- Konu Sahibi Ask ve isyan
-
İlk mesaj niye kusura bakma yanlışlıkla oldu ile başlıyor. Seni mi aradı mesela gece yarisi? Sen gece bir baktım adam mesaj attı demişsin. Adam da mesajında böyle başlayınca sana yanlışlıkla oncesinde baska bir mesaj attı sandım. Neyse bence kocanıza gösterin bence sorsun. Dün gece anlamadık kusura bakma demişsin ama ne oldu da neyin kusuru diye sorsun. Kendi karısından cekijecegine sizin kocanizdan çekinsin. Adam belki sizi aradı yanlışlıkla sanıyor. Ama eğer böyle bir şey değilse sizi yokluyor muhtemelen.Bütün mesajlar bunlar. Eşimin arkadaşı üstelik sürekli eşiyle görüşüyoruz saygısızlık olmasın diye cevap verdim
Hayır arama falan olmadı ilk mj böyleydi zaten bütün konuşmaları yazdım burada.İlk mesaj niye kusura bakma yanlışlıkla oldu ile başlıyor. Seni mi aradı mesela gece yarisi? Sen gece bir baktım adam mesaj attı demişsin. Adam da mesajında böyle başlayınca sana yanlışlıkla oncesinde baska bir mesaj attı sandım. Neyse bence kocanıza gösterin bence sorsun. Dün gece anlamadık kusura bakma demişsin ama ne oldu da neyin kusuru diye sorsun. Kendi karısından cekijecegine sizin kocanizdan çekinsin. Adam belki sizi aradı yanlışlıkla sanıyor. Ama eğer böyle bir şey değilse sizi yokluyor muhtemelen.
Dtdt Evet eşime söyleyeceğim ama bi daha yazarsa eşine söyleyeceğim. Bende ona şaşırdım ilk defa gördüğüm bi insan benim evliliğim hakkında ne kadar bilgi sahibi olabilir ki. Üstelik eşim evliliği hakkında asla konuşan bir insan değil. Şimdi yavaş yavaş anlıyorum zarf atmış gibiSiz kestirip atmaya çalıştıkça muhabbet açmaya çalışmış.
Karısına söylemeyin ama eşinize söyleyin,sonra mesajları da silmeyin ne olur olmaz bir kopyası sizde kalsın.
Adam aranıyor bu arada,yılışık bir tip belli ki.
Ona neymiş milletin evliliğinden falan.
Canım gecenin köründe böyle cıvık cıvık mesaj atan adama ayıp falan olmaz. Kimsede seni suçlamaz. En çok diloş ablanıza üzüldüm bu konuda kadın nasıl bir pislikle evli eşine göster o zaten niyetini bilir adamın ona göre temkinli olursunuz. Bu adam bunu burda bırakmaz anlatmazsan yarın bir gün eşli ev oturmasına da gelirler pis bakışlarıyla da rahatsız eder baktı gene olumsuz tepki yok hastadır bu tiplerin beyni tepki göstermiyo demekki oda istiyo der alenen bir eyleme geçer. Siz kötü olursunuz anlatmadığınız için eşi bile sizi suçlar bu konularda hep pisliği yapan değilde genelde sessiz kalan suçlanıyor çok dikkat et lütfenHayır saf niyetli olduğumdan değil eşimle sürekli yüz yüze oldukları için saygısızlık yapmak istemedim. Sonuçta eşlerimz aynı yerde çalışıyorlar ve arkadaşlıkları iyi. Kadın sürekli evime gelen biri
Eşim çok sessiz sakin biridir sanırım bu yüzden eşimi önemsemedi.İlk mesaj niye kusura bakma yanlışlıkla oldu ile başlıyor. Seni mi aradı mesela gece yarisi? Sen gece bir baktım adam mesaj attı demişsin. Adam da mesajında böyle başlayınca sana yanlışlıkla oncesinde baska bir mesaj attı sandım. Neyse bence kocanıza gösterin bence sorsun. Dün gece anlamadık kusura bakma demişsin ama ne oldu da neyin kusuru diye sorsun. Kendi karısından cekijecegine sizin kocanizdan çekinsin. Adam belki sizi aradı yanlışlıkla sanıyor. Ama eğer böyle bir şey değilse sizi yokluyor muhtemelen.
Evet haklısınız bende Diloş ablam için çok üzüldüm. Bunları hak edecek bi insan değil.Canım gecenin köründe böyle cıvık cıvık mesaj atan adama ayıp falan olmaz. Kimsede seni suçlamaz. En çok diloş ablanıza üzüldüm bu konuda kadın nasıl bir pislikle evli eşine göster o zaten niyetini bilir adamın ona göre temkinli olursunuz. Bu adam bunu burda bırakmaz anlatmazsan yarın bir gün eşli ev oturmasına da gelirler pis bakışlarıyla da rahatsız eder baktı gene olumsuz tepki yok hastadır bu tiplerin beyni tepki göstermiyo demekki oda istiyo der alenen bir eyleme geçer. Siz kötü olursunuz anlatmadığınız için eşi bile sizi suçlar bu konularda hep pisliği yapan değilde genelde sessiz kalan suçlanıyor çok dikkat et lütfen
Hani bir yoklamış sizi.Dtdt Evet eşime söyleyeceğim ama bi daha yazarsa eşine söyleyeceğim. Bende ona şaşırdım ilk defa gördüğüm bi insan benim evliliğim hakkında ne kadar bilgi sahibi olabilir ki. Üstelik eşim evliliği hakkında asla konuşan bir insan değil. Şimdi yavaş yavaş anlıyorum zarf atmış gibi
Çok tşk ederim eşime göstereceğim tüm mesajları eğer devam ederse eşim soylesin Diloş ablamaCanım gecenin köründe böyle cıvık cıvık mesaj atan adama ayıp falan olmaz. Kimsede seni suçlamaz. En çok diloş ablanıza üzüldüm bu konuda kadın nasıl bir pislikle evli eşine göster o zaten niyetini bilir adamın ona göre temkinli olursunuz. Bu adam bunu burda bırakmaz anlatmazsan yarın bir gün eşli ev oturmasına da gelirler pis bakışlarıyla da rahatsız eder baktı gene olumsuz tepki yok hastadır bu tiplerin beyni tepki göstermiyo demekki oda istiyo der alenen bir eyleme geçer. Siz kötü olursunuz anlatmadığınız için eşi bile sizi suçlar bu konularda hep pisliği yapan değilde genelde sessiz kalan suçlanıyor çok dikkat et lütfen
Çok tşk ederim çok sağolun söylediklerinizi çok iyi anladım aynen öyle yapacağımHani bir yoklamış sizi.
Nasıl desem; evliliğinde mutsuzsan gel dost olalım gibi bir ayak yapmış,yani zemin hazırlamaya çalışmış. Antabildim sanırım.
Eşinize söyleyin ve uyarın. Şimdilik adama birşey söylemesin.
Mesajları da silmeyin,eğer bir daha yazarsa adamın eşine gidip "Dilek abla,x abi geçen akşam yazmıştı bende söylemeye değer görmediğim için söylememiştim,ancak bu 2. Yazışı,kocam rahatsız oldu" vs diyerek mesajları gösterebilirsiniz.
Bence uygulayın bunu,hem arkadaşınız size tavır da almaz.
Bence esine söyle canim. Zaten sakin biriymis. Söyle de bilsin yarin birgün ortaya cikarsa yazdigi esin ozaman ögrenirse kötü olur bence süphelene bilir neden sakladin diye.Eşim çok sakin biridir ve bunu ona söylemem her ikimiz içinde iyi olur. Sizce cevap vermekle hata mi ettim.
Dtdt Evet eşime söyleyeceğim canımBence esine söyle canim. Zaten sakin biriymis. Söyle de bilsin yarin birgün ortaya cikarsa yazdigi esin ozaman ögrenirse kötü olur bence süphelene bilir neden sakladin diye.
Keske hic muhabete hirmeseydin ada durucugum ya nese sen dogru olsni ysp gosterMerhaba kk'nin güzel kadınları. Eşimin iş yerinde bayan arkadaşı var ve ben bu kadınla sürekli görüşüyorum kendisini çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum. Bu akşam onunla kız kıza dışarı çıkmaya karar verdik. Evlerinin önünde buluştuk ama yağmur yağmaya başlayınca eşini arayıp bize şemsiye getirmesini istedi.Neyse kapının önünde bekledik eşi şemsiyeyi getirdi. ADını daha önce çok duydum ama ilk defa yüz yüze geldik Bu vesileyle tanıştık adamla yaş olarak benden bayan büyük biri eşimle tanışıyor ve aynı mesleği yapıyorlar.Neyse şemsiyeyi alıp ayrıldık adamdan. 3 saat falan gezdik. Sonra herkes evine dağıldı. Gece bi baktım adam bana mj atmış ben çok rahatsız oldum. Konuşmaları yazıyorum.
[Adam] Kusuruma bakma teli güncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi. Özür dilerim rahatsız ettim. Kendisine izahı zor olur. HoşçakalAramızda...
Eşine selamlar.
Veya yanlış anlar selam söyleme...
Kusuruma bakma.
[05/05 23:26] Adaduru: Yok abi önemli değil
[05/05 23:27] Adaduru: Aleyküm selam yanlış anlamaz olur mu öyle şey
[05/05 23:27] Adaduru: Söylemem abi iyi geceler
[Adam] Teşekkürler tel değişince güncellerken gariplik oldu kusuruma bakma
[05/05 23:30] Adaduru: Önemli değil abi olur öyle şeyler
[Adam] : Bayanları sen daha iyi bilirsin çaktırma,
[05/05 23:31] Adaduru: Söylenecek kadar önemli birşey değil abi. Sorun yok
[Adam] Bu arada siz iyi çiftsiniz maşallah.
[05/05 23:32] Adaduru: Benle diloş abla mi
[Adam]Evet
[Adam] Kastım bu değildi
[05/05 23:33] Adaduru: Çok seviyorum ben dilek ablami. Onu tanıdığım için çok şanslıyım
[Adam]Ama
Öyle olsun...
Dilek ablan uykularda...
[05/05 23:34] Adaduru: Kastınız neydi anlamadım?
[05/05 23:35] Adaduru: Evet geç oldu bende uyuyacagim iyi geceler
[Adam] Evlilik ile ilgili. Senin adına her şey güzel olur umarım.
[05/05 23:36] Adaduru: Evet allah'a şükürler olsun çok güzel bi evliliğim var. Allah herkese sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin
[Adam] Henüz gençsiniz oturur.
[05/05 23:36] Adaduru: Tşk ederim
[Adam] Amin.
[05/05 23:37] Adaduru: Allaha emanet olun iyi geceler
[Adam]Sana da.
Yazışmalar bunlar ben yarın eşime göstereceğim hepsini ama yine de icim bi huzursuz. Yalan söylediğini biliyorum Diloş ablamla telefonu değiştirmediler geçen gün yeni telefon aldı Diloş abla. Sizce huzursuz olmakta haklı miyim
Evet eşime söyleyeceğim canımBence esine söyle canim. Zaten sakin biriymis. Söyle de bilsin yarin birgün ortaya cikarsa yazdigi esin ozaman ögrenirse kötü olur bence süphelene bilir neden sakladin diye.
Ne bilim kuzum sonuçta eşlerimiz arkadaş sürekli yüz yüze bakıyorlarKeske hic muhabete hirmeseydin ada durucugum ya nese sen dogru olsni ysp goster
Huzursuz olmakta haklısınız adam resmen yürümüş size telefon güncellerken msj mı gidiyomuş öyle ve ne tesadüf ilk defa karşılaştınız gün msj geldi eşinize gösterin bence adamıda engelleyinMerhaba kk'nin güzel kadınları. Eşimin iş yerinde bayan arkadaşı var ve ben bu kadınla sürekli görüşüyorum kendisini çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum. Bu akşam onunla kız kıza dışarı çıkmaya karar verdik. Evlerinin önünde buluştuk ama yağmur yağmaya başlayınca eşini arayıp bize şemsiye getirmesini istedi.Neyse kapının önünde bekledik eşi şemsiyeyi getirdi. ADını daha önce çok duydum ama ilk defa yüz yüze geldik Bu vesileyle tanıştık adamla yaş olarak benden bayan büyük biri eşimle tanışıyor ve aynı mesleği yapıyorlar.Neyse şemsiyeyi alıp ayrıldık adamdan. 3 saat falan gezdik. Sonra herkes evine dağıldı. Gece bi baktım adam bana mj atmış ben çok rahatsız oldum. Konuşmaları yazıyorum.
[Adam] Kusuruma bakma teli güncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi. Özür dilerim rahatsız ettim. Kendisine izahı zor olur. HoşçakalAramızda...
Eşine selamlar.
Veya yanlış anlar selam söyleme...
Kusuruma bakma.
[05/05 23:26] Adaduru: Yok abi önemli değil
[05/05 23:27] Adaduru: Aleyküm selam yanlış anlamaz olur mu öyle şey
[05/05 23:27] Adaduru: Söylemem abi iyi geceler
[Adam] Teşekkürler tel değişince güncellerken gariplik oldu kusuruma bakma
[05/05 23:30] Adaduru: Önemli değil abi olur öyle şeyler
[Adam] : Bayanları sen daha iyi bilirsin çaktırma,
[05/05 23:31] Adaduru: Söylenecek kadar önemli birşey değil abi. Sorun yok
[Adam] Bu arada siz iyi çiftsiniz maşallah.
[05/05 23:32] Adaduru: Benle diloş abla mi
[Adam]Evet
[Adam] Kastım bu değildi
[05/05 23:33] Adaduru: Çok seviyorum ben dilek ablami. Onu tanıdığım için çok şanslıyım
[Adam]Ama
Öyle olsun...
Dilek ablan uykularda...
[05/05 23:34] Adaduru: Kastınız neydi anlamadım?
[05/05 23:35] Adaduru: Evet geç oldu bende uyuyacagim iyi geceler
[Adam] Evlilik ile ilgili. Senin adına her şey güzel olur umarım.
[05/05 23:36] Adaduru: Evet allah'a şükürler olsun çok güzel bi evliliğim var. Allah herkese sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin
[Adam] Henüz gençsiniz oturur.
[05/05 23:36] Adaduru: Tşk ederim
[Adam] Amin.
[05/05 23:37] Adaduru: Allaha emanet olun iyi geceler
[Adam]Sana da.
Yazışmalar bunlar ben yarın eşime göstereceğim hepsini ama yine de icim bi huzursuz. Yalan söylediğini biliyorum Diloş ablamla telefonu değiştirmediler geçen gün yeni telefon aldı Diloş abla. Sizce huzursuz olmakta haklı miyim
Yapacağın en iyi şey eşine söylemek olur canım. Bu adamla böyle bi diyalog yaşadık saygısızlık etmemek adına cevaplamak zorunda kaldım ama niyetini çözemedim bi bakar mısın deyip eşine pasla durumu . Şuanki huzursuzluğunu çok iyi anlıyorum kimsenin kimseye bunu yaşatmaya hakkı yok. pislik ay çok sinir oldum ben ya zihniyetine tükürdüğüm insan karısını bu şekilde rencide eder mi çevresine karşı bide eşininde arkadaşıymış adamdaki rahatlığa bak hangi cesaretle bunu yaşatıyorsun insanlaraÇok tşk ederim eşime göstereceğim tüm mesajları eğer devam ederse eşim soylesin Diloş ablama
Bi daha yazmasını beklemeyin eşiniz neden ilk yazdığında söylemedin deyip tepki verebilir sonuçta siz ayıp olmasın diye cvp vermişsiniz böyle dğşündüysen neden söylemedin ilk yazdığında der dersede haklı söyleyin bence belkide adam sizden önce söler ozaman daha sıkıntıDtdt Evet eşime söyleyeceğim ama bi daha yazarsa eşine söyleyeceğim. Bende ona şaşırdım ilk defa gördüğüm bi insan benim evliliğim hakkında ne kadar bilgi sahibi olabilir ki. Üstelik eşim evliliği hakkında asla konuşan bir insan değil. Şimdi yavaş yavaş anlıyorum zarf atmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?