- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 53
- 37
- Konu Sahibi Ask ve isyan
-
Üff ne kadar uzatmışsınızMerhaba kk'nin güzel kadınları. Eşimin iş yerinde bayan arkadaşı var ve ben bu kadınla sürekli görüşüyorum kendisini çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum. Bu akşam onunla kız kıza dışarı çıkmaya karar verdik. Evlerinin önünde buluştuk ama yağmur yağmaya başlayınca eşini arayıp bize şemsiye getirmesini istedi.Neyse kapının önünde bekledik eşi şemsiyeyi getirdi. ADını daha önce çok duydum ama ilk defa yüz yüze geldik Bu vesileyle tanıştık adamla yaş olarak benden bayan büyük biri eşimle tanışıyor ve aynı mesleği yapıyorlar.Neyse şemsiyeyi alıp ayrıldık adamdan. 3 saat falan gezdik. Sonra herkes evine dağıldı. Gece bi baktım adam bana mj atmış ben çok rahatsız oldum. Konuşmaları yazıyorum.
[Adam] Kusuruma bakma teli güncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi. Özür dilerim rahatsız ettim. Kendisine izahı zor olur. HoşçakalAramızda...
Eşine selamlar.
Veya yanlış anlar selam söyleme...
Kusuruma bakma.
[05/05 23:26] Adaduru: Yok abi önemli değil
[05/05 23:27] Adaduru: Aleyküm selam yanlış anlamaz olur mu öyle şey
[05/05 23:27] Adaduru: Söylemem abi iyi geceler
[Adam] Teşekkürler tel değişince güncellerken gariplik oldu kusuruma bakma
[05/05 23:30] Adaduru: Önemli değil abi olur öyle şeyler
[Adam] : Bayanları sen daha iyi bilirsin çaktırma,
[05/05 23:31] Adaduru: Söylenecek kadar önemli birşey değil abi. Sorun yok
[Adam] Bu arada siz iyi çiftsiniz maşallah.
[05/05 23:32] Adaduru: Benle diloş abla mi
[Adam]Evet
[Adam] Kastım bu değildi
[05/05 23:33] Adaduru: Çok seviyorum ben dilek ablami. Onu tanıdığım için çok şanslıyım
[Adam]Ama
Öyle olsun...
Dilek ablan uykularda...
[05/05 23:34] Adaduru: Kastınız neydi anlamadım?
[05/05 23:35] Adaduru: Evet geç oldu bende uyuyacagim iyi geceler
[Adam] Evlilik ile ilgili. Senin adına her şey güzel olur umarım.
[05/05 23:36] Adaduru: Evet allah'a şükürler olsun çok güzel bi evliliğim var. Allah herkese sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin
[Adam] Henüz gençsiniz oturur.
[05/05 23:36] Adaduru: Tşk ederim
[Adam] Amin.
[05/05 23:37] Adaduru: Allaha emanet olun iyi geceler
[Adam]Sana da.
Yazışmalar bunlar ben yarın eşime göstereceğim hepsini ama yine de icim bi huzursuz. Yalan söylediğini biliyorum Diloş ablamla telefonu değiştirmediler geçen gün yeni telefon aldı Diloş abla. Sizce huzursuz olmakta haklı miyim
Bise olmaz bence kuzumNe bilim kuzum sonuçta eşlerimiz arkadaş sürekli yüz yüze bakıyorlar
Dpgm uyuyordu evet adam söyleyebilir ışte bu yüzden ben eşime söyleyeceğim.Bi daha yazmasını beklemeyin eşiniz neden ilk yazdığında söylemedin deyip tepki verebilir sonuçta siz ayıp olmasın diye cvp vermişsiniz böyle dğşündüysen neden söylemedin ilk yazdığında der dersede haklı söyleyin bence belkide adam sizden önce söler ozaman daha sıkıntı
O soruyu bilerek sordum amacı ne anlamadığımı yani başka bir anlamda soracağını düşünmediğimi anlatmak içinYok abi önemli değil mesajından sonrakilere gerek yokmuş.
Hele ki kastınız neydi anlamadım mesajınız çooookkkkkk gereksiz olmuş. Belli değil mi adamın kastı? Siz de anlamışsınız zaten. Neden uzamasına izin verdiniz? Okumayacaktınız bile “önemli değil” yazdığınızdan sonrakileri.
Ben olsam hiç kimseye göstermeden silerim. Bir daha yazarsa da hiç cevap vermem.
Işte tuhaf olanda bu. Beni aramadı bana ilk o mesajı attıCevap vermekle hata etmemişsiniz bana göre. Çünkü verdiğiniz cevaplar tamamen adamın yazdıkları üzerine yazdığınız, kısa ve net cevaplar. Ve bence adam aranmış. Sizle muhabbet etmenin yolunu yapmaya çalışmış ama sizin cevaplardan pek umut bulamamış, o yüzden konuyu cıvıklaştıramamış. Eşinize kesinlikle gösterin. Eşine söyleme deme haddini göstermesi feci ayıp. Durduk yere, yoktan sebep eşinizle aranıza sır sokmaya çalışmış. Bu bile feci fesat bir durum. Hiçbir katkınız yok bu olayda, eşinize şeffaf olun. (ek: yanlışlıkla oldu kısmını ben de anlamadım. bu konuşma nasıl başladı? ne yanlışlıkla oldu?)
Yaş olarak kendinden çok küçüğüz eşimde çok sessiz sakin biri. Belki bu yüzden umursamadan mj attı. Eşime anlatmak kolay ama bi kadın olarak değer verdiğin bi kadına eşin beni rahatsız ediyor demek çok zor. Ama dediğim gibi bu akşam eşime okutacagim mesajları bir daha tekrar ederse cevap vermeyip Diloş ablama göstereceğim. Neyse ki tayinleri çıkacak bu bir ki aya. Görüşmeyi sonlandiracagizBir 'adam' nasıl olur da, ayni yerde calistigi arkadaşının eşine zarf atar? Eşinizden korkmuyor belli bu serefsiz, yoksa bu kadar rahat davranamazdi. Dilos uykulardaymis, lafa bak. Yani diyor ki, dilos uyuyor ben de masum masum kaldim tek başıma, ilgilen benimle. Nan p... Sen de zibar yat işte. Ne bekliyorsun!
O kadar iğrenç bir adammış ki, ben bundan sonra bu pisligin eşiyle de gorusmezdim. Komple cikarirdim hayatimdan.
Yanlışlıkla mj attım kusura bakma deyince bende olur öyle şeyler yani yanlışlıkla atmış olabilirsiniz demek istedim. Evet o anın şaşkınlığı vardı ama sonradan emojiler benim de dikkatimi çektikeske 'kusura bakma' dan sonrasına cevap vermeseydınız. sonrasında 'olur oyle seyler' dedıgınız ne mesela ne anladınız da 'olur oyle seyler' dıyorsunuz yanlıslıkla sızı arayıp msj mı attı. bin tane emojı koymus bıde kart zmapara tovbe tovbe ...
Saf anınıza denk geldi herhalde o zaman. =)) Yanlışlıkla olan bir şey bile yok, adam mantığı bir kenara bırakıp, bodoslama dalmış. Şuan adamın kötü niyetinin anlamamazlığa vurup, eşinize de durumu anlatma aşamasında kalın. Adam tekrar muhabbet kurmaya kalkışırsa, yapılabilecek 3 şey var bence; onun değil, eşinin arkadaşı olduğumu, konuşacak şeyimiz olmadığını, bir daha yazmamasını söylerim. İkincisi eşim gidip uyarabilir. Üçüncüsü de bir daha yazarsa karısına çıtlatacağımı söylerim. (içimden geçen dördüncü seçenek o telefonu alıp adamın münasip bir yerine monte etmek ama sanırım aşırı tepki göstermiş olurumIşte tuhaf olanda bu. Beni aramadı bana ilk o mesajı attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?