Çok huzursuzum (velayet)

Oglusla ayrı yatmaya hiç alışık olmayınca düşünmesi bile kötü geliyor,inanın bunu yaşamak mı daha iyi o adamla evli kalmak mı bunu bile düşünür oldum
Oyle dusunmeyin,cocklarina kiyamiyorlar ,bazen gercekten azapta birakmak lazim,ben gecen gun esimi 2 cocukla birakip anneme bi ugradim 2 saat yetti tovbe etti ,
O ana kadar aman 2 bebek nolacak diyordu

Hayır öyle değil eşim tarafından bana ve çocuğa ayrı ayrı nafaka ödenecek diye karar verilmişti,itiraz edip benimkini kaldırdı.Cekismeli boşanma süreci yeni başladı,davayı bir ay önce açtım tedbir nafakası bağlandı,henüz bosanmadik
Ah çok afedersiniz ben boşandık gibi anlamışım yazınızı üzgünüm😞çekişmeli bşr boşanma ise şimdiden size bol bol sabır ve bir an öncede sonunun selametle tamamlanmasını dilerim.

ama size nacizane tavsiyem lütfen zıtlaşmayın çünkü bu tarz boşanmalarda maalesef hele bir de arada çocuk varsa karşı taraf diğer tarafı o silahla vurmaya çalışıyor buna müsade etmeyin zaten yaş olarak ufak oldugu için bir sorun olmadığı sürecede velayeti sizde kalır o yzüden sizin bu süreçte kendınızı yıpratmamanız en doğrusu olucaktır.

Ah çok afedersiniz ben boşandık gibi anlamışım yazınızı üzgünüm😞çekişmeli bşr boşanma ise şimdiden size bol bol sabır ve bir an öncede sonunun selametle tamamlanmasını dilerim.

ama size nacizane tavsiyem lütfen zıtlaşmayın çünkü bu tarz boşanmalarda maalesef hele bir de arada çocuk varsa karşı taraf diğer tarafı o silahla vurmaya çalışıyor buna müsade etmeyin zaten yaş olarak ufak oldugu için bir sorun olmadığı sürecede velayeti sizde kalır o yzüden sizin bu süreçte kendınızı yıpratmamanız en doğrusu olucaktır.
Aminnn inşallah tez vakitte hayırlısıyla kurtulurum.Hukuk bürosunda mısınız hala

inşallah Allah yardımcınız olsun😌Geçen yıl doğum yaptıktan sonra işyerim kuculmeye gttı ve ayrıldım ama yatdımcı olmamı ıstedıgınız bir durum olursa sewe sewe destek olurum çalıstıgım buronun sahıbı pıyasada en ıyılerdendı cnku

Hep 2 yaşında kalmayacak çocuk ama en azından okul çağına gelene kadar yazın 1aya itiraz etseniz veya anlaşmaya gitseniz. 2 hafta en fazla olmalı o yaşta bana göre hata 1 hafta yeter.Çok uzun gerçekten o yaşta bir çocuk için.
Ama baba ve babannenin yanında mutlu olursa kolay uyum sağlar buda bir gerçek. Çocuk ağlamayı koz olarak kullanır. Sizin olmadığınızı farkedince zaten direk babanneyle bağ kuracaktır.

Hep 2 yaşında kalmayacak çocuk ama en azından okul çağına gelene kadar yazın 1aya itiraz etseniz veya anlaşmaya gitseniz. 2 hafta en fazla olmalı o yaşta bana göre hata 1 hafta yeter.Çok uzun gerçekten o yaşta bir çocuk için.
Ama baba ve babannenin yanında mutlu olursa kolay uyum sağlar buda bir gerçek. Çocuk ağlamayı koz olarak kullanır. Sizin olmadığınızı farkedince zaten direk babanneyle bağ kuracaktır.
Yabancı kişilerden çok korkar anneannesini bile bir hafta görmesin, yabancılık çekiyor bana kaçıyor babaanne görmedi hiç zaten.Bilmiyorum bir ay çok uzun,avukata tekrar danisacagim

Yabancı kişilerden çok korkar anneannesini bile bir hafta görmesin, yabancılık çekiyor bana kaçıyor babaanne görmedi hiç zaten.Bilmiyorum bir ay çok uzun,avukata tekrar danisacagim
Siz varsınız da onun için kaçiyor. Olmayınca mecbur yakınındakilere bağlancak. Babaannede sever ilgi gösterirse ona alışması en fazla 2 gün sürer. Kreşe giden çocukları düşünün. ilk başlayınca çoğu tedirgin olur, bazıları ağlar anneden ayrılırken ama çok kısa sürede alışırlar.

bence de karara itiraz etmeyin, sonrasında karşı taraf bunu inada bindirip size karşı koz olarak kullanabilir
evet oğlunuzun yaşı küçük ama o yaşta bir çocuk o ortama da daha çabuk adapte olur emin olun.
siz annesi olduğunuz kadar o da babası. özellikle de siz olmadığınız için güzel bakmaya çalışacaktırlar benim fikrimce.
o güzel kalbinizi hiç yormayın, her şey olacağına varır. umarım bundan sonraki hayatınızda daha mutlu olursunuz oğlunuzla

Ne yalan söyleyeyim öyle olmasını istiyorum

Ah çok zor değil mi 😔 sonradan alışıyor mu ? Ya inşallah yatılı kalma olayı olmaz bunu diliyorum
Yani kendini ifadene edene kadar umarım alamaz çok zor daha minicikler keşke bu düşünülüp yazılsa karara bende çok üzülmüştüm emzirmiyor musunuz siz ben 2 buçuk yaşına kadar emzirmistim o zamana kadar ayrı kalmadım böylece ..

Yani kendini ifadene edene kadar umarım alamaz çok zor daha minicikler keşke bu düşünülüp yazılsa karara bende çok üzülmüştüm emzirmiyor musunuz siz ben 2 buçuk yaşına kadar emzirmistim o zamana kadar ayrı kalmadım böylece ..
Neyazikki 9 aydan sonra emmeyi bıraktı 🙄 normalde 0-3 yaş arasi yatılı bırakılmıyor diye okudum nette, hatalı karar olabilir

bence de karara itiraz etmeyin, sonrasında karşı taraf bunu inada bindirip size karşı koz olarak kullanabilir
evet oğlunuzun yaşı küçük ama o yaşta bir çocuk o ortama da daha çabuk adapte olur emin olun.
siz annesi olduğunuz kadar o da babası. özellikle de siz olmadığınız için güzel bakmaya çalışacaktırlar benim fikrimce.
o güzel kalbinizi hiç yormayın, her şey olacağına varır. umarım bundan sonraki hayatınızda daha mutlu olursunuz oğlunuzla
Çok teşekkür ederim, inşallah.Koca bir ay da bir yıl gibi geliyor bana, evlenirken çok iyi düşünmek lazım bu konu çok zormuş

Merhabalar arkadaşlar,ben bir ay kadar önce avukatım aracılığıyla eşime boşanma davası açtım,nafaka belli oldu geçici velayet de bana verildi.Oglum 2 yaşında.Baba ile görüşme izinleri ;iki haftada bir hafta sonu yatılı, sömestrde bir hafta,yazın bir ay yatılı şeklinde karar verildi.Babasi çocuğa benim gibi bakar oynar evet ama iş gece uykusuna gelince oğlum babayi tanımaz,beni ister hep,gece uykusunda anne diye sayıklar uyansa beni arar sarılmak için.Yasaklardan dolayı hiç orada kalma denemesi olmadı,hatta karar çıkalı gorusemediler ama yazın bir aylığına annesini,evlendim evleneli bizim şehre gelmemiş ne torununu ne beni görmemiş annesini getirecekmis.

Avukatıma oğlum yatılı kalamaz,kararı değiştirmeyi talep etsek dedim,(bu arada karşı taraf bizim aldığımız her karara mahkemede itiraz ediyor)avukatım mahkeme kararına uymak lazim en başta itiraz etmek inatlaşmaya neden olur dedi tamam dedim ama hiç aklıma yatmıyor,içime sinmiyor.Yazin bir ay yatılı kalmak 2 yaşındaki bir çocuk için uygun mu

Sizce bu uygulama doğru mu ve siz olsaydınız ne yapardınız ?

Şimdiden teşekkürler
Dilersenız otıraz edebılırsınız.Olan 2 yaşındakı çocuga oluyor.Allah yardımcınız olsun

Bence cocugunuz babasiyla ayni evde yasamaya da ihtiyaci var. Belki cok ozlersiniz bu surecte ama onun icin iyi bile olabilir. Ebeveynlerden birinin sevgisi ilgisi sefkati eksik olunca buyurken cok zorlaniyor cocuk. Bunun cocugunuzs iyi gelecegini dusunun rahatalamaya calisin. Zaten cocuk huzursuz olursa uyumazsa bi kac gun sonra getirier yaniniza eziyet etmezler cocuga bence.

Üzülmeyin, biraz daha geniş bir perspektiften bakmaya çalışın; Öncelikle çocuklar kolay adapte olurlar, belki bir iki gün huysuzluk edecek ama sonra annesinin olmadığı bir ortamda babasıyla/babaannesiyle uyumanın da bir yaşam biçimi olduğunu inanın kolaylıkla benimseyecek.

Ama bence daha önemlisi, çocuğunuz hep iki yaşında kalmayacak; şu anda herşey sizin için de babası için de çok taze, ama hayat akmaya devam edecek, babasının hayatı da yeniden şekillenecek, o hayatın içinde yer alsın çocuğunuz, birakın emek versinler... Babaannenin gelişini bir de bu açıdan görün. Bu güzel bir şey, demek ki o aile de evlât/torun ekseninde yeni düzenlemeler yapacak kadar bu duruma önem atfediyor.
Kolaylıklar dilerim :KK200:

Çocuğunuz sizi sürekli sayıklarsa belki analı oğullu bakamazlar ve bir ay kadar tutmazlar. Uyku tatlı gelir onlara. Allah yardımcınız olsun. Benim de yüreğim sızladı burdan

Aynı şehirde misiniz?
Anlaşma yoluna gitseniz?
Bunlar standart kararlar.
Tek seferde 1 ay vermek yerine 10ar gün falan verseniz.
Hem cocuk babasıyla vakit geçirmiş olur hem de hemen anneden fazlaca ayrılmaz.

Aynı şehirde misiniz?
Anlaşma yoluna gitseniz?
Bunlar standart kararlar.
Tek seferde 1 ay vermek yerine 10ar gün falan verseniz.
Hem cocuk babasıyla vakit geçirmiş olur hem de hemen anneden fazlaca ayrılmaz.
Aynı şehirdeyiz,iş dolayısıyla böyle.
10 ar gün olarak bölmek mantıklı ama annesini tek seferde getirebileceği için kabul edeceğini sanmıyorum.Bakalim sömestr tecrübesi ne olacak,belki fikri değişir kendi böler,bir umut.

Üzülmeyin, biraz daha geniş bir perspektiften bakmaya çalışın; Öncelikle çocuklar kolay adapte olurlar, belki bir iki gün huysuzluk edecek ama sonra annesinin olmadığı bir ortamda babasıyla/babaannesiyle uyumanın da bir yaşam biçimi olduğunu inanın kolaylıkla benimseyecek.

Ama bence daha önemlisi, çocuğunuz hep iki yaşında kalmayacak; şu anda herşey sizin için de babası için de çok taze, ama hayat akmaya devam edecek, babasının hayatı da yeniden şekillenecek, o hayatın içinde yer alsın çocuğunuz, birakın emek versinler... Babaannenin gelişini bir de bu açıdan görün. Bu güzel bir şey, demek ki o aile de evlât/torun ekseninde yeni düzenlemeler yapacak kadar bu duruma önem atfediyor.
Kolaylıklar dilerim :KK200:
Teşekkür ederim.Gecen akşam deprem oldu ve şöyle düşündüm,ya oğlum yanımda olmasaydı Allah korusun biseu olsaydi ve ondan haber alamasaydim ne yapardım dedim ve ondan beri kafaya taktım bu konuyu.
Bu arada annesi de yani hem buraya hiç adım atmamış, torununu hiç merak etmemiş,videosunu resmini attim bir cevap vermemiş,telde hadi barışın kızım diye yalvaran kadın şimdi iş boşanmaya vardıktan sonra ne yüzle gelecek anlamış değilim.Barisin diye ısrar ettiğinde buraya gelip oğluyla konuşmasını istedim virüs var diye bahane etti,şimdi ne değiştiyse..

Bence cocugunuz babasiyla ayni evde yasamaya da ihtiyaci var. Belki cok ozlersiniz bu surecte ama onun icin iyi bile olabilir. Ebeveynlerden birinin sevgisi ilgisi sefkati eksik olunca buyurken cok zorlaniyor cocuk. Bunun cocugunuzs iyi gelecegini dusunun rahatalamaya calisin. Zaten cocuk huzursuz olursa uyumazsa bi kac gun sonra getirier yaniniza eziyet etmezler cocuga bence.
Yazın evde boş olacağım,bu şehirde akrabam yok arkadaşlıklar da çok yüzeysel arkadaş da yok diyebilirim,zaman hiç geçmeyecek.

Dilersenız otıraz edebılırsınız.Olan 2 yaşındakı çocuga oluyor.Allah yardımcınız olsun
Aminnn inşallah sağolun.
Ben itiraz etmek istiyorum da avukatı ben yonlendirirsem hata mı ederim diye tedirgin oluyorum,o aramızda anlasmaktan yana çünkü ve çocuğu bir gün bile yanında tutmaya zorlanacağini,ne de olsa ilk günden geri getireceğini düşünüyo

Back
X