaşının da karısısınız. Ben haddini bildirirdim, sizin basiretiniz bağlanmış sanırım. Herif resmen yoklamış sizi.Bütün mesajlar bunlar. Eşimin arkadaşı üstelik sürekli eşiyle görüşüyoruz saygısızlık olmasın diye cevap verdim
Evet eşime söyleyeceğim hatta mesajları okutacağımEşine şöyle tabiki. Bence de çok yersiz ve gereksiz muhabbet olmuş. Lâkin sen de tekrar aynı durum olursa hiç uzatmadan kesip at sohbeti derim ben.
Hayır saf niyetli olduğumdan değil eşimle sürekli yüz yüze oldukları için saygısızlık yapmak istemedim. Sonuçta eşlerimz aynı yerde çalışıyorlar ve arkadaşlıkları iyi. Kadın sürekli evime gelen biriIrzı kırık yoklama çekmiş size. Işık alırsa askıntı olmak için. Çok fazla cevap vermişsiniz adamın niyeti bariz ortada keşke önemli değil iyi geceler deyip kesseydin fazla mı saf niyetli birisiniz
Yani şok oldum diyebilirimsaygısızlığı mı kalmış, herif terbiyesizin teki. Karısının samimi arkadaşı ve arkadaşının da karısısınız. Ben haddini bildirirdim, sizin basiretiniz bağlanmış sanırım. Herif resmen yoklamış sizi.
Evet öyle yapacağımEşine göster. Adamın yapısından haberi olsun en azından. Ahlaksiza bak sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?